GTB nieuws 6 oktober 2022

Oct. 6, 2022.
GTB 717.

HET RIVM ZIJN NET ZULKE MISDADIGERS ALS DIE, DIE IN HET KABINET ZITTEN…!!!!!!

De kranten meldden het al. Zij doen net of er een virus, het covid virus bestaat, en zeggen hoe erg het wordt in dit najaar hangt af van het aantal vaccinaties…..HOW DARE YOU!!!!!!

HOEVEEL DODEN MOETEN ER NOG VALLEN???? BEDOELEN JULLIE DAT???

Het is toch een grote schande, dat ondanks alle onderzoeken en studies tot nu toe, zij nog steeds volhouden dat er een virus is, dat er een virus bestaat.
Dat is toch ronduit gezegd smerig… tot nu toe, na twee jaar is nog steeds niet bewezen dat het virus bestaat. Voor diverse gerechten tot nu toe heeft men de echtheid van het covid virus niet kunnen aantonen.

HET IS NOG NIET AANGETOOND DAT HET VIRUS BESTAAT… Ondanks het feit dat men vastgesteld heeft officieel dat het een computor creatie is en de betekenis van covid staat voor
Certificate Of Vaccination I.D. C O V I D

19 staat voor het jaar 2019. Ga het vragen aan Ab Oosterhaus, volgens het internet heeft hij zelf een patent op het covid sars virus…. dus hij kan de computor manipulatie bevestigen. (drs. Arno van Kessel)

Ik vraag mij af, hoeveel mensen, die niets in de gaten hebben, zich weer vol laten spuiten met de smerige rotzooi die hun gezondheid aantast en die niet beschermt tegen ziek worden en zeker niet beschermd tegen een CERTIFICAAT. en zelfs het laatste restje van hun eigen immuunsysteem vernietigd.

Ik snap ook niet dat deze mensen niet gearresteerd worden. Zij weten toch dat een virus een afstervend deeltje is van een terziele gaande cell…
Onzinnig gewoon. Ik wil ook als gewone burger, dat er een onderzoek komt naar het vermogen van ; van Dissel en Oosterhaus.

Ook zou ik graag willen weten wie beide heren heeft geselecteerd om zo’n grote misleidende rol te spelen, terwijl beiden niet los zijn van banden met de creators van covid 19….
Deze mensen zijn naar mijn bescheiden mening samen met leden van het kabinet verantwoordelijk voor alle doden ontstaan door de injecties en tevens voor de oversterfte die nu plotseling plaats vindt over de hele wereld onder de gevaccineerden. En waar niemand opeens van weet “WAAR DAT VANDAAN KOMT”

Dames en heren, het ligt toch voor 98% vast waar dit vandaan komt. Daar hoef je geen hoogleraar voor te zijn.
Waarom moet dat opeens bewezen worden en waarom hoeft een zogenaamd “ vaccin” niet onderzocht en bewezen te worden, voordat het op de markt komt.

Iedere geleerde grote klootzak heeft het over een vaccin, wat in feite ( en daar gaat om) geen vaccin is, maar een experimentele injectie en als zodanig provisorisch en tijdelijk toe gelaten is geworden op de markt. Op deze markt is iedereen vrij aan zo’n experiment deel te nemen, op eigen verantwoording. En het is belachelijk, dat de staat zich bemoeid met een particulier experiment en dat promoot op een onfatsoenlijke manier.

Maar, als de Heren weten dat de experimentele injecties vooraf gedaan op de 12 proefdiertjes ( muizen)en dat 12 dode diertjes opleverden, dan ga je dat toch niet willens en wetens vrij geven voor de mensen.

Daarom heeft het ook niet de status gekregen van vaccin !!!!
LAAT DAT VOOR IEDEREEN DUIDELIJK ZIJN. !!!!!””HET IS GEEN VACCIN”!!!

Maar als onze experts het hebben over het vaccin, misleiden zij daarmee een niet geïnformeerde onwetende bevolking. En ik hoef U niet te zeggen dat dat per ongeluk gebeurd!!!
Daarom, als mijn ca. 15.000 lezers dat doorgeven aan de familie en vrienden dan ontstaat er een sneeuwbal effect, die voorkomt dat er nog meer onwetende mensen worden ingeënt.
Kijk, deze rot jongens en meisjes die U naar de verdoemenis willen helpen, of voor een paar centen over lijken gaan, die gaan wij straks allemaal opsluiten, dat is zo zeker als wat.

Geen deals, remember…., de dood voor gepleegde genocide is verdomd dichtbij….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.