The Epoch Times beweert dat er grafeen in vaccins zit uit Italiaanse chirurgenstudie

 

Microscopisch onderzoek toont aan dat 94% van de gevaccineerde abnormaal bloed heeft – Dit is het einde van de kiezers van de grote politieke partijen. Lang nadat iemand is geïnjecteerd, blijft zijn of haar bloed besmet met vreemde stoffen, zo meldt een nieuwe studie uit Italië, bericht  The Epoch Times.

Hun resultaten werden in augustus 2022 gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

Voor deze studie gebruikten de Italiaanse artsen een optische microscoop, dat wil zeggen gewone lichtmicroscopen, om het bloed te onderzoeken. Bloedcellen zijn gemakkelijk zichtbaar onder de microscoop. Hun vorm, type en hoe ze zijn samengevoegd, kunnen de ervaren arts helpen de gezondheid van de patiënt beter te begrijpen.

In hun peer-reviewed onderzoek van 60 pagina’s trokken de Italiaanse onderzoekers geen conclusies. Ze rapporteerden alleen casestudies van hun observaties. Hoewel ze niet konden verklaren wat ze zagen, merkten ze in het onderzoek op dat wat ze zagen zo vreemd was dat ze het nodig vonden om de medische gemeenschap te waarschuwen.

Donkerveldmicroscopie

De licht- of optische microscoop gebruikt zichtbaar licht en een reeks lenzen om kleine afbeeldingen te vergroten.

In tegenstelling tot de elektronenmicroscoop geeft de lichtmicroscoop een direct beeld van wat zich onder de lens bevindt. Bij lichtmicroscopie kunnen wetenschappers een helderwitte achtergrond achter de cellen gebruiken, waarbij het licht achter de dia schijnt, of een donkere achtergrond gebruiken.

Deze techniek, donkerveldmicroscopie of donker-grondmicroscopie genoemd, werkt door de achtergrondverlichting te blokkeren en het licht van de zijkant te weerkaatsen om de dia te laten opvallen tegen de donkere achtergrond. 

Donkerveldmicroscopie gebruikt een speciaal diafragma om het licht te focussen, zodat de achtergrond donker blijft. Licht gaat niet rechtstreeks door het monster en er is geen kleuring vereist, dus levende cellen hoeven niet te worden gedood om te worden bestudeerd. Voor deze studie gebruikten de artsen donkerveldmicroscopie.

Abnormaal bloed

Er is gevonden dat covid-injecties grafeen bevatten , dat niet op hun ingrediëntenlijst staat.

Een van de gevonden stoffen in de besmette bloedmonsters van de volledig gevaccineerde personen blijkt grafeen te zijn , waarvan de atomen in zeshoeken zijn gerangschikt om platte kristallijne platen te vormen.

Grafeen is technisch gezien geen metaal, maar gedraagt ​​zich als een metaalverbinding. Grafeen zou een van de mechanismen kunnen zijn waardoor zich niet-stollend bloed vormt in de lichamen van volledig gevaccineerde personen.

“De twee vormen die ze in de bloedbaan waarnamen, waren kristalachtige stukken en buisvormige lengtes”, schrijven Jennifer Margulis en Joe Wang voor The Epoch Times.

“Hoewel de onderzoekers niet konden bevestigen dat wat ze zagen grafeen was, wezen ze erop dat grafeen zich kan hechten tot vormen die lijken op wat artsen hebben waargenomen.”

Grafeen is een vreemde stof bij uitstek voor veel nieuwe medicijnen en injecties. Het wordt gebruikt in spray-neusgriepvaccins en wordt momenteel getest voor andere toepassingen.

Grafeen is niet opgenomen als ingrediënt in een van de momenteel goedgekeurde griepvaccins. In deze laatste studie en verschillende eerdere onderzoeken werd echter grafeen gevonden in de flesjes.

Hoewel deze laatste studie niet specifiek op grafeen testte, schreven de auteurs dat grafeen zou kunnen zijn wat zichzelf assembleert tot structuren in het lichaam van een volledig gevaccineerde persoon, waardoor bloed en andere stoffen dodelijke stolsels kunnen vormen, meldt Ethan Huff.

“Grafeen kan zelf kleine nanostructuren assembleren, waardoor het bruikbaar is voor koolstof nanobuisjes en koolstofvezels”, legt het Epoch Times-artikel uit.

Bron: Epoch Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.