GTB nieuws 5 oktober 2022

Oct.5, 2022
GTB 715.

DE STAAT IS EEN CRIMINELE ORGANISATIE.. DIT IS BEWEZEN DOOR ADVOCAAT. DR. ARNO VAN KESSEL.

ARNO VAN KESSEL. De enige advocaat, zover wij weten, die bereid was om een vereniging van bezorgde artsen te vertegenwoordigen, in verband met een aangifte aan De Hoven van justitie in Arnhem., Utrecht, Groningen, Amsterdam en Den Haag.
In de zeer belangrijke video , die ik hier reeds heb gepubliceerd wordt het duivelse geheel wat er in Nederland aan de hand is, geanalyseerd door Dr van Kessel. (Zie filmpje hieronder)

Het blijkt dat de ambtenaren van Rutte al in begin 2019 begonnen zijn met het schrijven van een corona noodwet, terwijl het virus pas eind 2019 werd ontdekt. ( men was dus al op de hoogte in het kabinet van de lancering van covid 19. eind 2019.
COVID 19 op zich is geen ziekte maar een Certificate Of Vaccination I.D.
Ook kwam naar voren dat Klaus Schwab geen Schwab heet maar Boder.

Een industrie gigant, die in de oorlog Hitler beleverde. Dus Nazi related.
Rutte en Kaag en vele anderen staan op de loonlijst van Schwab. Zij zijn hun leerlingen en pionnen. Het terrein waarop de WEF gebouwd is , is van Boder./ Schwab.

Het klinkt allemaal ongelofelijk maar het is wel zo.
Ook de VN, de Verenigde Naties, heeft niets te maken met Naties. Het is een organisatie opgericht door de Rockenfellor foundation in 1947.

Ook de zogenaamde vertegenwoordigers worden echt niet door de betreffende landen gekozen. Zij zijn na selectie daar neer gezet, door de cabal organisaties in die landen.
Er is nog veel meer volgens dr. Van Kessel.

Rutte is volgens ons de minister President. Maar in feite is dat niet zo. Rutte is de Directeur van De Staat der Nederlanden, Een company opgericht in Washington DC in 1992, getekend door Ruud Lubbers , toenmalige President van Nederland en de Minister van Buitenlandse Zaken Van Den Broeke, in Rio de Janiero, Brasil. Willem Alexander is ook directeur van De Staat Der Nederlanden, echter die Company ( Er zijn er dus twee)die is opgericht en geregistreerd in Nederland. Dr Arno van Kessel legt alles haarfijn uit.

De Rockenfellor Foundation geeft dus de opdrachten aan de V.N. Die op zijn beurt de orders doorgeeft aan de WHO, die dat weer doorsluist aan de EU, die het verder weer doorsluist aan de onderliggende landen.
Dat is in het algemeen de order verwerking structuur !!!!

Het is verdomd interessant om de video in zijn geheel te horen. Het is gemaakt in 2021. En hoever het nu staat met rechtszaak om Rutte en trawanten te veroordelen weet ik niet. Ik weet wel dat er recentelijk in Brussel aangifte is gedaan, nadat het Nederlandse gerecht( wat waarschijnlijk de rechtszaken heeft afgedaan als niet mogelijk) het heeft laten afweten.

Mensen, mensen, mensen. Neem in godsnaam de tijd, zet de tv uit en hoor deze advocaat aan, dan begrijpt U ook, dat wij ons in dodelijk gevaar bevinden en dat wij het bijltje er bij neer moeten gooien. Het is zeer dringend gewenst. Dit is uw kans om een bewuste burger te worden. De video is in begrijpelijke taal. En stoort veel in het begin, maar druk steeds op het pijltje, tot dat U de normale snelheid krijgt als het stoort. Geeft niet op. De storingen zijn opzettelijk aangebracht om u weg te jagen. Na een keer of tien gaat het gewoon worden, dus dan heeft U er geen last meer van.

En geef de moed niet op, ook al zegt de advocaat dat de ingeënte weinig kans hebben. U weet er zijn nu duizenden artsen bezig afweer middelen te vinden, die de ingespoten rotzooi in uw lichaam neutraliseren. Er is al een hele industrie mee bezig, want de oversterfte neemt toe…. dus het wordt tijd om U op de hoogte te stellen….

HET IS NOG ECHT NIET TE LAAT!! 

GTB.

 

GTB nieuws update 5 oktober 2022

 

Oct. 5, 2022
GTB 716.

DE STAAT VALT ONS AAN, DAT STAAT ALS EEN PAAL BOVEN WATER.

