Ben jij de Karmadrager van de familie?

In elke familie is ’n oude ziel aanwezig. Deze heeft als taak om familiekarma op zich te nemen en uit te werken. Het is een zwaar leven dat in volledige eenzaamheid en duisternis uitgedragen dient te worden. Alle lasten die generaties lang over en meegedragen worden zijn hiermee gemoeid en bedoelt om de hele bloedlijn te bevrijden en zuiveren van ballast. Alle familieleden blijven d.m.v. een onzichtbare koord met de Karmadrager verbonden. Hoe ouder en wijzer deze persoon wordt hoe meer familieleden afhaken. Wanneer de Karmadrager het gevoel heeft helemaal alleen achtergebleven te zijn omdat deze zich door niemand meer begrepen voelt, is dit het teken dat zijn/haar Aardse taak als Karmadrager erop zit en is zelf ook bevrijdt van alle hartzeer. Dan gaat deze Karmadrager ’n geheel nieuw leven opzetten, iets dat twee kanten kan uitgaan.

De ene kant is het besluit nemen ‘t leven voort te zetten, waarin geen enkel oud familielid meer aanwezig doet zijn. Deze persoon gaat dan geleidelijk aan gelijkgestemden ontmoeten, bedoelt om hun boodschap aan elkaar over te dragen. De Karmadrager werkt dan niet meer in eenzaamheid en duisternis zoals voorheen maar is samen met anderen ’n eenheid geworden, waarin alles in licht, liefde en vertrouwen gedeeld gaat worden.

Maar de Karmadrager kan ook besluiten om in de familiekring aanwezig te blijven maar voelt dan heel duidelijk aan met wie er nog ’n onderlinge band doet zijn. Met de overige familieleden is er niet veel contact meer of voelt alles heel afstandelijk. Deze Karmadrager gaat dan met de nog aanwezige familieleden heel hecht om en voelt zich volledig bij hen thuis omdat de onderlinge band versterkt is geworden en ook in licht, liefde en vertrouwen door alle betrokkenen onderbouwd wordt.

Voorbeelden van karmadragers

Ook ik heb helaas een huidaandoening waar ik mij erg voor schaam.. Het zit in mijn nek, en gaat naar mijn oor en naar mijn voorhoofd.. Gelukkig kan ik het wel met make up wegwerken, maar zelf vindt ik het behoorlijk storend… In de nieuwe wereld kunnen we onder een med bed en zal dit ook verdwijnen en zal ik een mooiere huid krijgen waarin dit soort pigment niet meer zichtbaar zal zijn

Karmadragers zijn te herkennen aan mensen die kampen met chronische huidaandoeningen, de bekendste vormen zijn o.a. psoriasis, eczeem en acne. Maar ook andere huidafwijkingen behoren hiertoe zoals pigmentstoornissen, wijnvlekken, vitiligo, grote moedervlekken en bij de roodharige overmatige sproeten, doch ook dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Mocht iemand zich hierin herkennen, weet dan dat je uitverkoren bent en draag alle klachten stil en wees volhardend. Er komt ’n moment dat je gezuiverd bent van alles wat jij draagt, maar tot de familiebloedlijn doet horen. Op deze manier helpt ‘n Karmadrager niet alleen de eigen familie zuiveren maar draagt ook bij aan de Karma van het grote collectief, namelijk zorgdragen voor de zuivering van de aarde.

Bron: Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.