Elizabeth’s dood: Wat nostradamus bijna 500 jaar geleden in zijn “profetieën” noemde over het einde van haar regering

 

De dood van koningin Elizabeth  II doet denken aan een profetie van Nostradamus, bijna 500 jaar geleden, die het einde van de Britse kroon inluidde.

Specifiek voor 2022 omvatten de ‘profetieën’ van Nostradamus een wereldwijde omwenteling, met natuurlijke gebeurtenissen, het begin van een nieuwe wereldoorlog en het afscheid van een koningin, die wereldwijde chaos en machtsstrijd zou veroorzaken, evenals de val van een meteoor , economische ineenstorting en aardbevingen.

Begin 2022 werd op het forum Above Top Secret gespeculeerd dat een van de in 1555 gepubliceerde profetieën van Nostradamus perfect zou passen bij de tijd waarin de Britse kroon nu leeft.

In de tekst van Eeuw 8 Kwatrijn 97 schreef Nostradamus: 

“Aan het einde van de oorlog veranderen de grote mogendheden. Vlakbij de kust worden drie prachtige kinderen geboren. Ze zullen mensen vernietigen als ze meerderjarig worden. Ze zullen het koninkrijk veranderen en het niet meer zien groeien.’”

“Experts” bevestigen dat de kinderen verwijzen naar prinsen William, Henry en prinses Beatrice, allemaal kleinkinderen van koningin Elizabeth II en prins Philip. 

De oorlog zou die van de Falklands zijn in 1982. Vreemd genoeg schonk Diana, prinses van Wales, zeven dagen na het einde van het conflict het leven aan William, haar eerste kind.

De kust zou kunnen verwijzen naar de rivier de Theems, die door Londen loopt, of de Atlantische Oceaan, die het Verenigd Koninkrijk omringt en de sleutel is tot de Britse identiteit als eilandstaat.

De profetie zou dus waarschuwen dat de Britse monarchie na de dood van de koningin tot uitsterven gedoemd zou zijn en het zou trouwens een voorproefje zijn dat de nieuwe koning Karel III niet veel tijd op de troon zal doorbrengen, vanwege zijn leeftijd, terwijl de opvolger van prins William van de staat een niet-regerende parlementaire democratie zou kunnen maken.

“De plotselinge dood van de eerste persoon zal leiden tot veranderingen, en het koninkrijk zal worden geleid door een ander”

Het hof van koningin Elizabeth II kondigde de dood van de koningin aan precies 911 dagen na de “dag die de wereld veranderde”, en 77 jaar en 7 dagen na het einde van de Grote Vaderlandse Oorlog in Rusland.

Misschien zijn alle resultaten van de numerologie onbelangrijke willekeurige getallen of zijn het tekenen van de volgende grote wereldcatastrofe, die misschien al is begonnen met de oorlog in Oekraïne?

1. Datum van het einde van de Tweede Wereldoorlog – 2 september 1945.

2. Datum van overlijden van koningin Elizabeth II – 8 september 2022.

3. Tijd tussen data van zo. 02 september 1945 tot do. 08 september 2022 77 jaar en 7 dagen.

 

 

 

 

1. 11 maart 2020 – de dag dat alles veranderde – op deze dag, tijdens een persconferentie van de Wereldgezondheidsorganisatie, verklaart de WHO de uitbraak van het nieuwe coronavirus #COVID19 tot een wereldwijde pandemie.

2. Datum van overlijden van koningin Elizabeth II – 8 september 2022.

3. Tijd tussen data van wo. 11 maart 2020 tot do. 08 september 2022 – 911 dagen.

Rothschild

Gezien de por waarmee Evelyn Robert de Rothschild Charles III doorboort, lijkt het erop dat de globalisten nu carte blanche hebben. Koning Charles mag alles voor hen doen wat ze vragen, tenzij hij natuurlijk besluit zijn lange vernedering te wreken.

Wat als de termen koolstoflevensvorm en “menselijk getal” uit dezelfde rij komen?

Maar wat als de waarde van het getal 666 6 protonen, 6 neutronen en 6 elektronen betekent, wat is koolstof, dat wil zeggen, het getal van een persoon?

In ieder geval zou hij de laatste koning van Groot-Brittannië en het Gemenebest kunnen zijn. Door de economische crisis en de instabiele situatie in de wereld zal het instituut monarchie door de samenleving steeds meer als een dure last worden gezien. Het debat over het behoud van de koninklijke dynastie ging door tijdens het bewind van Elizabeth II, terwijl zij het symbool was van stabiliteit van het Verenigd Koninkrijk.

Alles is open en onze aanvaarding van de spelregels met het “getal” betekent alleen dat we openlijk en bewust de kant hebben gekozen van waar we aan de kant stonden, en God hebben afgezworen, want het is lastig voor de eeuwigheid om te accepteren wat de Groten waarschuwden openlijk en duidelijk voor. – Het beest en zijn naam.

Nu kan niemand zeggen dat hij door bedrog in het net is gevangen, want nu verbergt niemand iets, en iedereen demonstreert openlijk wie aan welke kant staat en voor welk team hij speelt.

We zijn nu allemaal acrobaten!

 

Bron: Soulask

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.