GTB nieuws 18 september 2022

Sept.18, 2022
GTB 699.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD ACHTERGROND BERICHTEN.

De Queen is dood. Maar dat is zij al langer. Charles de pedofiel heeft haar taken nu overgenomen. Het is een gevolg van gebeurtenissen, die op de achtergrond plaatsvinden. En de macht van de comité van 300, die de werkelijke macht vertegenwoordigd in de Cabal en het westen.

De uitdunning van de Mathezer Knigts, heeft tot gevolg dat de NATO leiding is verwijderd. Dus dat neemt de kracht weg van de NATO.
Nu de Queen verwijderd is de kracht verder afgenomen van de Cabal.
De resterende power is nu geconcentreerd op de Paus en Joe Biden.

Beiden zijn al door een plastic mask vervangen, maar dat zegt niets. Het gaat om de groepen erachter. Dat brengt ons terug naar Trump.
Er zijn twee Trumps. Een dubbelganger, een beetje dik en altijd alleen zonder Melania, en altijd aan het golven en de echte Trump, die momenteel in mount Cheyenne verblijft, de basis van de space forces. Deze Basis werd maanden geleden in een verrassing aanval overgenomen door de White hats. Ik heb de schema’s en video’s daar van gezien.

De dubbelganger staat onder controle van de Cabal en praat over het belang van inenting, terwijl de echte dat zeker niet zal doen, omdat zijn zoon nog steeds de gevolgen draagt van de jab, door de bijwerkingen.
De gebeurtenissen spannen. Er was eerst sprake van een aanval op Japan, met een zeer zware earthquake, zwaarder dan bij Chernobill.

Maar daar is vanaf gezien. Het wachten is nu op de volgende streek.
Het is niet voor niets dat het Vaticaan al zijn fondsen terug vraagt voor 30 september, 2022.
Uit dat oogpunt is het aanbevelingswaard wat extra bonen en rijst in huis te nemen. Baat het niet, het schaadt ook niet.

Mocht het knallen, dan raakt dat U niet. Daarom is het belangrijk ook wat extra cash direct beschikbaar te hebben.
Dus dan weet U wat U te doen staat. Beter in deze tijden wat voorzichtiger, dan godswater over godsakker te laten lopen….

Remember. Het zijn Naweeën..!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.