De plannen van het WEF

 

Vanaf het begin der tijden probeerden op macht beluste gekken de hele wereld over te nemen. Egyptische farao’s, Aziatische keizers, Europese krijgsheren, Romeinse keizers, Russische tsaren en Britse koningen voerden voortdurend oorlogen in een poging om de absolute macht over de rest van de mensheid te krijgen. Het ene wereldrijk verving het andere: de Assyrische, Babylonische, Perzische, Romeinse, Chinese, Spaanse en Britse rijken hadden één doel: naties veroveren en, indien mogelijk, de hele wereld regeren.

Het eeuwige verlangen naar wereldheerschappij is een van de meest fundamentele realiteiten in de menselijke geschiedenis.

Tegenwoordig is deze duivelse lust levendiger en gevaarlijker dan ooit. Nieuwe technologieën en de alomtegenwoordige mind control van de media bieden ongekende mogelijkheden om de hele mensheid tot slaaf te maken zonder het zelfs maar te beseffen.

In het verleden was de invasie van andere naties moeilijk: ijzer sloeg tegen ijzer en elke explosie reageerde met een nog luidere knal. Vandaag is het spel veranderd.

Het enige wat de indringers hoeven te doen is de wereld vertellen dat ze in groot gevaar zijn, en de meeste mensen zullen onmiddellijk al hun rechten en vrijheden opgeven om “veilig” te zijn.

Na de Tweede Wereldoorlog werden psychopaten van nazimisdadigers vervolgd tijdens de historische processen van Neurenberg. De rechters waren verbaasd over het feit dat Hitler erin slaagde de steun van de meerderheid van het Duitse volk te winnen voor zijn waanzinnige en onmenselijke massamoord op miljoenen onschuldige mensen. Hitlers rechterhand Hermann Göring legde uit hoe ze het deden:

“Het is makkelijk. Vertel ze gewoon dat ze worden aangevallen en… ze zullen hun leider volgen. Het werkt in elk land.

Grote en Machtige Heer “Boodschap”

De media is de manier om de wereld bang te maken voor “groot gevaar”. Dankzij de media kun je precies bepalen wat het publiek denkt, gelooft, vreest en vertrouwt. Mind control  is synoniem met de nieuwsmedia  . Het is in principe hetzelfde.

Berichten beheersen de geest van mensen. De meeste mensen geloven gedachteloos alles wat ze op het nieuws horen. Vertel de massa dat ze gevaar lopen door een gevaarlijk virus, en ze zullen aan je voeten rennen, klaar om te doen wat je wilt om ze ‘veilig’ te houden.

Zelfs autorijden,  helemaal alleen  , met een vuile, met bacteriën besmette doek op je mond die schone lucht en giftige lucht vasthoudt. Ze brengen zelfs hun kinderen mee en smeken om te worden geïnjecteerd met een experimentele, niet-geteste, gen-veranderende cocktail van verschillende  niet bekendgemaakte  toxines.

Mensen zullen letterlijk alles doen, ongeacht hoe het welzijn van henzelf, hun geliefden en hun medeburgers wordt vernietigd, zolang het zich houdt aan de betoverende mantra ‘het zal je veilig houden’.

Om deze reden is het voor de criminele heren een fluitje van een cent geworden om de massa binnen handbereik te brengen. Dit is vooral belangrijk omdat ze de volledige controle hebben over alle reguliere media. Ze hebben het gekregen om precies deze reden: om de geest van de mensheid aan te vallen en het precies volgens hun plan vorm te geven.

Hoewel de lust naar wereldheerschappij door de geschiedenis heen een veelvoorkomend thema is geweest, heeft mind control in onze tijd zo’n extreem niveau bereikt dat velen niet eens geloven dat er een plan is om de wereld te regeren.

“Hahaha, dit is een complottheorie”, herhalen ze hardop, hersenloos herhalend wat de “Lord of the News” hen vertelde.

Degenen die de geschiedenis kennen, staan ​​versteld van zo’n vertoon van domheid, maar dit is de perceptie van de meerderheid. Probeer uit te leggen hoe machtige mensen met onbeperkte financiële middelen van plan zijn de wereld te domineren, en velen van hen zullen je wezenloos aankijken.  als als je net zou zeggen dat de maan één grote bol vanille-ijs is.

