GTB nieuws 8 oktober 2022

 

Oct.8, 2022
GTB 719

MEN GEBRUIKT ALLERLEI INFO OM U PSYCHISCH TE BELAZEREN EN TE MISLEIDEN…..

Neem nu dat bericht van die jongeman, die in drie landen tegelijk gestorven is door covid 19 injecties.
Daarmede geeft men aan dat de goede mens u geprobeerd te belazeren met de berichtgeving dat het lang niet zo erg is, als men denkt. Dat is ten eerste de boodschap die men U wil doen geloven. Afgezien van het feit, dat dit bericht fake is.

Echter de juiste cijfers publiceert men niet maar de goede onderzoeker haalt die cijfers wel naar boven. Hier zijn de percentages.
Oversterfte 55%, 35 % , 33%, 15% in Europese landen en als je de landen bekijkt met een lage injectie quote van bijv. 15%, dan is de oversterfte maar 1,5 %.
IJsland met een injectie quote van bijna 90 % noteert een oversterfte van 55%. Dus er sterven dus 55% meer mensen dan normaal gemiddeld elk jaar. De correlatie ( samenhang ) is hier toch wel erg duidelijk.

Het linke is dat er langer een grotere oversterfte is dan wat eigenlijk normaal is.
Doordat deze misdadigers van de cabal, WEF, WHO de voedsel industrie beheersen, dat doen zij al jaren, daarbij zeggende, dat zij beweren, dat er teveel mensen op aarde zijn, dan ligt het toch voor de hand dat men rotzooit met het voedsel, met het drinkwater met allerlei dranken en etenswaren, die men produceert. Zolang deze dingen uit hun fabrieken komen, kun je er gif op innemen dat er mee gerotzooid is. ( wij hebben daar al een aantal voorbeelden van gezien….Dat doen zij ook met de Chemtrails waarin allerlei rotzooi zit, die wij elke dag inademen.
Dan de klap op de vuurpijl is de 5 G. Dat is de trekker van het geweer.

Dan praat men over het feit dat de white hats de frequentie hebben veranderd en dat het niet schadelijk is.

NOU DAAR GELOOF IK NIETS VAN, DAT KUN JE OOK ZIEN ALS EEN ZOETHOUDERTJE ZODAT U NIETS ONDERNEEMT TEGEN DE ONGEWONE ZEER GROTE OVERSTERFTE.

ZIJ, de Cabal, zullen dat allemaal gedoseerd gebruiken. Een beetje straling meer hier en een beetje daar, zodat niemand iets kan zeggen en iedereen niets doet om het grote gevaar en de killing te stoppen. In mijn omgeving zijn al 5 mensen dood gegaan, zonder dat het erg ongewoon is. Het waren er twee met een aneurisma, twee met hartfalen en een door trombose….

Ja, dat kan en niemand verdenkt de spuiten, die zij allemaal gehad hebben. Dat betekend dat reeds binnen een half jaar na inenting, de mensen al geen verband meer leggen. Laat staan over twee, drie jaar, als de oversterfte helemaal omhoog schiet.

Toch weten wij nu al dat dat gaat gebeuren. Want iedereen neemt een afwachtende houding aan. Wat er eigenlijk moet gebeuren is, dat mensen, die de spuiten een, twee of drie maal hebben gehad, zich meteen moeten gaan oriënteren en uitzoeken wat er op het internet naar voren komt, en hoe U de gevolgen van de injecties op korte en op lange termijn kunt neutraliseren.

U kunt niet zeggen, nou er is niets aan de hand , ik voel me lekker en fijn.
Maar men zegt: waarom zou ik mij bang moeten maken, waarom zou ik al die moeite moeten doen….. Ik heb wel wat anders te doen hoor…

Welnu dan gaat U bij die oversterfte percentages horen. Daarna heeft U er zelf helemaal geen last meer van, maar wel uw man, vrouw en kinderen plus de familie. Dus ook hier geldt kom overeind en neem de tijd om uit te zoeken hoe je de gevolgen van die spuiten op langere termijn kun neutraliseren en publiceer dan deze gegevens op het internet, ook al lijkt U en voelt U zich gezond.

Alleen zo kunnen wij die vreselijke moordenaars tegemoet treden. Anderen zorgen er dan weer voor dat die moordenaars club een halt toeroepen. Maar het gaat nu eerst om uzelf….dus doe er wat aan!!!

Het gezegde ;”als het mijn tijd is, dan ga ik” Dan kun je ook rustig bij druk verkeer de autobaan oversteken. U gaat dan dood. Het werd Uw tijd, omdat U zo stom was, dat te doen…..Het is je vrije keuze…!!!
Ja, die keuze die U maakt, die stond vast..

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.