GTB nieuws 14 september 2022

Sept. 14, 2022
GTB. 696 B.

BENJAMIN FULFORD, DEEL TWEE, WEKENLIJKSE BERICHTEN

De splitsing van de Khazarian Maffia vond plaats in het jaar 2001, waarbij Queen Elisabeth zich hevig verzette tegen de Bush Family’s plannen voor de false flag trade center destruction, om zodoende de oorlogen in het Midden Oosten te starten. Toen vonden al de eerste contacten plaats tussen de Q forces en de Elisabeth Groep, want zij was nooit alleen in haar kabbalistische beslissingen. Daardoor kon de Q groep ook meer invloed op haar krijgen. Ook werd besloten de laatste jaren de Britse Special Forces gedeeltelijk in te zetten tegen de kabbalistische destruction en corrupte groepen in het verre Oosten. Charles zou zich hiervoor inzetten. Alhoewel diverse geheime diensten al beweerden, dat Charles reeds vervangen werd door een plastic mask speler.

Nu moet ik (gtb) zeggen dat ik bij het zien van een dichtbij opname van Charles, schrok omdat ik op het eerste gezicht Charles niet herkende. Dus die vervanging kan de waarheid zijn. In ieder geval is de verwachting dat Charles eerder vroeger dan later vervangen zal worden door prins William. Hij zat per slot van rekening achter de rituele moord op Diana. De handen en vingers van Charles zijn erg dik en gezwollen.

Het is steeds duidelijker dat de ineenstorting van de trade centers in New York een gecombineerde eigen aanval was.
Rumsfeld had een dag eerder openlijk verklaard dat het pentagon 2,3 triljoen dollars kwijt was, waar geen verantwoording voor was. ( waarschijnlijk is dat naar de ultra geheime space forces gegaan. Want al die anti zwaartekracht vlieg apparaten moesten betaald worden en de opbouw van basissen op andere planeten – Waarschijnlijk zal dit nu gauw bekend worden gemaakt.)

aanval

De Aanval op de tradecenters was een opzetje om de focus op dit tekort te verleggen naar de “terroristische aanval”. Zelfs Trump was uiterst verbaasd over de downfall van de trade centers. Hij was door zijn architect , die ook de trade centers gebouwd had, uitgenodigd om de catastrofe te bekijken van eerdere bom in de tradecenter basement, jaren geleden.

Die had zeven verdiepingen weggeslagen en vernietigd en bijna de helft van de stalen dragers weggeblazen, doch met het gebouw gebeurde niets.
De meeste wolkenkrabbers hebben hun stalen centrale as rond de liften in het midden van het gebouw. De trade centers hadden deze stalen kooi echter aan de buitenkant van het gebouw, dus de meest stabiele wolkenkrabber bouw ooit.

Er moet dus gebruik zijn gemaakt van uiterst zware explosies om deze dikke stalen balken te doen verpulveren. De drie duizend doden werden nog aangevuld in het totaal naar ca. 5000, door verwondingen aan de longen etc. in de jaren daarna.

Het gebruik van holograms ten aanzien van het lawaai en de vliegtuigen is duidelijk geworden en de techniek is bewezen.

gtb ; Alles wijst naar de eindstrijd, die nu in volle gang is. Het westen zal een elektriciteit crisis gaan door maken, die ongekend is, tenzij de Q forces dat kunnen en willen voorkomen….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.