Het hoogste niveau van hersenspoeling vindt plaats wanneer de hele bevolking de menselijke geschiedenis een ‘samenzweringstheorie’ noemt.

Wie zijn vandaag de farao’s die wereldheerschappij willen?

We weten dat onze wereld in het verleden heeft geleden onder de wrede onderdrukking van meedogenloze farao’s en keizers. Maar wie zijn de tirannen van vandaag die de wereld volledig willen beheersen? Met andere woorden, wie zijn de “farao’s” van onze tijd? Er zijn twee antwoorden op deze vraag: een eenvoudige versie en een complexere.

Het simpele antwoord is dat de schijnbaar leidende entiteit in het streven naar wereldheerschappij het World Economic Forum is.

WEF controleert de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en vele andere globalistische organisaties. Het verzamelt duizenden miljardairs en miljonairs onder zijn vleugels en overtuigt hen om zijn programma uit te voeren. Het positioneert wereldleiders in de politiek en bepaalt de richting voor de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, de overheid, financiën, enz.

Het World Economic Forum positioneert zich letterlijk als een grote tiran over de hele mensheid.

Hun officiële programma voor wereldheerschappij heet The Great Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Rebuild Better, enzovoort. Hoewel niemand WEF koos of er zelfs maar om vroeg, wierpen ze zichzelf op als de god van deze wereld, regeerden ze over de hele wereld en vertelden ze de hele mensheid wat ze moesten doen.

WEF nodigt de rijkste en meest invloedrijke mensen ter wereld uit voor jaarlijkse bijeenkomsten in Davos, Zwitserland, waar ze openlijk de toekomst van onze wereld bespreken en hoe ze de mensheid in de gewenste richting kunnen sturen. Natuurlijk beweren ze dat het doel van het opleggen van hun ondemocratische systeem van totalitaire controle is om ‘de toestand van de wereld te verbeteren’.

 

Zoals ik al zei, is WEF het gemakkelijke antwoord. Voor het publiek zijn ze een zichtbare entiteit op het wereldtoneel. Er zijn echte boosdoeners achter WEF, die plannen maken voor totale overheersing over onze wereld. Het zijn obscure superrijke wezens – niet alleen miljardairs, maar miljardairs – die hun onbeperkte financiële middelen gebruiken om hun tentakels van invloed over elk aspect van de samenleving te verspreiden. Ze worden ook wel ”  Cabal  ” genoemd.

Deze oligarchen zijn gevestigd in zogenaamde “soevereine staten” zoals de City of London (soeverein gebied in het hart van Groot-Londen), het District of Columbia (soeverein gebied in Washington DC) en Vaticaanstad (soeverein gebied in de hart van Groot-Londen). gebied in Rome).

Hetzelfde geldt  voor de Bank voor Internationale Betalingen,   die toezicht houdt op meer dan vijftig centrale banken. Ze zijn een van de machtigste financiële entiteiten ter wereld en trekken achter de schermen aan vele touwen van wereldheerschappij. In 1987 werd met de Zwitserse Bondsraad onderhandeld over de “Headquarters Agreement”, een verdrag dat een speciaal standpunt voor de BIS formaliseerde. Een paar opmerkelijke artikelen uit deze verhandeling:

✔︎   Volledige immuniteit   van strafrechtelijke en civiele procedures en procedures voor de bank als zodanig.

✔︎  Geen afdracht van belastingen  op transacties en personeelslonen.

✔︎   Het niet bekendmaken van   BIS-activiteiten aan overheden.

✔︎  Niet onderworpen aan  enige jurisdictie.

Deze onafhankelijke “staten binnen de staat” staan ​​boven de wetten van het land waarin ze zich bevinden. Ze betalen geen belastingen, zijn niet onderworpen aan enige regering en zijn letterlijk onaantastbaar.

Publieke persoonlijkheden – zoals politici en zakenlieden – zijn slechts marionetten van die poppenspelers wiens kracht   verborgen is  . Door verborgen te blijven, kunnen ze uit de hand lopen, zonder verantwoordelijk te worden gehouden door de mensheid.

Het World Economic Forum, de Verenigde Naties, de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie en alle andere grote globalistische entiteiten zijn gecreëerd door deze verborgen heersers. Het publiek ziet of hoort ze nooit, en toch bepaalt het wat er in de wereld gebeurt.

