GTB nieuws 13 september 2022

 

Sept. 13, 2022
GTB 695.

WIJ WILLEN ZO GRAAG DAT HET OPSCHIET, MAAR VERGEET NIET, HET BEVECHTEN VAN DE VRIJHEID HEEFT OOIT WEL EENS 80 JAAR GEDUURD.( toen waren er ook van die rotzakken)!

Mijn vader zei altijd ; “de mitrailleur erop.” Hij was altijd gauw klaar ermee…. met onrecht in de wereld, daarom zat hij ook bij het verzet.
Later heeft hij mij, toen hij was gaan hemelen, twee brieven gestuurd, waarin 7 uitdrukkingen gebruikt werden, die hij altijd gebruikte en ik daarmede zeker wist, dat hij het was…..

Nee, nee, dit is geen lalala land of zwevend gedoe maar echt.
Het gaat nog steeds de goede kant op. De leugens in de pers worden groter, het beleid van onze puppet regering wordt steeds desastreuzer.

Er zit geen initiatief meer in. Het is puur het volgen van een opgelegd boek. Het volgen van orders. Het is net als het recht doorvaren, terwijl er een rots op de route zit, die niet op de kaart stond.

Zij zien de rots, maar krijgen geen orders en er ontstaat paniek. discussies, links of rechts of blind gehoorzamen.

MAAR EEN DING IS VOLLEDIG DUIDELIJK, ZIJ ZIJN DE WEG KWIJT.
DE MACHT DIE ZIJ NU HEBBEN RAKEN ZIJ VOOR GOED KWIJT. DE VERKIEZINGS PROGNOSES LIEGEN ER NIET MEER OM. DE BOEL BELAZEREN GAAT OOK NIET MEER. HUN DEGRADATIE STAAT VAST VOOR ALLE 4 DE PARTIJEN.

Dus zij houden zich kostte wat het kost aan die macht vast, als een blind uilskuiken.
Ook weten zij, dat zij persoonlijk onderzocht gaan worden. En zwaarden van malversatie, corruptie, zelf verrijking, fraude en verraad hangen hen boven het hoofd.

HET ENIGE WAT HET VOLK NOG MOET DOEN IS HEN AFZETTEN. DAARTOE IS HET VOLK GERECHTIGD VOLGENS HET BURGERLIJK WETBOEK VAN STRAFRECHT.
Daartoe heeft het Volk de keuze uit drie opties.
1. BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID.
2. ALGEMENE LANDELIJKE STAKING.
3. GEWELD.

De laatste optie is eigenlijk overbodig. De Nederlander komt uit de polder, dus overlegt altijd. Men zal dat algemeen geen geschikte optie vinden….Maar als de kruik te lang te water gaat, dan barst hij. Laten wij hopen dat het niet zover zal komen.

Een revolte is de laatste ongewenste optie.
Maar als men politie en leger in gaat zetten, en als die dat doen, ja dan denk ik niet dat er nog plaats is voor praten. Dan is het 17.000.000 tegen 160.000 dus dat is duidelijk. vroeger smokkelde men boter uit België en tegenwoordig kunnen dat wapens worden.

Het is alleen vervelend voor de huidige machthebbers. Er zullen er niet veel zijn, die dat gaan overleven, ook hun gezinnen niet. Dat zie bij alle families van foute machthebbers…..
Hun verlies staat al vast. Dus het wordt ook tijd dat zij wakker worden uit de roes van de macht…..

GTB.

 

 

Alleen revolutie kan ons redden stop met tanken betaal geen rekeningen meer leg massaal het werk neer meld je ziek haal al je geld van de bank betaal cash koop lokaal en bovenal verjaag de HAAGSE MAFFIA wees NIET laf zonder strijd geen overwinning toch. En die HAAGSE MAFFIA opsluiten levens lang

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.