GTB nieuws 21 september 2022

 

Sept. 21, 2022
GTB 702.

REALISEER JE JE WEL WAAR ONS KABINET MEE BEZIG IS?????

Het is eigenlijk te makkelijk om er moeilijk over te doen.
Ik beperk mij tot de laatste tien jaar. Wij hebben gezien dat jaar na jaar na jaar na jaar de toestand van de Nederlandse burger aan het verslechteren is….

Steeds in die afgelopen jaren moeilijkheden, slechtere economie en rare maatregelen door een instabiele regering. Enorm gekloot en gedraai met het gas in Groningen. De NAM, ook een company van de overheid, liegen en bedriegen, vertragen en commissies, veel gezeik, maar niet echt geplast. De gas cultuur, fijnzinnig opgebouwd, werd deskundig de economische nek omgedraaid.

Dan de covid jaren. Het opzettelijk bedriegen van 17 miljoen mensen, volgens een draaiboek van de WEF. Dat niet alleen, het misleiden van mensen, om een fake injectie te krijgen die de gezondheid schaadt in plaats van de persoon te beschermen in een fake pandemie.

Daarmede duizenden doden veroorzakend, verlamden, ziektes, allergieĆ«n , hartfalen, tromboses, aneurysma’s, hartspier ziekten en nog een heleboel andere afwijkingen.
Over het algemeen een doodsteek veroorzakend voor onze goed draaiende economie. Een ongekende achteruitgang.

Dan de volgende economische aanval op onze visserij. Maar de vissers pikten het niet en die aanval mislukte gedeeltelijk. Zij moesten havens blokkeren en de uitvoerende politiemacht blokkeren, anders was er geen boot overgebleven van onze beroemde vissersvloot.
Dan de aanval op onze Boeren. 11.000 moesten er plotseling weg. De vlaggenmast van boerenproducten, die heel Nederland over de hele wereld deed glanzen, moest kapot.

Maar gelukkig pikten de boeren het niet. En blokkeerden onze wegen, toegejuicht door honderdduizenden Nederlanders. Die het beleid waanzinnig vonden. Dus ook hier weer een aanval van onze eigen regering op onze economie.. in extenso de Nederlander moet in principe kapot. Daarom zijn zij zoveel wildvreemden aan het binnen laten. Het Nederlandse volk moet een allegaartje worden, een onsamenhangend geheel.

Ook een aanval op onze airline KLM, die moet ook kapot. Het eeuwenoude Schiphol moet helemaal naar de Filistijnen. Die oudste vliegtuigmaatschappij ter wereld moet kapot.
Weer een economische aanval. Nu proberen zij via de elektriciteit de bedrijven kapot te krijgen, want plotseling is er geen elektriciteit meer plotseling moeten de prijzen 300% omhoog.

HEEFT U NOG NIET IN DE GATEN, DAT DIT ALLEMAAL SYSTEMATISCH GEBEURD. HET GEBEURD IN ALLE WEST EUROPESCHE LANDEN ( Cabal landen) ALLEMAAL TEGELIJK. ALLEMAAL HETZELFDE.
DE ECONOMIEEN MOETEN KAPOT, ZODAT DE BURGERS VOLLDIG AFHANKELIJK WORDEN VAN DE STAAT. GEEN VERDIEND SALARIS MAAR EEN AALMOES SALARIS….

Vindt U het niet raar dat het in alle west Europese landen tegelijkertijd gebeurd.
WELNU, DAT KOMT OMDAT DEZE CABAL LANDEN ALLEMAAL HET DRAAIBOEK VOLGEN VAN EEN PARTICULIERE NAZI PEDOFIEL KLAUS SCHWAB.( een rockenfellor nazaat)

Ook in ons land zijn in de regering pedofielen, maar ook in Duisland, Frankrijk, Italiƫ, Engeland etc,. Vindt U dat niet uitermate vreemd.
Wordt het gvd geen tijd om de pet op te zetten en eens in de haag te kijken waar zij wonen en werken.
Het wordt echt tijd om uit de slof te schieten en de klompen aan te doen. Wat moeten wij nog doen om U dat duidelijk te maken.

GOOI DE BOEL PLAT., om niet plat gewalst te worden.
HET IS DE HOOGSTE TIJD DAMES EN HEREN…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.