De wereldoorlog 3 staat voor de deur!

 

De wereld staat heel dichtbij in een 3de wereldoorlog!! Als je goed kijkt in de wereld en inziet wat er gaande is in de wereld, is de 2de wereldoorlog nooit gestopt…

De mensen die aangeven dat ze nooit meer een oorlog willen, die zijn juist de schuldige van de oorlog die de oorlog juist beginnen!! Wereldwijd zijn vele mensen in de politiek juist de grootste criminelen en dan heb ik het niet over Trump en Poetin. Trump en Poetin zijn juist de personen die bezig zijn voor wereldvrede en geen armoede meer voor geen enkel land meer.. Ook de kinderhandel wereldwijd wordt gestopt door hun en militairen die al jaren bezig zijn om alle tunnels onder de grond dicht te maken en de kinderen te bevrijden waar vreselijke dingen mee gebeuren…

Het is echt vreselijk wat duizenden kinderen wereldwijd aangedaan worden…

Met de dag wordt het spannender en ook 1 oktober zullen de grenzen dichtgaan dus het vliegverkeer zal ook wereldwijd dan snel plat gaan. Alles zal komen stil te staan! De chaos wordt behoorlijk, maar heb geen angst!! Alles komt goed

EBS zal nu ook snel komen..

 

Wat staat er aankomende dagen te gebeuren :

“MIJN MEDE AMERIKANEN, DE STORM LIGT OP ONS! Kijk dit weekend naar Trump’s rally. Florida zal de eerste zijn om donker te worden. Ze gaan de elektriciteitsnetten afsluiten. Florida is de eerste staat die de Gouden Phoenix heeft opgeheven en G*ESARA N*ESARA introduceert.

Het is aan het gebeuren! Ze zeggen dat het de storm van de eeuw is! “De grote ontwakende wereld *Q + Trump. ▪️ Communicatie sluiting wordt verwacht! ▪️ De Biden misdaadfamilie gearresteerd door het White Hats leger! ▪️Het Canadese parlement is overgenomen door het Canadese leger en Amerikaanse federale marshals!

▪️De ommekeer van de Chinese Communistische Partij vindt op dit moment plaats! ▪️ VN-stormers nemen Londen over! ▪️De Russische pijpleiding naar Europa is opgeblazen! ▪️ Amerikaanse boeren waarschuwen voor ernstige voedseltekorten! ▪️ Binnenkort, op elk moment, zal een wending van gebeurtenissen het ongelooflijke uitdagen. De hele Amerikaanse regering zou machteloos zijn. Biden, Harris, leden van het Congres en het Hooggerechtshof zullen allemaal worden verwijderd. 28 Amerikaanse districten zullen onder de staat van beleg vallen.

Bereid je voor!

Er komen nieuwe verkiezingen en een nieuw begin. ▪️Bereid je back-ups voor en heb minimaal 2-3 weken contant geld, voedsel, water en essentials. ▪️Laat de vrijheid rinkelen! ▪️De storm van de eeuw zal samenvallen met de tropische storm IAN, die zal exploderen tot een orkaan van categorie 4 voordat ze Florida raakt, zeggen voorspellers. DeSantis zei in het Amerikaanse Emergency Operations Center “DeSantis-bewoners van Florida op en neer de Perzische Golfkust moeten de impact van orkaan Ian voelen.” Het zal zware regen, harde wind, flitsende overstromingen, stormgolven, tornado-activiteit langs de Golfkust van Florida. https://www.foxnews.com/us/florida-gov-ron-desantis-provides-update-hurricane-ian-prompts-evacuations-national-guard-deployment

▪️ De euro daalde naar 0,96 van de dollar. ▪️ Een crash van het Britse pond. ▪️ Russische pijpleidingen naar Duitsland zijn opgeblazen. Het Deense leger publiceert foto’s van massale North Stream gaslekken waargenomen tot bubbel in de Oostzee. ▪️ De huidige wending van de Chinese Communistische Partij werd ondersteund door de White Hats om een onafhankelijke republiek in China op te ▪️Hal Tur_ner News zegt dat Rusland vrijdag de oorlog zal verklaren. 30 september is de deadline van het Vaticaan om de eigenaars van de US Inc. de VN, de Wereldbank en het IMF te Witwassen van geld door US Inc, Britse kroon en Vaticaan in State S_treet, Van_guard en Black_rock cabal bedrijven zullen nu stoppen.

▪️ Edward Snowden kreeg permanent Russisch staatsburgerschap. ▪️In oktober komt de Chinese Communistische Partij bijeen om wijzigingen aan te brengen in haar grondwet die zullen leiden tot “nieuwe bestuur strategie” – mogelijk een democratische staat. ▪️De datum 9 november 2022 staat vermeld. Zoals een dag van het verklaren van WO3 + nep-bomaanslagen + bevel van beleg, blijf thuis op 9 november. (De ervaring tot nu toe heeft uitgewezen dat elke vervaldatum automatisch het schema verandert. )

onzichtbare oorlog

▪️Wat we zien is een oorlog – een onzichtbare oorlog waar Trump voortdurend over praat. Dit is een oorlog tussen Trump en zijn geheime diensten tegen de elites, bankiers en de mainstream media. De oorlog tussen goed en kwaad. Let op het grotere plaatje – Trump heeft meer pedofielen en kinderhandel groepen ter wereld gearresteerd en gevangen genomen.. maar je wist dit niet omdat de mainstream (media gefinancierd door George Soros) hem als een idioot portretteerde. Trump zal de geschiedenis ingaan en alles wat er in de komende weken zal gebeuren.

▪️De grote banken in de Verenigde Staten – Bank of America, Wells Fargo, Chase en verschillende anderen zijn al insolvent en hebben faillissement verklaard. ▪️ Wereldwijd elites die de begrafenis van koningin Elizabeth bijwonen, werden door de Alliantie geïnformeerd over de dreigende ineenstorting van hun overheden en banksystemen.

▪️ Geen behoefte om in paniek te raken of angst te voelen. Dit hele plan werkt zoals het zou moeten voor Trump en zijn bemanning om de corruptie en macht te elimineren die je zuurverdiende geld belasten, je leningen en creditcards met rente hebben geladen en je ogen hebben gejank. We zijn al lang genoeg slaven van het systeem. ▪️Je zult zien dat sommige grote namen worden uitgeroepen tot een punt dat je niet zult geloven. ▪️Wees dappere patriotten en houd de lijn! Het uur is aangebroken! Niets kan stoppen wat komen gaat! WWG1WGA!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.