Over deze entiteiten zijn veel diepgaande boeken en online artikelen geschreven. Een geweldige bron die u gratis kunt downloaden, wordt hieronder weergegeven.

De beste experts van de Britse inlichtingendienst, marine, US Marine Corps, Wereldgezondheidsorganisatie, VN, CDC, enz. getuigden voor 11 advocaten en een rechter over het officiële plan voor wereldheerschappij door financiële elites die soevereine “staten binnen de staat” besturen van binnenuit. 

Deze getuigenissen van experts zijn samengevat in het Grand Jury Proof, dat gratis te downloaden is.

Duurzame ontwikkelingsdoelen voor een “betere wereld”

Het World  Economic Forum is gehuld in witte gewaden van glimmende uitspraken als ‘wereldverbetering’ en ‘wereldwijde doelen voor duurzame ontwikkeling’. De wereld een betere plek maken is natuurlijk lovenswaardig … minder lovenswaardig is dat het WEF duidelijk betrokken was bij het plannen en orkestreren van de pandemie om de mensheid te manipuleren om haar Grote Reset te accepteren (  zie HET PLAN-document  ).

Het plan laat zien hoe het World Economic Forum en andere globalistische actoren meerdere pandemieën hebben gepland om wereldtirannie te introduceren.

Hun bedoelingen met onze wereld zijn misschien niet zo bewonderenswaardig als het op het eerste gezicht lijkt. Laten we enkele van hun ‘Duurzame Ontwikkelingsdoelen’ nader bekijken, bijvoorbeeld de ‘Global Governance’ en ‘Internet Governance’-doelen. Deze spreken voor zich: WEF wil de volledige wereld in handen nemen. En zij willen degenen zijn die bepalen welke informatie op internet mag.

WEF’s doelen bij het creëren van een betere wereld omvatten het installeren van een totaal controlesysteem.

De andere SDG’s klinken als een droom: bijvoorbeeld “No Poverty”. Interessant is echter dat de eigenaren en leden van WEF één ding gemeen hebben:

Ze zijn astronomisch rijk, vooral omdat ze de mensheid al tientallen jaren beroven.

Gaan bijvoorbeeld naar verschillende landen van de wereld en stelen al hun natuurlijke hulpbronnen door middel van destructieve mijnbouw. Houden alle winst voor zichzelf, terwijl de inheemse volkeren gedwongen worden tot slavenarbeid, de schatten van hun eigen land opgravend om deze buitenlandse indringers te verrijken.

Evenzo   kopen ze elke industrie in de wereld op, schenken ze al hun rijkdom aan een handvol van hun eigen megabedrijven, terwijl ze miljoenen mensen vernietigen wiens kleine bedrijven niet kunnen concurreren met deze monsterlijke reuzen.

Hoe zit het met een geldsysteem dat tot doel heeft mensen in eeuwige armoede te houden, terwijl het meeste belastinggeld in de zakken gaat van die superrijken die zelf nooit een cent belasting betalen?

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het diepe en alomtegenwoordige wereldwijde netwerk van systematische elite-onderdrukking van de mensheid.

Het was door de mensheid te misbruiken voor hun eigen verrijking dat ze in de eerste plaats hun astronomische rijkdom verwierven. En nu beweren ze een nobel doel te hebben om armoede te beëindigen?

Hoe gaan ze het doen? Door universeel inkomen te installeren   dat de wereldbevolking voor 100% afhankelijk maakt van heersers. Wereldwijde welvaart. Maar in ruil daarvoor zullen mensen niets hebben, geen vrijheid of rechten, stem of mening hebben, omdat ze perfecte slaven zullen zijn van deze elites  die alles zullen bezitten. Deze vermeende “utopie” werd geschetst in een psychopathisch artikel geschreven door het WEF voor  Forbes.com  .

Het artikel beschrijft hoe een burger van de WEF New World Order haar geluk uitdrukt in deze nieuwe wereldstaat. Het zegt hoe heerlijk het is om zonder iets te leven en wat een droom de wereld is geworden, nu iedereen opgesloten zit in Smart Cities. Aan het einde van het rapport deelt hij echter met lof een zorg over het gebrek aan privacy:

privacy

“Soms stoort het me dat ik geen echte privacy heb. Ik kan nergens heen en sta niet ingeschreven. Ik weet ergens dat alles wat ik doe, denk en droom. Hoop alleen dat niemand dat doet, gebruik het tegen mij. Al met al is het een goed leven.

