GTB nieuws 4 oktober 2022

 

Oct. 4, 2022
GTB 714.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN

“DE KOGEL IS DOOR DE KERK.” Opdracht werd gegeven de hoofden van de cabal puppets te liquideren. Deze opdracht werd verstrekt aan diverse geheime diensten. Men heeft het over het elimineren van leden van cabal, het habsburger koningshuis, de Nederlandse, Belgische en Italiaanse koningshuizen. Althans bepaalde leden daarvan.

De namen worden nog bekend gegeven. Indien zij zich melden tot overgave, dan zullen zij onderdeel worden van een soort tweede Neurenberg tribunaal., waarbij hun oorlogsmisdaden zullen worden beoordeeld.
Zij hebben per slot van rekening in hun vaandel staan om 90% van de wereld bevolking te vernietigen.

Het is ook gebleken dat de explosies bij de twee gasleidingen in de Oostzee opdracht is geweest van de Khazarian Maffia.( dus de Amerikanen van Biden) Het bericht van een pijplijn vanuit zweden naar Polen berust op onwaarheid en heeft betrekking op prijs manipulatie.

De West-Europese bevolking zal hun cabal leiders zelf moeten verwijderen uit hun regeringen. Net zoals de Amerikanen een eind moeten maken aan hun afgepakte leiding door de cabal.

Tevens is nu bekend geworden dat de Space forces alle satellieten overgenomen hebben op militair en burgergebied. Dus die controleren nu de gebeurtenissen op aarde. Zij hebben ook vastgesteld, dat de hurricane IAN bewust verzwaard is geworden door HAARP en op Florida is afgestuurd. Daarbij ook een groot deel water verwijderd heeft uit de golf van Mexico.

Waar men nu kilometers de zee in kan lopen zonder nat te worden. ( gtb ; Ik heb eens in het verleden naast het huis van Gotti bij een vriend gelogeerd aan de westkust van Florida. Op zich geen pretje want het water was erg ondiep aan de kust en had een temperatuur van meer dan 30 graden. Het leek op een warme soep, niet prettig om in te zwemmen ).

Er is nog steeds onzekerheid over de positie van Xi Jinping, die volgens de FSB van de Russen al twee jaar niet naar buiten gekomen is. Maar dit is heel moeilijk te verifiëren, gezien de machtstrugle die in China aan de gang is…. daarover later meer…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.