Het lijken gewone mensen, maar aan de andere kant zijn ze niet zoals iedereen

 

Ze zijn vrij van opgelegde valse waarden, stereotypen en patronen van perceptie en gedrag. Ze lijken gewoon, maar aan de andere kant zijn ze niet zoals iedereen. Deze mensen leven onder ons en onderscheiden zich niet van de massa.

Sommige mensen kennen de wetten van de matrix en de samenleving goed, passen zich goed aan, maar zullen nooit iets doen tegen hun wil, in naam en voor de massa.

Het zijn niet de betreden paden die hen de weg wijzen, maar de stem van het hart, die luider en bewuster is dan die van de meeste gemiddelde mensen. Ze waarderen hun vrijheid, omdat ze onafhankelijk, energiek en in staat zijn om de gebeurtenissen en de omringende realiteit te beïnvloeden.

Hun harten staan ​​in brand. Niemand kan deze brand blussen. Hoe meer je ze ongevraagd advies geeft, hoe meer ze zich terugtrekken. Ze luisteren goed, maar accepteren alleen wat hen aanspreekt.

Het branden van het hart is de krachtigste energie die je dromen voedt. Moderne mensen branden niet meer van liefde, branden niet meer van verlangens. Ze hebben hun vuur verloren. Ze doen dingen niet omdat ze dat willen, maar omdat ze moeten. Robin Sharma

Je zult ze niet altijd kunnen voelen, beseffen wie er voor je staat, want het lijken op het eerste gezicht gewone gewone burgers.

Maar je hoeft er alleen maar mee om te gaan, het denken uit te zetten, en je zult voelen

In het begin krimpt er iets in je, maar daarna ervaar je een diepe rust en sereniteit.

Je zult als naast een krachtige bron van energie, kracht en volheid zijn.

Het is niet altijd mogelijk om te begrijpen waar ze precies voor opvallen. Maar probeer in hun ogen te kijken, ze liegen en gloeien nooit met een diep licht van volheid en harmonie. Alleen al de aanwezigheid naast deze mensen vervult je met goedheid, energie, vrede, evenals een onbekende kracht die je wilt volgen.

Hun speciale kenmerk is dat ze veel zullen bereiken, en ze hebben vertrouwen in hun succes

En het belangrijkste is dat ze alles verdienen wat ze hebben bereikt.

Ze zullen niet doen wat ze niet moeten; nemen wat niet van hen is.

Ze willen iets nuttigs achterlaten voor deze wereld.

Zulke mensen hebben geen onderscheidingen en dank nodig. Het is belangrijk voor hen om te weten dat ze tenminste één verloren ziel hebben kunnen helpen, dat hun inspanningen iemand hebben gered.

Door hun voorbeeld laten ze zien dat het leven in Liefde en harmonie met zichzelf kan worden geleefd, dat ieder mens tot meer in staat is.

Ze weten dat er in iedereen ongelooflijke kansen zijn die door het universum worden gegeven. Macht wordt gevoeld in hun woorden en daden.

Kracht die woorden en gedachten te boven gaat, de kracht van de Geest.

De kracht van uniciteit, de kracht van een open, brandend hart.

Met hun brandende ideeën zijn ze in staat om iedereen die wanhopig of behoeftig is op te laden om een ​​vlam in hun hart aan te steken, want iedereen heeft onbeperkte mogelijkheden.

 

Bron: Soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.