Dit is het doel van deze superstaat van één wereld: volledige totalitaire controle, waarbij elke ademhaling, hartslag, hormonale activiteit, menselijke interactie (denk aan seksualiteit), gevoelens, gedachten en zelfs de meest intieme, persoonlijke van allemaal: onze dromen zullen worden gered.

Je dwingen om eerlijk te eten

Een ander WEF “Duurzaam Ontwikkelingsdoel” is “Zero Hunger”. Hoe mooi het ook klinkt, het betekent in feite de vernietiging van de gras gevoerde rundvleesindustrie en het vervangen van gezond, natuurlijk vlees door genetisch gemodificeerde (= ongezonde) plantaardige eiwitten en “vlees” dat wordt gekweekt in een laboratorium gecreëerd door de elite.

Bill Gates werkt nauw samen met WEF en koopt alle landbouwgrond in Amerika door fabrieken te bouwen om synthetisch vlees te verbouwen.

Ondertussen zijn de afgelopen jaren meer dan honderd van Amerikaans grootste voedselproductie- en distributiefaciliteiten afgebrand. In 2022 zagen meer dan vijftien toonaangevende voedingsbedrijven hun hoofdkantoor afbranden – allemaal in dezelfde week!

We kunnen onszelf natuurlijk wijsmaken dat dit een zinloos toeval is. Nou… alle grote voedselproductiefaciliteiten in de VS staan ​​in brand, net als het WEF praat over het beëindigen van de huidige voedselvoorziening en het afhankelijk maken van de hele mensheid van nieuw synthetisch voedsel. Inderdaad – er is hier niets te zien, mensen.

Zoals wanneer ze een biologisch wapen op de mensheid lanceren, ze alle behandelingen voor een “pandemische” ziekte onderdrukken en vervolgens “de wereld redden” door iedereen te injecteren met giftige, experimentele, DNA-veranderende stoffen met niet nader genoemde ingrediënten.

In Nederland eist de overheid dat boeren grote delen van hun vee doden. De regering dreigt met het in beslag nemen van het land van boeren die weigeren hun dieren te vernietigen.

Waarom zou een regering zo’n schandalige waanzin eisen? Omdat traditionele landbouw strategisch wordt geëlimineerd, wordt de bevolking volledig afhankelijk van kunstmatig voedsel dat door de financiële elite is gecreëerd.

Nieuwe “voedselfabrieken” worden gebouwd om de traditionele landbouw te vervangen. In plaats van planten te kweken in natuurlijke grond, waar de zon de producten rijk aan voedingsstoffen maakt, willen ze ze kweken in fabrieken zonder een spoor van zonlicht. Alles moet volledig kunstmatig worden.

In Australië wordt het verbouwen van je eigen voedsel gedemoniseerd, naar verluidt om redenen van ‘bio veiligheid’, en in het VK zegt de regering dat de tuinbouw hart-en vaatziekten verhoogt. Mensen krijgen zelfs te horen dat ze een gezichtsmasker moeten dragen als ze in de tuin werken.

”  Nul honger” gaat over het afhankelijk maken van de hele wereldbevolking van GGO-kunstmatig voedsel dat door de heersers wordt geleverd.

Kortom  , WEF is het toppunt van hypocrisie en verbergt het meest verachtelijke programma dat ooit de mensheid heeft bedreigd, onder een witte laag magische woorden als ‘duurzaamheid’. Ze vestigen wereldheerschappij en maken de mensheid tot slaaf terwijl ze beweren “de toestand van de wereld te verbeteren”. Dit is precies wat het Romeinse Rijk beweerde:

“We delen onze hogere beschaving met jullie en dwingen jullie allemaal om je aan ons over te geven. We stelen al je rechten, vrijheden en eigendommen en maken van jullie slaven die ons hoge belastingen betalen. Dit is het beste wat de mensheid ooit is overkomen!”

WEF is niet anders dan de oude heersers. Ze kunnen verschillende woorden gebruiken, maar het plan is hetzelfde.

 

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.