GTB nieuws update 13 september 2022

Sept. 13, 2022
GTB 696.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

Koningin Elisabeth de tweede is gaan hemelen zegt men. Bronnen uit verschillende geheime diensten meldden dat zij waarschijnlijk tien jaar geleden is omgebracht. Ook is er sprake van 2 jaar geleden. De opvolgster/ dubbelgangster of zelfs kloon was 6 cm kleiner en niet zo oud en zo krom.

Omdat de Q forces haar als machtscentrum hadden omgepoold, moest zij op het laatst officieel gaan hemelen. Daarmede is het macht centrum van de Khazarians, wat uit drie pijlers/ obelisken bestaan aan het omvallen. De eerste pijler is de “ City of London”, deze is door de dood van Elisabeth omgevallen.

De tweede obilisk is in Washington, deze is ook om, daar men Biden reeds jaren vervangen heeft, en de NAVO top in zijn geheel verwijderd is geworden door de Maltheser Ridders. Dus daarmede ook de militaire kracht van Cabal.

De derde obelisk is de religieuze machtsconcentratie in Rome. Deze is ook aan het omvallen. Men gaat deze weken de plastic paus tot aftreden dwingen. Hij is reeds weg, doch is vervangen door een plastic mask. Het aanwijzen van een zwarte paus is voorlopig nog steeds mislukt.

Nu nog de heer Schulz, minister president van Duitsland en de wankelende Macron van France en dan is het gebeurd met de macht van de Cabal in het westen.

Ook in het Oosten vinden nu veranderingen plaats. Poetin gaat een vergadering aan met Xi Xing Ping en president Murmu van India. Men richt zich er o.a. op hoe men het Westen kan bevrijden van de laatste overheersing van de Khazarian Cabal.

Het Chinese congres wordt een maand eerder gehouden nl. In Oktober ipv November, men streeft naar politieke verandering. en vereniging met Taiwan. Ook bij de persoonlijke vergaderingen in het Oosten zullen Joe Biden en de Keizer van Japan aanwezig zijn.

Men is volledig op de hoogte, wie de laatste honderden jaren het meeste van de ontwikkeling van de wereld heeft tegengehouden. Nu zijn dat de Rockenfellors, de Podesta’s , de Clintons, de Bidens en anderen.

Men verwacht hun downfall aan het einde van de herfst. samen met de Dollar.
Het zal gaan om een catastrofale of een vredelievende omwenteling.
Maar wel een omwenteling ten goede van de mensheid. Men is zich van de ontstane situatie echter bewust en zij zullen alles doen om catastrofes te vermijden….

Wordt vervolgd .

GTB. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.