GTB nieuws 7oktober 2022

 

Oct. 7, 2022
GTB 718

LAAT JE NIET BANG MAKEN MET EEN ATOOM OORLOG, KOM NOU…!!!

Denkt U nu werkelijk, dat de wereld in een atoomoorlog verzeild raakt, door een paar Russische provincies, die nu door Rusland beschermd gaan worden tegen raket aanvallen van de Ukraine, die dat al doet sinds 2014..

Zij zijn niet gek!!! Rusland staat achter Trump, niet achter die zogenaamde Debiel Biden, die als puppet de orders uitvoert van de cabal, net zoals die Slungel van een Rutte. Puppets aan een string….

Het is te gek voor woorden… kijk nu naar die aanslagen op de pijplijn 1 en 2. Als je hen, de MSM, moet geloven dat zijn de pijplijnen helemaal verwoest. Allemaal bang makerij…..Welnu vandaag kan nr. 2 alweer vol op gas leveren….
Raar he, na zo’n grote terroristische daad.

En Nederland heeft geen tekort aan gas. Het is een van de grote leveranciers van aardgas. Alleen heeft de deepstate een manier gevonden (de elektriciteit) om weer verder de economie om zeep te helpen., om weer het midden en kleinbedrijf kapot te maken….. ( dat gebeurd nu plotseling in alle landen tegelijk..) zij zijn systematisch aan het zoeken om de boel kapot te maken. Dat ziet U toch dagelijks

Men wil U onderwerpen, op allerlei mogelijke manieren.
Kijk naar de stiekem opgenomen zinnen van KLAVER;

ALS DE MENSEN ECHT WERKELIJK ZIEN WAT ER IN DIE WET STAAT……
NOU DAN KUNNEN WIJ HET WEL VERGETEN. DAAROM MOETEN WIJ VLUG HANDELEN…..
DAT IS TOCH SMICHTIG EN SMERIG GEDRAG VAN EEN VOLKS VERTEGENWOORDIGER…. !!! IK HOOP DAT HIJ ZIJN NEK ER OP BREEKT EN DAT ZIJN CARRIERE NU BEEINDIGT GAAT WORDEN. WANT ZO GA JE NIET OM MET DE BELANGEN VAN DE BOEREN EN DE BURGERS!!!

Er uit met die vent, ik heb hem nooit bewonderd met zijn smerige uitlatingen, ook over dat wij geen eigendommen meer mogen hebben.
WAT DENKT DIE OPGEBLAZEN KIKKER WEL, WIE HIJ IS….

Onzinnig gewoon. Dat moet het einde zijn van groen links, met hun stikstof en hun idiote verzonnen klimaat gedoe en hun onteigeningsdreigingen. Zij moeten zo wie zo terug naar 0 zetels…
Niet meer op stemmen. Ook niet op D66, ook niet op de VVD, het CDA en de CU. Die kunnen beter samensmelten en een nieuwe partij naam creëren de “WEF”.

Dan zijn zij tenminste eerlijk bezig. En iedereen die dat wel prettig vindt die kan daar op stemmen. Dat is echte democratie. Dat is wat anders dan dat smichtige achterbakse kamertjes gedrag van mensen, die zich beter vinden dan de rest van de bevolking. Zij, die zichzelf elitair voelen, maar in werkelijkheid lui zijn zonder karakter.

Als je hen met poep insmeert, dan zeggen zij nog of het misschien mogelijk is, dat zij zich mogen wassen…. ja, misschien niet meteen maar straks als iedereen weg is…..

Ik heb al een paar keer gezegd, dat dit mensen zijn zonder karakter, mensen die met alles meedraaien om maar aan de macht te blijven. Die zijn er echt niet voor U, maar zitten er voor zichzelf om er het beste uittehalen. Dus wij moeten oppassen dat zij zich wel aan de wet houden en aan dat gene doen, waarvoor wij hen gekozen hebben…om ons te vertegenwoordigen en niet zichzelf.

WIJ MOETEN HEN TER VERANTWOORDING ROEPEN ALS ZIJ IN DE FOUT GAAN….  EN DAT DOEN ZIJ AL HEEL HEEL LANG, DUS…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.