GTB nieuws 2 oktober 2022

Oct.2, 2022
GTB 712.

WIJ, HET NEDERLANDSE VOLK, WORDT MIDDEN IN ZIJN GEZICHT UITGELACHEN……OF VINDT U VAN NIET????

Nou ik vind van wel. Als je de spelletjes, de onzin, de idioterie ziet van wat er gaande is. Dan vraag je jezelf af. ; Hoelang kan dat nog zo doorgaan.
Iedereen weet nu toch dat wij opgescheept zitten met een stelletje misdadigers die ons ronduit in ons gezicht spugen. EEN GROTE KLOOTZAK DIE IN ZIJN EENTJE VERKLAARD, DAT NEDERLAND IN OORLOG IS. WIE DENKT DEZE PEDOFIEL WEL WAT HIJ IS….

In de trant van.. nou doe er maar eens wat tegen, dat durf je niet eens!!!!!
Men gooit ons het in het gezicht.
Het hele kabinet is een aanhanger van een cult, de NWO. De Nieuwe wereld Orde. Zij bedrijven openlijk de cultregels en stoppen iedereen de mond. En laten ons steeds weten, doe er maar eens iets aan, als je durft….!!!!
Zo’n pedofiel als MP en zijn onvolwassen vazallen doen wat zij willen.

17 % inflatie, dat is toch om te gillen. Dat is pure diefstal. Uw spaarcentjes zij 17% minder waard geworden, EN….Zo’n noodwet is toch ook om te gillen.
Zulke zware belastingen zijn toch om te gillen.  De gigantische groei van de voedselbanken, ergo de armoede, dat is toch om te gillen.
De Nederlander staat helemaal uitgekleed voor vadertje staat, alleen zijn onderbroek heeft hij nog aan. En hij staat te draaien en roept vertwijfeld
Je gaat mij toch niet ook nog de onderbroek afnemen. Dat doe je toch niet, de winter komt er nota bene aan….!!!!

WAAR BLIJVEN WIJ… WAAR ZIJN DE ALGEMENE STAKINGEN, WAAR ZIJN DE DOKWERKERS, WAAR ZIJN DE BONDEN, WAAR ZIJN DE AMBTENAREN EN WAAR BLIJVEN GVD DE STUDENTEN!!

Wij moeten deze onfatsoenlijke duivelse club wegsturen. Zij vertellen ons dat zij niet vanzelf weggaan. Een week alles plat leggen en klaar is kees. Of is dat teveel moeite, is dat teveel gevraagd. Of willen wij wachten totdat het zo mooie Nederland helemaal in elkaar gedonderd is door de aktie van een paar rand debielen…..
Kom nou toch. Het is toch bij de wilde knorhanen af wat er gebeurd.
Moet Gideon en Haga en Beaudet en Wilders het alleen doen…..

Dat gaat toch niet. Kijk hoe zij in de kamer geblokt en uitgelachen worden… dat kan toch niet. Zij vertegenwoordigen ons….
Straks geven wij hen nog de schuld, dat zij gefaald hebben.
Waar blijft nederland. Met een bloem in dek, en een avondgebedje redden wij het niet, tegen een corrupt stelletje volksvertegenwoordigers.

Daar helpt alleen een landelijke staking, zolang het nodig is.
Of wachten wij op wonderen. Een engel in een hologram in de lucht.

HEEFT DE NEDERLANDER GEEN BALLEN MEER…!!!!!
GENOEG IS GENOEG. Ga maandag overleggen op de zaak, bel uw vakbond en schop uw zoon of dochter, als zij studeert, onder de kont….

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.