GTB nieuws 12 september 2022

 

Sept. 12. 2022

GTB 694.

 

IK HOOR HEN (DE REGERING) HET NOG ZEGGEN, HEEL VERBAASD;  “ WAAR KOMT TOCH DIE OVERSTERFTE VANDAAN???”

 

Idioten, spel vervalsers. Bewust naïef gedrag…Belazerderij! NET OF ZIJ NIET WETEN WAAR DIE OVERSTERFTE VANDAAN KOMT.

Nou, luister.. Wij lopen het op het internet al twee jaar te roepen wat er gaat gebeuren door de spuiten.  Er zullen veel doden gaan vallen.

Kijk, als de laatste proeven op dieren  met al die spuiten, gestopt zijn omdat alle dieren dood gingen. En Big Pharma bewuste maatregelen heeft genomen, om niet afgestraft te worden door ondeugdelijk materiaal op de markt te brengen en zij alle instanties, die de spuiten moesten goed keuren zwaar gesubsidieerd zijn geworden door hen. (om niet over omkoping te spreken) Dan is er maar een conclusie te trekken; de spuiten deugen niet. Dus mochten zij niet op de markt verschijnen…..

Maar toen hebben zij de spuiten experimenteel gemaakt en nog eens zware subsidies uitgedeeld… en toen mocht het wel. Zij mochten onbeperkt de markt op. Sterker nog, gepromoot en ernstig aanbevolen vanuit de overheid instanties doorspekt met bewuste leugens over veiligheid en noodzaak van de overheid.

DUS WAAR KOMT DIE OVERSTERFTE VANDAAN??????

ANTWOORD:

Van de corona injecties!!!!! Er is geen andere oorzaak!!!!!!

Velen experts, virologen, wetenschappers hebben reeds lang voor deze extra sterfte gewaarschuwd. En het is echter veel erger dan men aangeeft. Alleen al in mijn omgeving 5 doden, waar men de link niet legt met de spuiten, maar zij zijn allemaal twee keer of meer ingeënt.

Dus elke dode , die nu valt moet een autopsie ondergaan, opdat men vast kan stellen dat het door de spuiten komt en dan heeft men het wetenschappelijk bewijs.

En juist dat wordt verboden door de misdadige Overheid.

Zij weten zogenaamd niet waar de oversterfte vandaan komt. Maar onderzoeken waar het vandaan komt wordt en is verboden.

HOE DUIDELIJK MOETEN ZIJ ZIJN. HOE DUIDELIJK KUNNEN ZIJ HET U VERTELLEN….

GAAT ER NOG STEEDS GEEN LAMP BRANDEN BIJ U IN DEZE DUISTERNIS.

HET IS TIJD VOOR HET PLAT LEGGEN VAN HET HELE LAND, WANT DE CRIMINELE INTENTIE VAN DE OVERHEID STAAT ALS PAAL BOVEN WATER. DUIDELIJKER WORDT HET NIET…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.