GTB nieuws 15 september 2022 – 911 was an inside job

Sept.15, 2022
GTB 697.

HET WESTEN ( De Media) HOUDT VOL MET HET VERLIES VAN VERKIEZINGEN 2020 VAN DIE SMERIGE BRUTALE TRUMP, NET ZOALS ZIJ DE RUSSEN STEEDS LATEN VERLIEZEN IN DE UKRAINE.

En als je nergens anders het nieuws vandaan kunt halen dan geloof je die informatie. Waarom zou je dat niet geloven. De media zijn je zo vertrouwd en de mensen die dat voorlezen ken je al zolang, je kunt je gewoon niet voorstellen dat die jou aan het beliegen zijn.

Maar dat is erg logisch. NU DENKEN WIJ EVEN NA :
Het zal die nieuwsankers doch een rotzorg zijn, wat zij vandaag weer moeten voorlezen. Het wordt ze voorgekauwd en door specialisten bekeken alvorens zij het mogen voorlezen.

DUS HET ZAL HEN EEN ROTZORG ZIJN WAT ZIJ VOORLEZEN.
ZOLANG ZIJ.MAAR NIET OP HUN FALIE KRIJGEN DAT ZIJ HET VERKEERD DOEN.

Het is hun job., hun inkomen. Ik heb hen keer op keer de fouten horen herhalen, wat Reuter verkeerd geschreven had en wat door de Controle geslipt was.
Het gaat bij hen om het feilloos brengen wat zij in de hand gedrukt krijgen.

Vroeger waren er 56 nieuws companies en Nu zijn het er nog vier, ( met echter dezelfde eigenaars) ondanks allerlei kartel wetten. En wat die vier over de wereld verspreiden dat glijdt er bij U onwetend in.

Trump heeft in alle 50 staten gewonnen en is gekozen door het volk.
Dat staat nu officieel vast…. welnu dat gegeven wordt in zijn geheel genegeerd. En voor U heeft hij dus verloren.
De Russen zijn hun eigen land aan het schoonvegen en U denkt dat zij de Ukraine zijn binnen gevallen om het land te bezetten….

Het nieuws dat men 36 bio oorlogslabs heeft vernietigd dat hoort U niet. U hoort niet dat er in de Ukraine al 50.000 kinderen uit de tunnels en Dumbs gehaald zijn. Dat hoort U niet. Neen, U hoort alleen over die smerige Russen die nu eindelijk worden teruggedrongen en U ziet in elkaar gezette filmpjes, die dat zogenaamd moeten bewijzen.

Maar U hoort niet dat 80% procent van de oorlog vluchtelingen vluchten naar Rusland en niet naar het westen…..
Dat is toch raar… wij zijn toch de goeden…. nou ja dat waren wij eens ooit….Er is oorlog in de Ukraine maar iedereen gaat er naar toe????

911 was an inside job

U ziet hoe gevaarlijk het nieuws is, wat men U steeds maar weer voorhoudt. Datzelfde is het geval met 9/11. Zelfs nu nog hebben zij het over 19 terroristen, die de dood van duizenden Amerikanen heeft veroorzaakt. Niemand, op een enkeling na, verteld dat de leider Mohammed Atta in New York leeft en financiële wettelijke ondersteuning geniet van de Staat.( susanne Lindauwer in haar boek “prejudische”) men heeft haar twee jaar opgesloten op een legerbasis en tien jaar zwijgplicht opgelegd.

Voor diegenen die nog steeds geloven, dat het een terroristische aanslag was, zal ik een algemene analyse geven van de gebeurtenissen rond 9/11. Daarin wordt het bewijs geleverd van een zorgvuldig voorbereide demolition van de tradecenters met hologrammen en het gebruik van partical beam wapens, die stalen I profiel balken van 12 cm dik doen oplossen in stof tijdens hun val.( ik heb deze I profielen zien oplossen en verdampen op film..)

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.