GTB nieuws 20 september 2022

SEPT 20, 2022. = 17
GTB 700.

BENJAMIN FULFORD: DE Q FORCES MOETEN DE MENSEN INFORMEREN MET EEN DUIDELIJK SIGNAAL, DAT WIJ AAN HET WINNEN ZIJN.

Een heleboel patriotten hebben het Q kamp verlaten, omdat officieel signalen dat wij aan het winnen zijn , nog niet gegeven zijn tot nu toe.
En alles, elke winst is geheim en blijft in het speelveld hangen.
De mensen hebben publieke signalen nodig, dat de Cabal aan het verliezen is in plaats van de normale signalen op het internet die laten geloven, dat wij aan het winnen zijn. De Q supporters zullen wegblijven zolang er geen duidelijk signaal gegeven wordt.. Je kunt niet altijd blijven zeggen om in het plan te geloven, om iedereen te vertrouwen die dat zeggen, zonder een duidelijk officieel bewijs, dat wij echt aan het winnen zijn.

Het neemt teveel tijd voordat het echte nieuws bewijst dat wij aan het winnen zijn door de acties van de Q forces…
Natuurlijk zal de harde kern blijven geloven tot aan het eind., maar er is ook een hoop niet harde kern mensen.
De minister president van Japan, Abe, is uit het spel genomen. Waarschijnlijk een flinke winst voor de White Hats. Dus nu kan Japan de volgende stap nemen om zelfstandig te worden t.o.v. Amerikaanse Cabal.

Japan is altijd een puppet geweest van de Americanen vanaf WW2. Alle eerste ministers, die niet meewerkten werden gedood door een ongeluk of zoiets. In 2010 was er een onafhankelijke poging,, maar er was plotseling een grote tsunami, veroorzaakt door 5 nucleaire bommen op de bodem van de zee voor de kust van Japan, en 20.000 japanners stierven ten gevolge van deze tsunami.

America was een slechte natie. Zij kilden hun eigen volk, de indianen, terwijl Mexico zich mengden met de indianen. En dat is een zeer groot verschil.
De Amerikanen startten sinds WW2 35 oorlogen en kilden 20.miljoen mensen in verschillenden landen. Dit ging door totdat Trump kwam, maar het startte meteen weer toen Biden de verkiezingen stal en president werd in 2020. Maar dat gaat naar een eind toe. Trump neemt het over van Biden en zal de rest van de bestaande Cabal verwijderen.

De BRICS landen zijn nog steeds in aantal groeiende . Er nu over de 100 aangemelde landen die mee willen doen en dit aantal is nog steeds groeiende om gebruik te gaan maken van een goudgedekte Russische basket currency. Op dit moment ontmoeten Putin en Xi Jinping elkaar om deze verdere uitbreiding plannen te bespreken.

De dollar is klaar als wereld currency omdat 100: landen teveel zijn om de dollar opteleggen.
Alle signalen wijzen in de richting van een QFS systeem,( Quantum Financial System), die ook het SWIFT transfer systeem niet meer gebruiken.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.