Als U soms mijn kanaal niet meer vinden kan, dan is die makkelijk terug te krijgen. Voor de derde keer kon ik mijzelf niet meer vinden op Telegram. Ook mijn andere kanaal niet. In een keer weg. Typt U gewoon weer mijn herkennings url in ;
t.me/Gerrit_brendel
Dan komt ik weer te voor schijn. Ik weet niet of het opzet is, want telegram, zover ik weet, is niet gevoelig voor censuur. Maar dat weet je niet helemaal. Het verdwijnen af en toe is op zijn minst erg vreemd. 

Ja, zoals U heeft kunnen vernemen uit de video van drs. Arno van Kessel, worden wij aangevallen als volk door onze eigen regering, die handelt in opdracht van een stelletje superrijke criminelen, die de macht in de wereld willen overnemen en die in hun beurt weer handelen in opdracht van 13 zogenaamde illuminati families, waar ik de namen als eens van heb gepubliceerd.

En deze families staan weer onder de ware macht hebbers, die zogenaamde Repto’s, een Buitenaards reptielen ras, die zich reeds duizenden jaren, misschien wel tienduizenden jaren zich ook ingegraven hebben in onze aardkorst, omdat zij zich in principe weer verbergen voor andere rassen, die hen najagen. zij zijn een menselijk
Ras, met een schubachtige huid en ca 2,30 tot 2,40 hoog. Zij zijn in het bezit van een aantal planeten, maar zijn agressief en worden daarom door anderen verjaagd.

Veel mensen willen nu stoppen met lezen, daarom ga ik er niet op door. Ook al eigenlijk om het feit, dat ik zeer weinig verder informatie heb, over die Repto’s, wel foto’s en dergelijke, maar zoals U weet er wordt veel gerotzooid op het internet. Ik durf daarom ook niet meer info te geven, daar de bevestiging daarvan op zijn minst Fraglich is.

Maar feit is wel dat wij direct nu in ons leven aangevallen worden als volk door onze eigen regering en wij niet alleen.!!!!

DIT SPEELT ZICH OP DE HELE WERELD AF. ALLE VOLKEN WORDEN DOOR HUN LEIDERS/ REGERINGEN AANGEVALLEN, OMDAT DEZE AFGEPERST, GEBLACKMAILED, OMGEKOCHT OF GECORRUPTEERD ZIJN GEWORDEN.

Jawel, wij kunnen ons verzetten, en daar zijn de Q forces/Zforces en Spaceforces gezamenlijk mee bezig. Wereldwijd worden nu tunnels opgeblazen en militaire ondergrondse basissen opgeblazen. De Repto’s worden nu systematisch teruggedrongen. De bewijzen daarvoor zijn talloos op het internet.( zie ook de talloze aardbevingen op 4 en 10 km diepten. Deze zijn het gevolg van ontploffingen van ook nucleaire devices., er zijn hele schema’s op het internet te vinden van deze plotselinge aardbevingen.)

Phil Schneider, Gene Decode en tientallen anderen berichten daarover, maar worden mondjesmaat gevolgd. Omdat hun berichten overdreven lijken en of science fiction achtig van aard zijn en dat geloven veel mensen niet.

Omdat nu de wereld een zogenaamd democratisch gebeuren ondergaat, moeten wij ook democratisch tegengas geven en dat is de situatie exact waar in wij ons nu bevinden. Of U dit nu leuk vindt of niet. De situatie is zo…. dus het wordt tijd dat U het hoofd uit het zand haalt en om U heen gaat kijken. Het is werkelijkheid en komt nu heel erg dichtbij….

U ziet de razendsnelle afbreuk van zorgvuldig bevochten wetten in een ware democratie. Men schept nu idiote wetten om U te onderdrukken, dus wij moeten die wetten en de club die deze wetten creëert, verwijderen op een democratische manier. Wettelijk zal erg moeilijk zijn, daar deze club al bijna helemaal omgekocht en ge blackmailed wordt. zij handelen ook niet in interesse van het volk…

Maar er staan ons andere wegen ter beschikking. De Burgerlijke ongehoorzaamheid indien een staat is overgenomen door een volksvijandige club…. omgekocht of geblackmailed, maakt geen verschil.
Dus wij moeten handelen nu, en achter onze forces gaan staan.

Als wij de boel via algemene staking plat leggen kunnen wij deze regeringen, die onwettig handelen en wetten scheppen om blijvend zo op te treden., afzetten.

HET WORDT TIJD, LIEVE MENSEN. ER ZIT NIETS ANDERS OP.

De juridische mogelijkheden zijn ons afgenomen, en de democratie bestaat niet meer… dus..

GTB.

Hieronder het echte volkslied van Nederland!

2 gedachte over “GTB nieuws 5 oktober 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.