GTB nieuws 3 oktober 2022

 

Oct. 3, 2022
GTB 713.

HET ULTIMATUM VAN RUSLAND AAN DE UKRAINE LOOPT AF VANDAAG.

Ja, daar praat de MSM( Main Stream Media) niet over. En dat Poetin zich gewend heeft aan de wereld, daar hoor je praktisch niets van. Hij zegt zelfs dat zijn woorden altijd verdraaid worden door het Westen.

Wat is zij Ultimatum. Welnu, als ik bronnen moet geloven van uit Duitsland op het internet, dan heeft hij gezegd, dat de Ukraine zich terug moet trekken uit de Russische provincies, die provincies die gekozen hebben onlangs voor aansluiting met Rusland en welke voorheen altijd Russisch grondgebied was, totdat de NAVO een regiemswissel tot stand bracht.

Doet de Ukraine niets, dan zijn de consequenties voor hen. Een Ultimatum is en blijft een Ultimatum, en de russen maken mensen niet bang zij stellen gewoon de eis. Klaar. Niet luisteren heet , de consequenties dragen.
Aan de rand van de Ukraine staan 200.000 russische troepen klaar met duizenden tanks om binnen te rollen. Dus er is maar een optie en dat is snel terugtrekken van de Ukraine uit het russische gebied, anders hebben zij de komende dagen geen regeringscentrum meer in Kief.

En de NATO, met zijn ongeorganiseerde legers maakt geen schijn van kans.
Het is een griezelig geheel. Europa is allang geen democratie meer,
Als je Ursula van de Leyen Italië hoort dreigen dan is dat toch geen democratie meer.
Ja Ursula is ook geen Ursula, maar heet eigenlijk Manfred.

Uit de vroegere DDR afkomstig is zij omgebouwd als Manfred Weber en vrouw geworden als Ursula van der Leyen…. de zoveelste seksuele Rariteit. De hele Europese leiding barst ervan. Het pedofiele omgebouwde vrouwtje van Macron, die elkaar in een pedofielen bordeel in Israël hebben ontmoet, toen die nog man was. De Pedofielen Merkel, ook net als Ursula neergezet en niet gekozen, als duveltje uit een doosje.

Kortom ik ga de lijst weer niet af, maar de leiding van de landen van Europa is in handen van een pedofielen club, Nazi related en neergezet uit het niets. Door wie…..?

Welnu Poetin zei het al, de Nazi’s hebben de oorlog niet verloren, maar gewonnen. Hitler naar Argentina en Paraguay met een paar duizend officieren.. een gedeelte naar Antarctica.

Zij hebben zich in het diepste geheim geworteld in de westerse democratieën en Amerika. Die hebben 2000 van hun beste mensen naar de States gehaald en de leiding gegeven over een aantal essentiële clubs de VN, de NASA , de Banking wereld etc.etc.

Ja, de Ukraine is ook zo’n Nazi club. Kijk naar het Nederlandse Koningshuis, kijk naar het Engelse Koningshuis, afkomstig uit Pruisen, Duitsland, die de naam van het “huis van Windsor” hebben aangenomen. Kijk naar de verbetenheid waarmee het westen de voorheen niets zeggende Ukraine probeert te steunen. Als de Ukraine valt, dan valt een groot gedeelte van het Nazi rijk.

Ook de basissen van de Nazi related people in Antarctica, de basissen op de maan in hakenkruis vorm( ik heb foto’s daarvan) etc.
Het is een stille wereldoorlog die nu naar boven komt…. de Q Forces, de Z forces, De Space forces, de white Hats, zij zijn met de laatste loodjes bezig…..

De aanval op de Koningin op het schaakbord is ingegaan. Beide partijen kennen hun laatste zetten.

MAAR DE BEKER IS AL GEGRAFEERD, ALLEEN DE DATUM MOET NOG INGEVULD WORDEN.
MAAR ER STAAT EEN LANGE RIJ VOOR ONS, DUS NOG EVEN GEDULD!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.