GTB nieuws 26 september 2022

Sept.26, 2022
GTB 708.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

Het ziet er naar uit, dat er in de wereld voorbereidingen zijn tot een algemeen verzet van de wakker geworden bevolkingen. Overal vinden nu wijzingen plaats. In Italië pakt rechts de macht. In Hongarije, Polen en Zweden zijn er andere rechts georiënteerde regeringen gekomen. Deze regeringen zijn anti EU, en zullen binnenkort dat laten weten.

Ursula van der Leyen, door sommigen een omgebouwde man genoemd, heeft Italië gewaarschuwd, en gedreigd “ passende maatregelen “ tegen de voor de EU verkeerde Italiaanse regering. daarmede bedoeld zij financiële afstraffingen, waar men meestal naar grijpt. Wij zullen zien of dat effect geeft…..( meestal leidt dat tot nog meer agressie tegen de EU.)

 

Grote ontwikkelingen

In China zijn er ook grote ontwikkelingen. Xi, is nergens te vinden, na zijn terugkeer van een ontmoeting met Poetin. Daartegenover staat dat een grote generaal uit het Noorden, die door Xi was ontslagen, op de eerste rijen zat van de jaarlijkse militaire besprekingen in het land. Dat is op zijn minst erg vreemd, maar bewijst nog steeds niets.

Betrouwbare bronnen uit de veiligheidsdiensten melden echter dat er niets aan de hand is…. ook dat zullen wij moeten afwachten.
Dan is Rusland aan een gedeeltelijke mobilisatie begonnen van 300.000 man. Westerse kringen beweren dat het gaat om 1 miljoen man.

De mobilisatie is het gevolg dat Russische troepen in de Ukraine plotseling aangevallen zijn geworden door zeer modern uitgeruste legereenheden van de NATO. Ook is Polen vol gezet met NATO soldaten, klaar om in te grijpen in de Ukraine…Dat zou betekenen , dat de NATO in het geheim aanstuurt op een oorlog in de Ukraine, daarmede de Cabal dienende…. dat is op zich een gevaarlijke ontwikkeling, die wij echt moeten monitoren. Het schijnt de bedoeling te zijn van de Eu om dit tot 2024/2025 vol te houden, zodat men dit conflict kan laten uitgroeien tot een beperkte atoomoorlog.

 

Cabal

Dat daarmede de graanschuur van Europa vernietigd wordt komt de Cabal ook goed uit…..U ziet, de strijdt is nog niet gedaan, maar zij zijn niet aan het winnen. Hun financiële basis is erg verzwakt en de covid poging om 90% van de bevolking uit te roeien via hun covid injecties is mislukt…..Er zullen niet veel mensen meer zijn die nu nog een vierde, vijfde of zesde injectie nemen. Bronnen beweren, dat deze hele covid zaak een test was om te kijken hoe volgzaam de bevolkingen zijn geworden…..dit in verband met het uitrollen van klimaat maatregelen en de 5 G catastrofe….

HET WORDT TIJD DAT WIJ DE REGERING LATEN WETEN DAT WIJ NIET VERDER MET ONS LATEN SOLLEN…..
GENOEG IS GENOEG…!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.