GTB nieuws 20 september 2022

Sept. 20, 2022
GTB 701.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMINFULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. RUSLAND EN CHINA HEBBEN ACCOORDEN BEREIKT.

DE CABAL, BIJ MONDE VAN PAUS FRANCISCUS, DIE NAAR DE GROTE WERELD VERGADERING IS GEGAAN, HEEFT RUSLAND EEN VOORSTEL GEDAAN DE OORLOG IN DE UKRAINE TE BEEINDIGEN EN OOK DE MACHT OVER TENEMEN VAN JAPAN, TAIWAN, NOORD KOREA EN INDONESIEN.
HUN VOORSTEL WAS :

Taiwan over te geven aan China en de beide Russische provincies Donetz en Luganz over te geven zonder verdere strijdt aan Rusland. .Putin en Xi Jinping hebben dat voorstel bot geweigerd, want het zou betekenen dat zij verder na 30 september de corporation America van gelden zouden moeten voorzien om hun voortbestaan te garanderen.
Echter bekend is geworden, dat ten eerste Paus Franciscus een plastic masker draagt en nog maar een klein groepje aan de macht heeft in het Vaticaan. Een grote groep goede Kardinalen wil de groep in zijn geheel verwijderen en zinnen op een manier dat te doen.

Verder is vast komen te staan, dat de Queen enkele dagen geleden vermoord is door de Cabal, met gebruik making van een energie wapen, waar ook de assistente van de leider Van MI6 is vermoord geworden. De Queen was nog steeds kern gezond, behalve een paar ouderdom kwaaltjes. Ook Kim Jong Un van Noord Korea werd met het zelfde wapen afgemaakt. Vanwege die achtergrond hebben Rusland en China zich verbonden met De U.K. Om gezamenlijk verder de Cabal te verslaan en het westen te zuiveren van de Cabal.

Daartoe zijn de eerste hulptroepen van China vanuit Rusland de Ukraine binnen gereden. Vooralsnog een klein contigent met gevechtswagens, meer niet. Waarschijnlijk als proef. Verder eist Rusland van Europa de opheffing van de federale geld drukkende machine.

Het blijkt dat president Biden hulp toegezegd heeft aan de Ukraine tot en met 2024 met de levering van wapens. Om zodoende de Cabal verder te ondersteunen.
Aan de andere kant heeft Japan en Indonesië zich bij de White Hats aangesloten. In polen hebben militairen verklaard dat zij bereidt zijn een van de grootste cabal companies over te nemen, die ontzettend veel invloed heeft in Polen. In Indonesië heeft de politie in samenwerking met het leger een groot corruptie schandaal in de politiek bloot gelegd en hebben reeds honderden miljoenen aan beleggingen gevonden.

De regering zal binnenkort waarschijnlijk vallen…..
Er wordt dus achter schermen hevig gevochten….

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.