Wat gebeurd er met de vermiste personen wereldwijd die nooit terug gevonden worden!

 

Als je kijkt naar de statistieken van het aantal mensen dat elk jaar over de hele wereld verdwijnt, wordt één ding het meest veelzeggend: de enorme teleurstelling en het hartzeer dat optreedt als je de feiten leest.

Elk jaar worden 1 miljoen kinderen als vermist opgegeven in de VS en het VK. Als minder dan 200 van hen werden vermoord? wat is er met de rest gebeurd. Het zou zijn alsof je elk jaar de hele bevolking van een stad zo groot als Amsterdam verliest.

Het lijkt erop dat bij deze 800.000 vermiste personen nog eens 500.000 mensen kunnen worden toegevoegd die niet als vermist zijn opgegeven.

Misschien heeft België het antwoord, want het is de wereldleider in de handel in kinderen en vrouwen. België mag dan een klein landje zijn met zo’n tien miljoen inwoners, in de Brusselse regio bleken tussen 1991 en 1996 1.300 kinderen verdwenen. Hetzelfde verhaal herhaalt zich over de hele wereld.

Vele miljoenen kinderen “verdwijnen” elk jaar, ze worden nooit gevonden.
35.439 lichamen dood gevonden. Ze waren allemaal onbekend. Dat was in India – 2000. Het aantal vermiste vrouwen is in de loop der jaren toegenomen. dit wordt verondersteld direct verband te houden met de seksindustrie – maar je kunt het niet allemaal de schuld geven.

Uit cijfers blijkt dat 25.000 mensen in Californië op de actieve lijst van vermiste personen staan.

Uit rapporten blijkt dat 39.000 kinderen worden vermoord in Frankrijk, 50.000 vermiste kinderen in Duitsland, 8.400 in Spanje, 1.100 in Italië en 500 in Griekenland. In Brazilië zijn er elk jaar 40.000 vermiste kinderen. Alleen al in Groot-Brittannië zijn er 4.802 verloren gegaan. Sommige van hun slachtoffers werden neergeschoten, anderen verbrand en hun lichamen gerangschikt in een sterrenpatroon. Deze wijzen allemaal op een occult verband met de verdwijningen.

Ook tijdens een zonnige vakantie in het buitenland gaan er mensen dood. Nogmaals, kinderen lijken hier het primaire doelwit te zijn. We weten dat de zaak van Madeleine McCann slechts een van de vele is waarvan bekend is dat ze verloren zijn gegaan in Spanje. Duizenden anderen missen het nieuws met zoveel
slagkracht. In Australië wordt elke 18 minuten een vermiste persoon bij de politie gemeld. Dat is ongeveer 30.000 per jaar. Veel van deze meldingen worden verwijderd wanneer een vermiste persoon wordt gevonden of veilig opduikt.

Het onderwerp wordt zeer schoorvoetend aan de orde gesteld door de reguliere media, maar het enige wat je hoeft te doen is een beetje zoeken op internet en je zult talloze rapporten van over de hele wereld vinden die de activiteiten van pedofiele netwerken onthullen die direct gerelateerd zijn aan geheime occulte groepen. Ontvoeringen en ontvoerde mensen van alle leeftijden worden gebruikt in bloedige rituelen, zoals seks slavinnen en hun lichamen worden gebruikt voor organen.

 

Bron : Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.