GTB nieuws 23 september 2022

 

Sept. 23, 2022
GTB 705.

HET ECHTE WEZEN VAN HET KABINET WERD GISTEREN ZICHTBAAR.

JA, EEN PRACHTIG GEZICHT, hoe de hele regeringsclub eensgezind achter Kaag aanliep, weg van het betoog van Thierry Baudet. FVD.
Een onzinnige en totaal niet passende daad van het groepsdenken van het Cabal kabinet.
Er is niets mis mee om de kamer te vertellen waar Kaag heeft gestudeerd, als daar een luchtje aanhangt. Vooral omdat het een debat betreft wat aangegaan wordt, omdat Kaag steeds weg loopt of weg is als zij aangevallen wordt.
KAAG STINKT….DAT IS DUIDELIJK.

Meteen in het begin heb ik al gezegd, dat het niet goed zit met Kaag, dat haar historie wijst op een bewust voorbereiden van een hoge positie.
in de politiek. 3 jaar hier, drie jaar daar , drie jaar overal, waar het belangrijk is en dan plotseling naar voren gedrukt worden als een duveltje uit een doosje op een hoge politieke functie.

Het feit dat zij op dat Oxford instituut gestudeerd heeft geeft aan, dat er toch banden zijn met de MI 6, de Britse geheime dienst, een gezichtsbepalende club van de Cabal. Zij, Kaag, is niet voor niets voorzitster en leidster van de politieke stuurgroep van het WEF van de NAZI – Rotschildboy klaus Schwab.

Het feit dat die school een opleidingsinstituut is van het toekomstig kader van de geheime diensten spreekt boekdelen en mag gerust, niet mag maar moet eigenlijk perse naar voren gebracht worden in de kamer, daar het hier een minister van Financiën betreft van de Nederlandse regering.

U ziet de belangrijkheid ervan ook, door het feit dat de buitenlandse pers over de hele wereld dit incident direct op de voorpagina’s zet.
Ook wonderlijk genoeg aandacht krijgt bij de Mainstream Media, die zich waarschijnlijk niet realiseren wat voor een negatieve cabal informatie dit gebeuren is en wat voor een negatieve symboliek er achter zit.

Het arrogante gedrag van de regering, die geen kritiek accepteert komt hier duidelijk naar voren. Het klieken gedrag is overduidelijk.
Jammer, jammer jammer. Het is toch erg duidelijk wat voor een rottend vlees Nederland in zijn Kuip heeft zitten.
HET WORDT ECHT TIJD DAT ZIJ OPHOEPELEN. ZIJ KOMEN ONS WERKELIJK DE STROT UIT MET HUN ECONOMISCHE VERNIETIGENDE MAATREGELEN IN OPDRACHT VAN HET WEF.

Vergeet niet, het gebeurd allemaal bewust!!!!!

GTB.

 

GTB nieuws update 23 september 2022

 

Sept.23, 2022
GTB 706.

DE KHAZARIAN MAFIA ZOEKT EEN ESCAPE VAN DE ONDERGANG.

De Khazarian Maffia probeerde vorige week vredesbesprekingen te beginnen met de Planetairy Liberation Alliance, dit werd medegedeeld achter de schermen door de White Dragon Society bronnen.
Dit verzoek werd afgewezen en in plaats daarvan eiste Rusland het opheffen van de Federal Reserve Board. ( beter bekend als de FED)

Zoals U weet heeft de FED eigenlijk opgehouden te bestaan, doordat het werd ingesluisd, cq opgegeten door de Treasury Department.
Als particuliere organisatie opgegeten te worden door de overheid, heeft vele voeten in de aarde. Ook het feit dat de plastic mask van Biden daar zijn pionnen heeft is waarschijnlijk de oorzaak van de Russische eis.

Verder zijn er tekenen aan de wand dat China zich opmaakt om Taiwan in te nemen. Op welke manier dat zal gaan gebeuren is niet bekend gemaakt.
Dit bericht werd verspreid door de Russische FSB ( Federal Security Bureau – Service of the Russische Federation) en verschillende Security Services in Asia. Ondergronds zijn er grote operaties aan de gang in Japan en Indonesia…., maar daar horen wij verder niets van. Dat is maar goed ook, want wij willen ook nog een beetje kunnen slapen.

Ondertussen is een Khazarian Clown met een masker op van de Paus Franciscus naar de jaarlijkse wereldontmoeting van religieuze partijen in
De Hoofdstad Astana (KAZAKHSTAN) Gevlogen. “ de Paus” heeft daar getracht ontmoetingen te creëren met Xi Chinping van China en met Het Hoofd van de Orthodoxe Kerk van Rusland Archbisshop Kiril.
Beide verzoeken zijn beleefd afgeslagen ofwel blunt geweigerd.

DAARAAN KUN JE ZIEN DAT HUN MACHT TANENDE IS. VROEGER ZOU MEN ZO”N verzoek niet kunnen en mogen weigeren, gezien de ernstige gevolgen, die dat zou hebben op de korte termijn. De Khazarian maffia zou dat echt niet gepikt hebben. Maar nu kunnen zijn niet anders.
De situatie voor hen verslechterd elke dag.

Verder heeft de USA besloten toch niet meer wapens te leveren aan de
Ukraine, dus die belofte tot en met 2024 vervalt.
In het westen wordt het heter en heter. Italië verslaat de linkse kliek met een geweldige meerderheid. In Zweden ook een nieuw kabinet. Engeland doet niet meer mee met de “kliek” van Europa. Die verwachting was er al nadat de Queen door energy stralen (DEW ; Direct Energy Weapon) van de KM ging hemelen…..

Zij moorden wat af, die klieken. Dat doen zij allemaal…..al jaren, al eeuwen, dat is al begonnen bij Kain en Abel, maar die hebben nooit geleefd…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.