GTB nieuws update 8 oktober 2022

Oct. 8, 2022

GTB. 720.

WAAROM LAAT MEN ZO’N  RANDDEBIEL ALS BIDEN IN HET ZADEL….
WAAROM LAAT MEN ZO’N RANDDEBIEL ALS RUTTE IN HET ZADEL…
EN WAAROM ZO’N RANDDEBIEL ALS MACRON EN ZELINSKY…..
Why?????

Men wil de wereldbevolking met deze jongens wakker schudden, door de onzinnige maatregelen te laten zien…..
De meesten onder ons slapen nog. Och, kom nou, zegt U, zo erg is het toch echt niet. Welnu kijk nu eens naar de acties, die deze heren ondernemen en kijk naar de reacties van degenen die hun onzinnige maatregelen ondergaan. Er gebeurd niets…. ja, protesten maar bijv. Waarom helpt men de boeren niet echt????

Het is toch bij de wilde knorhanen af. Dat 11.000 boeren moeten verdwijnen en wij als beroemde wereldvoedsel producenten moeten stoppen. Iets wat ongekend is in de wereld. Waarom legt men het land niet plat. Waarom gebeurd er niets.? En Waarom is iedereen met zichzelf bezig? Mogen een paar pedo’s dat zomaar bepalen…????
Wij zijn toch nog echt niet wakker….!!!!!

Wij weten dat zij allemaal pedofielen zijn, wij weten dat andere bestuurders, omgebouwde mannen zijn met een verleden. Hoe komt het dan dat deze gefrustreerde seksuele afwijkingen aan het bewind zijn.

Er is er niet een, die gewoon normaal is. Men lijkt normaal, maar dat zijn ze niet. Hoe komt dat…?? Een pedofiel, ok  Twee pedo’s, ja dat kan… 3 pedo’s , ja dat is een beetje gek, he..,!!!

Maar zij, de bestuurders van de wereld hebben dat allemaal. Vrouwen met piemels. etc.. Ik tel er sowieso al drie…., dan zijn zij ook nog die Nazi related zijn.

 

Wake up mensen!

Kijk ons koningshuis… Bernard, Wilhelm, Claus…De Engelsen, die ook hun Duitse naam hebben veranderd voor “Het Huis van Windsor”. kijk naar Merkel de dochter van Hitlerboy, Kijk naar May, het zusje van Merkel…

Kijk naar de tienduizenden nazi’s die “ ontvlucht” zijn met hulp van het Vaticaan, de States en Rusland, naar Argentina, Antarctica en ook opgenomen zijn in Amerika en Rusland.
Het ex hoofd van de Space Forces, een Nazi. Het hoofd van de NASA een Nazi, het hoofd van de V.N een Nazi. Het ex hoofd van de NATO een Nazi.

Allemaal Rotschild en Rockefellor related. Mark Zuckerburg, Bill gates, Claus Schwab Nazi achtergrond….
Trump niet, niets van dat alles, daarom moest hij weg. En kijk wat er gebeurd is. 90% van de Europeanen vinden hem een klootzak, een schreeuwerd, een brutale hond… een Lul., een idioot. Zo zijn wij dan geprogrammeerd door psychologen en gedrag experts….

Een man die de wereld aan het redden is met zijn Q forces, zijn Z forces ( vriend Poetin) en. Zijn (nu overgenomen van de Nazi’s ), zijn Space forces wordt deskundig verguisd.. WIJ SLIKKEN DAT ALLEMAAL, WANT WIJ SLAPEN.

Tijd om te ontwaken

Kijk naar de ziekelijke manier waarop plotseling alle landen de Ukraine aan het “Helpen” zijn. En niemand zegt iets, doet iets. Een land tot in de Bones corrupt, die zogenaamd nergens een rol in speelde en wat in zijn geheel stiekem de grote Basis was van de Khazarian maffia, de grondleggers van Hitler en het Nazi gebeuren…en onze onderdrukking van de laatste honderden , zeg maar duizend jaren.

En heel Europa helpt ze stiekem met forces en equipment om het in stand te houden en verder doet niemand iets.
DAAROM DUURT HET ZOLANG… WIJ MOETEN WAKKER WORDEN.
MOETEN GAAN ZIEN WAT ER RONDOM ONS EN MET ONS AAN HET GEBEUREN IS.
WIJ MOETEN ONS BEWUST WORDEN VAN DE IDIOTE TOESTAND OM ONS HEEN. EN DIE ZAK VOL MET RANDDEBIELEN EN PEDOFIELEN DICHTKNOPEN EN WATER GEVEN…..

Dat is wat er aan de hand is. Daar duurt het lang. HET IS HET BEWUST WORDEN, HET WAKKER WORDEN EN EINDELIJK OPSTAAN….,ZOLANG WIJ ZOET GEHOUDEN WORDEN EN ALLES VAN DIE RANDDEBIELEN SLIKKEN, JA ZOLANG DUURT HET NOG…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.