GTB nieuws 28 september 2022

Sept. 28, 2022
GTB 709.

EEN BEETJE GRIEZELIG, MAAR WEL ERG BELANGRIJK.

De meesten onder ons moeten niets hebben van Aliens. Dat is voor velen een taboe. Voor mij niet meer, daar dit alien gedoe mij al zo’n 60 jaar beheerst. Ik bedoel dus de Ufo’s.
Het is natuurlijk van de zotte om te denken dat wij de enige zijn in onze melkweg, tussen al die honderden miljarden sterren. Waarom zou dat zo zijn, waarom zouden wij zo moeten denken ????

Het heeft echt te maken nu met ons dagelijkse welzijn. Het hele gedonder van de covid, de illuminati, de banks, de cabal, heeft in zekere zin te maken met onze aarde. En onze bestuurders.

Raar maar waar. De forces, die achter de illuminati staan en die 13 families aansturen, zijn Alien forces. Het klinkt ongeloofelijk maar er zit een grote waarheid achter.

Zelf heb ik dit hele gedoe opzij geschoven, niet geloofd. Nooit ook op ingegaan, nooit bestudeerd. Maar vandaag de dag vliegt het mij letterlijk en figuurlijk steeds weer in mijn gezicht.

In een vogelvlucht al ik daar door heen gaan, zodat U eraan kunt wennen aan de volgende vaststellingen.;
Ten eerste geloven velen niet, dat er Aliens zijn, omdat alle religies van dat onderwerp afblijven. Maar nu gebleken is dat het Vaticaan een grote club pedofielen zijn, die zich bezig houden in hun heiligheid met de maffia, de cabal, child trafficking, de illuminati en de Nazi’s, kunnen wij gevoeglijk hun religieuze mening overboord gooien. Niet alleen het R K geloof, maar ook alle andere religieuze organisaties, hebben allemaal pedofielen en de zelfde kwalen; geld en macht.

Het geloof zelf heeft op alle gebieden daar niets mee van doen.
Wij hebben het over de menselijke organisaties.
Het is gebleken dat vele schilderijen, gravures, rotstekeningen en afbeeldingen ufo’s laten zien, astronaut achtigen en hemel verschijningen….

Dat wijst er op, dat vroeger al de mens waarnam dat er andere rare dingen waren. Zo hadden de egyptische pharao’s giga lange achterhoofden, onmenselijk eigenlijk. Dus een ander ras. Wij hebben daar duizenden schedels van gevonden, dan de 5 alien geraamtes die gevonden werden in het vaticaan….en tal van andere geraamtes van allerlei grootte, die duidelijk niet van ons ras afkomstig waren.

Dus ik zal daar niet verder over uitweiden. Maar fact is dat wij in principe al duizenden jaren in de gaten gehouden worden door “anderen”,

Hoe wij ons ontwikkelen. Ook wordt onze planeet gebruikt door deze andere volken. ( disclosure project conferentie uit 2001 stelde vast, dat men al 57 verschillende rassen in het diepste geheim had geregisteerd.)
Natuurlijk werd er niet alleen geregistreerd, er werden ook grondstoffen en mensen verwijderd voor verder onderzoek. Daar gaan duizenden verhalen over en er zijn honderden boeken overgeschreven.

Het ras wat de illuminati aanstuurt is een kwaadaardig ras. Een in onze ogen reptielen ras, omdat zij een schubachtige huid hebben en een spitsere kop , zij zijn ook groter tot 8 voet hoog. En veel krachtiger dan wij en ook veel intelligenter, Zij denken en handelen vlugger. Zij schijnen uiteindelijk de touwtjes in handen te hebben en de illuminati aan te sturen.

Gelukkig zijn er ook andere forces in de melkweg, die dat weten en dit reptielen volk dwars zitten, in extenso helpen zij ons in het geheim, om deze niet gewenste gasten van de aarde te doen verdwijnen.
Maar daarover straks meer….

HET IS DUS ALLEMAAL GROTER DAN WIJ DENKEN….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.