GTB nieuws 29 september 2022

Sept. 29, 2022. = 17
GTB 710 = 7. + 10 = 17.

EEN BEETJE GRIEZELIG, MAAR ERG BELANGRIJK..!!! (2)

Dit reptielen volk is belangrijk. Ja, belangrijk dat zij ophoepelen…
Sources zeggen, dat zij ongeveer 4% procent van de bevolkingen uitmaken.
Zij bezetten vooral de hogere plaatsen in het bestuur , regeringen, internationale organisaties. Zij zitten achter de Cabal. Zij werken veel met het aannemen van menselijke gedaanten. Het overnemen van hun handelswijzen. Bij overname is er een probleem, terwijl de echte persoon langzaam het loodje legt, neemt de Repto zijn gedachten, zijn herinneringen, zijn Brain ed. over. Alleen de ziel van die mens kan hij/ zij niet overnemen. Die ziel van de overgenomen mens verlaat het lichaam en gaat hemelen.

Het klinkt allemaal te ongelofelijk om waar te zijn.
Maar dat is juist de reden dat ik dit onderwerp aansnij, als u alles moet absorberen wat er werkelijk gebeurd en werkelijk gebeurd is in het verleden, dan kunt U dat echt niet allemaal tegelijk bevatten.

Dat zei 60 jaar geleden Edgar Hoover al, die toen directeur was van de FBI, Hij was een homofiel en pedofiel. Toen al werden zulke mensen in de hogere functies gezet, daar zij afpersbaar waren.
Dus deze buiten aardse reptielen kunnen shape shiften, van gedaante veranderen. Dat gebeurd door zeer vergevorderde hologram technieken, een techniek die wij nog niet op zulk een hoogte hebben bereikt.

Deze reptielen stonden ook onder hun 7 ruimte schepen te kijken naar de primitieve maanlanding van Neil Armstrong. Er waren er honderden , die onder hun ruimte schepen stonden op de rand van een afgevlakte krater op de maan. Zij, de repto’s, hebben daar ook steden en bezitten volgens insiders een aantal planeten. Maar zij worden in het nauw gedreven door een organisatie van humanoïden planeten, die deze agressors wil verdrijven, om wat voor reden dan ook.

Ik kan verder niet ingaan op de achtergronden, daar ik er te weinig over weet. En verdere wijsheid is op zijn minst ongeloofwaardig .
Dus voor ons, denk ik, is het genoeg te weten dat deze club, de repto’s
zich hier reeds duizenden jaren hebben gevestigd, voor zover men weet.

Via het NWO systeem willen zij de aarde overnemen. Je kunt je afvragen waarom zij dat niet eerder gedaan hebben, toen het makkelijker was.
Althans, als wij onze duizenden jaren geschiedenis moeten geloven. Er zijn namelijk berichten, dat deze geschiedenis deels verzonnen is.

Ik hoop in ieder geval als dat het geval is, dat men ons zal informeren over wat onze werkelijke geschiedenis dan geweest is….
Want wij moeten een eerlijke, open society worden, waar niet gelogen en bedrogen wordt…..

Geen achterkamers, geen geheugen stoornissen, geen weglopen voor de waarheid…..
Alleen openheid kan een gezonde samenleving vormen…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.