GTB nieuws 30 september 2022

 

Sept. 30, 2022
GTB 710 = 7+10= 17

ER IS EEN HOOP BANG MAKERIJ IN DE MARKT. WAT ALS DE MENSEN BANG ZIJN, DAN KUN JE HEN VAN ALLES WIJS MAKEN.!!!!!

Nu ja, dat hebben wij gezien bij de covid.. mensen zijn in hun oprechtheid echt bang. Als je alles geloofd wat de Media over hen heen strooit, dan durf je alleen nog met een zaklamp naar de WC.
Het zijn grote smeerlappen, die bangmakers en die horen allemaal in het gevang.
Er komen steeds meer belangrijke data voorbij, maar er gebeurd niets…

Tenminste niets dat wij horen…. ja, op de achtergrond maar daar hebben de meeste mensen niets aan.
Het gaat om de poen….. Waarom hebben de Amerikanen de pijplijn 1 en 2 opgeblazen ( dat staat voor mij vast als een huis- zij willen niet dat Rusland het gas levert) de Amerikanen leveren ook gas maar dat is prijs x 3…. en de eigenaars van de schepen van de productielijnen etc . Dat zijn de Rockefellors ( cabal) en de rest van het cabal scum, Blackrock,

Vanguard, Statestreet corp, ergo Rothschild, chase Manhattan etc.
Maar de banken staan op springen omdat zij veel te veel hebben uitgeleend, wat geen geld was maar op papier gecreëerd digitaal geld

Voor elke echte lening, mochten zij tien maal zoveel uitlenen digitaal, op papier , en geen echt geld. Als men dat echt geleende geleende geld in cash wil hebben, dan hebben zij dat niet….( en als een bank niet aan zijn verplichtingen kan voldoen dan gaan zij failliet). Daarom beperken zij de opname sommen bij de automaten, daarom moet je grotere sommen opnames van te voren aanmelden, anders kunnen zij het niet bij elkaar schrapen. En als er veel mensen hun spaargeld ophalen dan gaat dat niet. Want banken rotzooien maar aan. Daarom is het verstandig, zeker in deze tijd uw spaargeld tijdelijk in veiligheid te brengen.

Men blokkeert dus grote opnames, want zij kunnen hun verplichtingen niet nakomen. Het licht vast in leningen, in projecten in vastgoed. etc.etc.
Daarom moeten wij , en dat gebeurd gauw, het hele financiële systeem, wat gebaseerd is op belazerderij , veranderen.

Het blijkt nu ook dat het Ukrainse leger al in juni, juli verslagen was en wat nu vecht dat zijn vermomde NATO soldaten, speciale legereenheden, die stiekem nu de Oekraïners vervangen. Een stiekeme uitbreiding door de NAVO van de vijandelijkheden. De NAVO stuurt aan op een lokale oorlog en dat is in feite de Cabal, die al jaren zoekt naar mogelijkheden voor vijandelijk heden. Maar de referendums zijn gehouden in de 4 Ukrainse provincies en de bevolking heeft met 98%, met 93% , met 87% en met 83 % besloten bij Rusland terug te keren. Dat betekend dat het definitief terugkeert in Ruslands schoot, waar het eigenlijk nooit van weggeweest is. De bevolking spreekt nog steeds Russisch..

Zodra die “terugkeer” officieel door het Russische parlement is goedgekeurd, dan wordt het moeilijk voor de NAVO.
HET WORDT DAN EEN OPENLIJKE AANVAL OP RUSLAND EN DAT IS EEN OORLOGSDAAD.

Dan moet de NAVO oppassen want dan worden zij vlug plat getrapt door de 1 miljoen zware berenpoot van het Russische leger. En dat zullen zij niet riskeren. Daar is teveel interne weerstand tegen bij de NATO.
Ook zou trump direkt ingrijpen met zijn forces, dan heeft het toneelspel lang genoeg geduurd. En zullen legerscharen zingend en klapwiekend uit de hemelen nederdalen , zingend en wuivend met vredes takken om de nieuwe vredige wereld te verwelkomen….. dan zit het erop…..
Weg met de angsten, weg met de armoe en weg met het verdriet.

De bazuinen zullen klinken, niet te verwarren met de bezuinigingen want dat is dan allemaal achter de rug. GODS ZEGEN DAALT NEER OVER DE WERELD. HET LEED IS GESCHIEDT. ER GLOORT EEN DUIZEND JARIGE ONGEKENDE VREDE EN WELZIJN.
GEFELICITEERD…

GTB.

Rusland opent zijn hart voor mensen – welkom thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.