GTB update 11 september 2022

 

Sept.11, 2022
GTB 693.

9/11, EEN BEGRIP GEWORDEN IN DE MOORD NEIGINGEN VAN CABAL GOUVERNEMENTEN.

Het moet iedereen duidelijk zij dat 9/11 een opgelegde false flag operation is geweest van het Amerikaans gouvernement in samenwerking met de Mossad van Israël
Zomaar , alles bij elkaar 5000 tpt 6000 doden en een zinloze oorlog….. Kijk naar Moordenaar Kuipers. Hij zend een brief naar de artsen, die hem moeten adviseren, wie geprikt moeten worden met de volgende, ook dood veroorzakende, prik. Ook een vals flag zaak.

Een door misdadigers goedgekeurde levensgevaarlijke en niet onderzochte prik. Dit om een niet bestaande , door een computer samengestelde ziekte, te bestrijden…zo schuift hij de verantwoordelijkheid door aan de artsen, want die hebben hem dan geadviseerd.

Een dodelijke illusie creërend. DIE MAN IS EEN MOORDENAAR, EEN VALSERIK, EEN OORLOGSMISDADIGER, WANT HET IS OORLOG.

Het is de stille derde Wereldoorlog. En Minister Kuipers wil ook meespelen…..

De genocide spuiten van de duivel!!

Huisartsen, als jullie meespelen, dan zijn jullie ook mede moordenaars.
Elke dokter, die nu nog deze spuiten durft te geven, moet opgesloten worden.

Als u nu nog niet in de gaten heeft, dat deze spuiten niet deugen, dan bent U als dokter het “dokter zijn” niet waard.
Dan handel je als officieren in een concentratie kamp, waar Mengele actief is. Je vindt alles goed wat de kampcommandant zegt en volgt al zijn bevelen op. Niet omdat het anders uw leven kost, maar omdat u anders een financieel extraatje mist.

HET IS TOCH BIJ DE WILDE KNORHANEN AF, DAT MEN NOG STEEDS DIE SPUITEN OPDRINGT. Het is het bewijs dat dit kabinet bewust dit land naar de verdoemenis helpt. Dat is met de boeren, dat is met de lockdowns, dat is met de uitsluitingen, dat is met alles wat zij de laatste tien twintig jaar hebben gedaan. Opzettelijk de economie kapot maken. Opzettelijk de verdeeldheid zaaien. Opzettelijk tekorten creëren, opzettelijk de economie om zeep helpen.
EN WIJ, DE BURGERS STAAN MAAR TE KIJKEN LANGS DE KANT EN SCHUDDEN AFKEUREND HET HOOFD. MEER NIET.

En deze duivels lachen in hun vuistje naar, in hun ogen, het schorem wat steeds maar afkeurend langs de kant de kop aan het schudden is in ongeloof.
WIJ HEBBEN MASSAAL GEZEGD ..; “ STOP. TOT HIER EN NIET VERDER” En zij vegen genoeglijk hun kont ermee af. En wij maar hopen dat zij daar vieze vingers van krijgen, meer niet.

Neen, er is maar een manier op de zaak te stoppen en dat is alles plat leggen, maar dan ook alles. Zij luisteren immers niet…!!!!!!!
DAT MOET ONS TOCH ZO LANGZAAM AAN DUIDELIJK ZIJN.
En dat zie je toch ook aan de brieven die Moordenaar Kuipers nu weer rond stuurt aan de artsen. HOE DUIDELIJK MOET DAT ZIJN..
NEDERLAND, OOOHHHH NEDERLAND, JE MOET DAT NIET MEER PIKKEN. GEWOON NIET MEER DOEN…..

( Artsen, misschien kunt U een advies lijstje maken voor het spuiten van alle kabinetsleden en eerste en tweede Kamerleden, maar zij moeten wel geïnformeerd worden over de eventuele gevolgen, want dat weten zij kennelijk nog niet.)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.