GTB nieuws 11 september 2022

Sept.11, 2022. = 11+2+2+2=. 17.
GTB 692 B. = 6+2+9=. 17.

17 DAGEN ROUW VOOR HET “HEMELEN” VAN EEN SATANISCHE
CABAL LEIDSTER. (waarom 17 ????)

Oh, Oh, wat zegt hij nou weer. Dat kun je toch niet doen… het is Royalty
Ja, Ja, ik kan dat wel wat ik heb niets met de Royalty puppets, die omgekochte soort van opgepoetste gouden kalveren, net zoals vroeger de joden deden. Het aanbidden van symbolieken.

Het onzinnige bewieroken van zo’n uit Duitsland afkomstig geslacht.
Net zoals onze Oranjes. Ook zij hebben in het verleden het koningschap gekocht.
En wat zien wij. Door verveling en arrogantie en door het Herrengevoel
zijn zij verworden tot satansaanbidders, kindermolesters. Homofielen en pedofielen.
Met al over de place satanische symbolieken.

Wat hebben wij er aan. Wat heeft bijvoorbeeld Alexander gedaan om het Nederlandse Volk te beschermen tegen landverraders. Ons Beschermen tegen economie vernietigers, beschermen tegen gefingeerde, uit de duim gezogen Pandemieën. En hun meedogenloze kwaaddoende spuiten.

Wat hebben zij gedaan, als koning van een Volk.
Je hoort hen niet, Je ziet hen niet.
De hele club maakt hun konings en koninginnen functies ten schand, daar zij het Volk laten stikken en zelfs te vluchten, toen de Duitsers ons land binnen vielen. Daarmee hun recht op de troon verspelend.

En later, na het lijden van het volk, weer fluitend terug te keren en net te doen of er niets aan de hand is geweest. Terwijl dat wettelijk niet was toegestaan.
Later heeft Bernard ons tot schand gemaakt voor de hele wereld, door bedelbrieven en bedreigingen aan Lockheed te schrijven. ( zie het boekje ; Tussen Lockheed en I.G. Farben.) Tijdens de oorlog werd hij niet vertrouwd door de geallieerden omdat hij ook deel uitmaakte van de M8 geheime spionage groep van I G Farben.

En wat zagen wij aan de overkant van de Noordzee. Een Queen, die alles deed om te voorkomen dat Charles als kindermolester op de troon zou komen. En bij onze zuiderburen waar een lid van de Belgische Royals werd gesnapt aan de grens van Zwitserland met gestolen vliegtuig ontwerp tekeningen van de Franse Mirage.

Dan de buiten echtelijke kinderen van Bernard, van Boudewijn en Charles. Die naaiden ook in het rond waar zij maar konden…..
Moeten zij weten… is hun zaak, maar het geeft geen betrouwbare indruk…van Royalty, Meer van ; “pas op, die moet je in de gaten houden”

En wij hen maar vereren. Flikker de krentenmikken maar achter de rodondrendons is zeer gepast. ( Wim Zonneveld)
Maar het prins en prinsessen sprookje gaat door. Het kost veel geld en wij hebben er geen moer aan. Het is een oud stoffig gebruik uit de middeleeuwen met koningen en ridders, met kastelen en martelkamers
Zogezegd volledig uit de tijd geplaatst en totaal overbodig.

Hun lege onzinnige en bejubelde functies zijn allang achterhaald en uitgehold.
Maar er zijn nog altijd mensen, die zo’n zogenaamd sprookje koesteren , daar is niets mis mee. En het is leuk voor de kinderen. Het past in hun verhaaltjes voor het slapen

Voor hen zeg ik ; “Welterusten, de oogjes dicht en de snaveltjes toe, slaap lekker.!!”

GTB.

 

VID_20220910_183430 <- This is the Queen herself throwing food to African kids like chicken Rest in Peace?!!…. ROT IN HELL!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.