GTB nieuws 16 september 2022

Sept.16, 2022
GTB 698 b.

9/11 DE VALSE VLAG OPERATIE OM TOESTEMMING VAN HET VOLK TE VERKRIJGEN OM DE MOSLIM WERELD TE VERNIETIGEN – Een grote Cabal actie.

Het was een geweldige actie, geweldig getimed. Er liepen miljarden fraude acties tegen de banken en de overheid. (Gebouw 7) (Dat stopte dus, omdat alle bewijzen vernietigd waren).
De legers van de landen in het midden oosten groeiden maar door en waren volgepropt met wapens. Zij werden gevaarlijk voor Israël.

Er werd in Canada een grote hijackings actie met het leger en luchtmacht gehouden uit de USA. Hierdoor ontstond zo het excuus de zogenaamde hijacking niet adequaat te kunnen behandelen. Geen gevechtsvliegtuigen in de regio.
In de USA bestond de regel een hijacking zou binnen vijf minuten een straaljager naast zich hebben, die de hijackers moest dwingen te landen of vernietigen. Dat werd niet gehaald ; Er waren immers geen vliegtuigen en geen hijackers. Van de 19 hijackers heeft men er 9 levend teruggevonden…( Dat kan natuurlijk niet, als de vliegtuigen zich te pletter vliegen…)

De vliegtuigen waren hologram projecties, ook het geluid., maar de inslag explosies op de gebouwen waren echt. Zeer zware explosies.
Een vliegtuig kan geen stalen in profiel van 12 cm dik kapot vliegen, ook niet buigen of deuken. Met een balk kun je het vliegtuig met die snelheid in tweeën splijten. Het zou zich compleet te pletter vliegen tegen een stalen muur.

Ook de aangegeven snelheid van een vliegtuig op die hoogte is gods onmogelijk.
Door de luchtweerstand zou het vliegtuig allang gedesintegreerd zijn.
er zijn ook geen resten gevonden van vliegtuigen, ook niet de titanium motoren.., geen lijken, geen koffers, geen restanten.

Trouwens van de duizenden bureaus en wc potten, computers en meubilair werd ook niets teruggevonden, alles opgelost in stof. Iets wat onmogelijk is, alleen als men moleculaire en particle beam wapens gebruikt met bijzonder krachtige explosieven.

In de maanden vooraf, klaagden de mensen over het stof elke morgen op de bureaus. Weken voor de aanslag, kwamen er s’avonds busjes vol met werklui, die snachts “renovatie werkzaamheden” uitvoerden. ( dat waren de jongens die waarschijnlijk de explosieven plaatsten)

Ook de honden teams, die elke avond de gebouwen bezochten om eventuele explosieven op te zoeken, waren om onduidelijke redenen de laatste drie weken voor de aanslag niet meer actief.( ???)
De video’s, die toevallig op een afstand de trade centers hebben gefilmd
gaven wel de explosies aan maar niet de vliegtuigen.

Het is natuurlijk erg vreemd dat te horen terwijl je zelf de vliegtuigen tegen het gebouw hebt zien vliegen.
Bij simulaties hebben 30 zeer ervaren piloten hun vliegtuig niet tegen de gebouwen kunnen laten vliegen. Het was eenvoudig onmogelijk.

Laat staan piper cup piloten zonder vliegervaring, die dat wel kunnen….
De valsnelheid van het gebouw is dezelfde snelheid als van een biljart bal ( vrije val) vanaf 415 meter hoogte. Zij raken tegelijkertijd op 1 seconde na de aarde. EN DAT ALLEEN AL IS EEN GODSONMOGELIJKHEID…, dat kan alleen als de verdiepingen onder de grote explosie weggeblazen worden.
wordt vervolgd…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.