GTB nieuws update 16 september 2022

Sept. 16, 2022
GTB 698 c.

9/11 VALSE VLAG OPERATIE VAN DE HEERSENDE CABAL.

Het is ook niet verwonderlijk dat de eerste 9 commandeurs op rij, die verantwoordelijk waren voor de veiligheid en verdediging, niet bereikbaar waren. Wij kunnen gevoeglijk aannemen dat zij op de hoogte waren van de aan de gang zijnde “ zogenaamde” aanval. Ook kunnen wij aannemen dat het leiders waren, die daar door de cabal zijn neergezet.

Dus alle waarschuwingskreten uit de samenleving gingen de mist in. Geen enkel zogenaamd gehijackt vliegtuig werd door straaljagers gestopt. Er waren slechts twee straaljagers beschikbaar en die werden eerst aan de grond gehouden en later pas de zee opgestuurd in de verkeerde richting. De eerst volgende attack straaljagers waren 75 mijl verder gestationeerd.

( dus hier bewuste totale onzin en wanorde).
Er zouden vier gekaapte vliegtuigen zijn geweest. Het vliegtuig voor het Pentagon ( verboden vliegzone) werd niet vernietigd door de automatische zware afweer van het Pentagon. Die trad niet in werking !!! Logisch, want er was geen vliegtuig. Het was waarschijnlijk een raket die vanuit een vrachtwagen werd afgevuurd en een rond gat sloeg van 9 meter in de buitenkant van het Pentagon, waar renovatie werkzaamheden plaats vonden. De plaats van de inslag werd van te voren ontruimd. Er vielen in het totaal “slechts” 37 onbelangrijke doden. De FBI nam alle toevallige video opnamen uit de omgeving van de mensen en toevallige passanten in beslag.

De eigenaren kregen die niet meer terug. Er was echter een taxi chauffeur, die een toevallige opname had gemaakt van de inslag zijde, tijdens de aanslag. Die werd gepubliceerd op het internet. Daar zag je een zilveren flits het gebouw raken. Absoluut geen vliegtuig.
De man werd later vermoord.( ongeluk).
Ook vond met men geen titanium vliegtuig motoren en geen vleugels, geen koffers en dode passagiers. Ook de inslagsporen klopten niet. Het was een rond gat en geen gaten waar de vliegtuigmotoren door de muur zouden gegaan zijn. In het Pentagon zelf werden door de raket 3 muren beschadigd ( opgeblazen), in volgorde muur 1, muur 2 en muur 4. De muur drie, tussen twee en vier in, was onbeschadigd. Dat kan natuurlijk niet, waarschijnlijk waren de explosieven niet afgegaan.

Ook een secretaresse, die naast de plaats van de inslag zat, stapte door het geslagen gat met haar kind, die zij bij zich had, naar buiten.
Iets onvoorstelbaars….Wonderlijk niet geraakt.
Dus ook hier klopte het geheel niet.

Op het inslag moment vond een vergadering plaats met Rumsveld, precies aan de andere kant van het Pentagon. Het was ook de kant waar het zogenaamde vliegtuig vandaan zou zijn gekomen.
De verklaring was, dat het vliegtuig eerst eromheen vloog en van de andere kant de aanval opende op het gebouw…. totale onzin dus….

Die onzin speelde ook bij het vierde gehijackte vliegtuig, waar zogenaamd mensen zich verzet hadden en gebeld hadden.

Wordt vervolgd.
GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.