GTB nieuws 22 september 2022

 

Sept 22, 2022
GTB 703.

GROTE WOORDEN, KLEINE HARTJES. DE LAATSTE STUIPEN.

Laat U niet de stuipen op het lijf jagen. Bij de laatste stuiptrekkingen horen leugens en bedrog. Allereerst gaat men echt geen atoomoorlog beginnen. Het is de vernietiging van beiden zijden. Dus dat is volledige onzin. Men bluft en dreigt, dat hoort erbij.
Verder heb ik ooit een bericht van mijn overleden vader gehad via een huishoud medium, waar hij plotseling doorkwam en zei ;
Maak je niet druk in jouw leven zal je geen atoomoorlog mee maken. Het was een uitspraak van ca. 30 jaar geleden. En daar houd ik hem nog steeds aan. Een leugenaar was hij absoluut niet…. dus.. WEES GERUST….
Nu even simpel de situatie. De Ukraine kan niet de Russen verslaan en ook niet terugdringen. Zij hebben geen tanks meer. Er zijn er 4.500 vernietigd. Zij hebben geen luchtdekking, dus elke vooruitgang van hun troepen zou meteen platgebombardeerd worden, daar de Russen heer en meester zijn van het luchtruim. En wie het luchtruim beheerst wint de oorlog. Een oude militaire wet, die nog volledig voor 100% geldt.

Dus de westerse pers liegt er op los. Het enige wat kan, is dat de Russen hen bewust in de val lokken en hun laatste legers opsluiten. Daarachter is geen verdediging meer en kunnen de Russen, mits zij dat willen in een paar uur doorrijden naar Kiev. Remember. Zij hebben Kief al omsingeld gehad, om de zuiveringen door te voeren van de bio labs.

Verder gonst het van geruchten, pijplijn2 wordt binnen enkele uren geopend., daarmee wordt dan de elektrische prijsstijgingen te niet gedaan. Vermits het westen dat wil….want die willen de economieën kapot hebben van hun landen, zodat zij de bevolkingen afhankelijk maken van de staat.
Eerst scheppen zij het probleem, en doen erg moeilijk en dan als het water dan aan de lippen staat van de bevolking, komen zij als reddende Engel naar voren om het op te lossen. En daarmee blijven zij dan voor de slapende burger de helden en behouden hun macht.

Duitsland, Nederland weigeren hun modernste tanks te leveren. Zij zijn niet gek. Want de nu al aan de Ukraine geleverde stinger raketten zijn te koop op de zwarte markt van Afrika zij hebben trouwens geen passende munitie voor de leopard tanks, dus het duurt al met al minstens een half jaar voordat die operatief kunnen zijn en gebruikt kunnen worden.

Verder zij er ook geruchten van arrestaties in Engeland en in Berlijn. Maar dat is het en blijft het… geruchten….Ook banksluitingen en grote bewegingen van militairen in alle landen van de Eu.. Nog meer geruchten. Wel meer militaire vliegtuigen in de lucht….

End time ..????? Het zou kunnen…. zorg in ieder geval, voor wat extra cash in huis…..en kaarsen….

GTB.

 

GTB update 22 september 2022

 

Sept 22, 2022
GTB 704.

CRACK DOWN OP VELE PLAATSEN. PANIEK IN DE TENT…!!!!!

Toen Biden aantrad om de gestolen verkiezingen naar zich toe te trekken. Was hij reeds gearresteerd en geëxecuteerd. Een plastic mask heeft het heft over genomen en zijn rol opgepakt.
Echter tegelijkertijd op 20 januari 2021 hebben de Q forces gecombineerd met de USA space forces een ernstige waarschuwing gegeven aan de krachten, organisaties, companies en landen, die voor de diefstal gezorgd hadden en hen gezegd, dat zij een jaar kregen om hun boeltje op te pakken en de United States te verlaten. Indien zij daarna alsnog zouden verblijven zouden zij door middel van tribunalen, beslagleggingen tot op de bottom uitgekleed worden en veroordeeld worden.

Dat zien wij nu gebeuren. Companies als Black Rock, StateStreet Corp., Vanguard en Fidelity Investsments Intl. worden nu systematisch ontdaan van hun companies en assets en waardepapieren. Ook Facebook ligt nu onder vuur en Twitter is al overgenomen. Dit alles na mededelingen van belangrijke bronnen op het internet…..EEN MARKET CRASH STAAT OOK VOOR DE DEUR…..

Ook in de EU rammelt het.
Stel U voor. Van der Leyen verklaard voor de assemble dat Rusland
Chips uit wasmachines moet halen om hun tanks te kunnen bedienen en dat het land op punt van collaps staat.
HOE DOM, HOE NAIF, HOE ONWETEND. HOE ONTECHNISCH KUN JE ZIJN OM ZULKE OFFICIELE ONZIN UITTEKRAMEN.
Het is hetzelfde als je zegt, dat je Maserati kapot is en dat je je fiets moet slopen om de Maserati weer aan de gang te brengen..

Die persoon is toch niet capabel om de EU te leiden. Wat voor idioten hebben wij daar zitten…?????
Het zelfde geldt voor het pedofiele kabinet van Nederland. Als Baudet in de kamer wijst op het feit dat minister Kaag een opleiding heeft gehad aan een Engels instituut, wat bekend staat als een opleidingscentrum voor spionnen van de MI 6, de inlichtingendienst van Engeland, dan loopt het kabinet de kamer uit, want dat mag je niet zeggen. Inplaats van het vragen stellen aan Kaag over dat verblijf…..

Ook heeft een parlementslid van Hongarije gevraagd in de EU publiekelijk tijdens een sessie. Hoe het mogelijk is dat Big pharma toestemming gevraagd heeft in 2017, 2018, en 2019 voor het toelaten van vaccins ( wat geen vaccins waren, maar experimentele injecties) op de markt ter bestrijding van covid 19, terwijl daar pas sprake van was in december 2019…. DAT IS TOCH TEN ENE MALE ONZINNIG. DAT KAN TOCH NIET.
DAT KAN ALLEEN GEBEUREN ALS JE VAN PLAN BENT DEZE COVID 19 OP DE MARKT TE BRENGEN , WAT PAS EIND 2019 gebeurde.!!!!!

De afgevaardigde kreeg geen antwoord , maar werd gewezen op het feit dat hij 40 seconden over zijn toegestane spreektijd heen was gegaan….

HET IS TOCH EEN GROTE GORE VIEZE KLIEK, MENSEN…. DAAR MOETEN WIJ VAN AF. WANT DEZE JONGENS WISTEN DAT EN HEBBEN TOESTEMMING GEGEVEN DEZE INJECTIES OP DE EUROPESCHE BURGERS LOS TE LATEN. Zonder adequate testing op Humans VOORLOPIGE TELLINGEN WIJZEN DAN OOK OP MEER DAN 40.000 doden en meer 2.000.000 zware Neven werkingen en reacties op deze injecties…!!!!!
Ziet U dan niet dat wij uit de EU moeten stappen en ziet U niet wat voor een pedofielen bij ons en elders aan de macht zitten…..!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.