GTB nieuws update 15 september 2022

Sept.15, 2022.
GTB 698. a.

DIE STOUTE TERRORISTEN, DIE STOUTE JIHADISTEN, DIE VERREKTE OSAMA BIN LADEN……DE STOUTERT.

Ja, Hij, Osama, ging een tiental jaren eerder dood aan een longontsteking en was een familievriend van de oude Busch….Hij had ook voor de CIA gewerkt. Doch Obama blies het van de toren dat de wraak zoet was. Zij hadden hem te pakken en hebben hem snel in zee gegooid. Het team wat hem zogenaamd heeft gearresteerd is later tijdens een echte operatie in zijn geheel vernietigd…. klaar….!

WAT EEN GOOR ZOOITJE IS HET TOCH!!!!!!
Het was een doorgestoken kaart operatie van jawelste. De CIA Cabal meldde aan de Jonge Busch dat er ca. 7000 doden waren gevallen. Dat is onacceptabel zei Bush, dat kunnen wij niet brengen, maak er maar 3000 van, dat ziet er beter uit. EN DAT GETAL IS HET GEBLEVEN.

Later zijn er nog ca. 2000 bijgekomen, maart dat telde nog niet bij de aanslag boodschap.
Na 20 jaar analyses en doorrekeningen, na wetenschappelijk onderzoek, en duizenden inside verklaringen is het wel duidelijk geworden, dat er geen kapingen van vliegtuigen zijn geweest, dat er geen beduidende acties tegen vliegtuigkapingen zijn ondernomen en dat er in zijn geheel geen vliegtuigen bij betrokken waren.

Natuurlijk zijn er verhalen in elkaar gezet en ook echte acties geweest om te leren vliegen, een netwerk van nep operaties, die men later, na onderzoek moest ontdekken om het geheel als een echte soep op te dienen. De ingrediënten daarvoor moesten gecreëerd en gevonden worden.

MAAR IN FEITE BARSTE HET VAN DE FOUTEN, ZODAT MEN ACHTERAF WETENSCHAPPENLIJK KON VAST STELLEN, DAT ER SPRAKE IS GEWEEST VAN EEN VALSE VLAG OPERATIE.

Een operatie van de USA regering in samenwerking met de Israëlische Mossad, die overal in zat. ( Trump met zijn Q forces ; “Israël bewaren wij voor het laatst”)
De bedoeling was een reeks van oorlogen te starten in het Midden Oosten, om de vijanden van Israël terug te bombarderen naar het stenen tijdperk. En dat is gelukt. Afghanistan, Irak, Iran, Serie, Libanon, de PLO, Libië alle stoute moslim landen.(Ook zat daar de olie en de klaprozenvelden achter, om maar niet te spreken van twee broodnodige device van extra terrestrial oorsprong, die ontbraken bij de 7 device die nodig waren voor een celestrial portaal.)

De USA had een jaarlijks budget van 450 miljoen dollar om fake moslim aanslagen te plegen….(stemming makerij)
Tegelijkertijd, door de aanslag voorkwam men reactie vanwege de kwijtgeraakte 2,3 Triljoen dollar van Rumsfeld- ( Het Pentagon).

Diverse rechtsprocessen van enorme omvang over giga fraudes bij de Overheid en bedrijfsleven. (Opgeslagen in Gebouw 7 ) Het publiekelijk worden van het Internationaal disclosure congres over Ufo’s in September 2001, van Dr. Greer — ik was een member of deze club—-(later het CSETI) met grote getuigen uit de militaire wereld. Kolonels, CIA en NSA people met mededelingen over het onklaar maken door Ufo’s van ICBM ‘s met tien kernkoppen..etc.( men geeft nu filmpjes vrij, wat toen al getoond werd.)

Wordt vervolgd.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.