GTB nieuws zaterdag 17 september 2022

Sept.17, 2022
GTB 698. e.

9/11 VALSE VLAG OPERATIE VAN DE CABAL.

De beide trade centers waren de sterkste staalconstructies ooit, van al de gebouwde wolkenkrabbers. Een vliegtuigje doet daar niets aan af. Al staat het gebouw dagenlang in zijn totaal in brand , dan nog blijft de staalconstructie naakt staan. Dat hebben wij al bij branden in wolkenkrabbers kunnen waarnemen. Zo’n catastrofe is ook moeilijk tot in de finesses voor te bereiden. Maar dat hoeft ook niet, daar er een zeer sterke ontkenningsstructuur is via de media, de bestuurders , de regeringen etc. Zij zijn arrogant tot in hun botten. Zij weigeren in te gaan op vaststellingen, die sommige universiteiten durfden te maken.

Ik heb zeker honderd uren video’s gevolgd waar experts uitlegden dat dit geheel een gigantische belazerderij was en dat werd tijdens die sessies ook wetenschappelijk bewezen.
Maar door de kwaadaardige regeringen volledig genegeerd en door de pers niet genoemd. In de laatste twintig jaar spreekt de pers nog steeds over de grote terroristische aanslag, terwijl men weet dat het een “false flag operation” was.

Het is de arrogantie van de macht. Datzelfde zie je nu bij de regering Rutte 2, 3 en 4. Men lacht de mensen bijna openlijk uit en zij gebruiken belachelijke excuses.
De bewijzen bij de trade centers zijn overduidelijk dat er gebruik is gemaakt van thermo nucleaire explosies gezien de wrakstukken van staal honderden meters weggeslingerd werden en andere gebouwen beschadigden. Men kan duidelijk de explosies visueel waarnemen men kan hen zelfs horen. Om maar niet te praten over de verklaringen van honderden brandweerlieden en omstanders.

Toch heeft er geen enkele arrestatie plaatsgevonden tot nu toe en de officiële staatsonderzoekingen rammelden aan alle kanten. OOK WERDEN ER EXPLOSIE RESTEN OVERAL IN HET STOF GEVONDEN, NANO PARTICLES. WAAR MEN GEEN VERKLARING VOOR HAD. .

Arrogant als men was, wist men al binnen 4 uur te vertellen wie het gedaan had en wat er precies gebeurd was.
Het geheel stonk echter als een rottende vleesberg. De wereld speelde mee en men viel, op grond van deze gebeurtenis, precies als voorheen gepland, Afghanistan binnen. Het zogenaamde bolwerk van terroristen kampen en opleidingscentrums.

Het bombarderen van het Midden Oosten terug naar het stenen tijdperk was begonnen en bijna alle landen deden er aan mee.
De cabal vierde feest. Hun zoveelste plan leek een succes maar bleek achteraf de oorzaak te worden van een zeer gezond wantrouwen tegen overheden op de hele wereld.

EN DAT ZAL UITEINDELIJK TOT HUN ONDERGANG LEIDEN….

Ook deze gebeurtenis hielp mensen over hele wereld om wakker te worden. Uiteindelijk moeten wij er blij om zijn, hoe raar dat ook klinkt.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.