Mijn familie

 

Ik kreeg al snel door dat de maatregelen tegen de waanzin van corona niet deugde.  Helaas mijn hele familie zag dat niet zo.  in 2014 kreeg ik mijn vader terug en door deze situatie was ik hem weer meer kwijt dan dat ik hem terug had. Ik ben naar vele demonstraties geweest in binnen en buitenland. Vaak waren de demonstraties in Den Haag waar ook mijn vader woont. Ik had dan het kunnen combineren dat ik na de demonstratie dus naar mijn vader zou kunnen gaan, of de dag ervoor dat ik dan bijvoorbeeld al vroeg bij de demonstratie aanwezig kon zijn.

Mijn vader en mijn stiefmoeder waren zo bang dat ik hun zou besmetten, dus mocht ik niet meer langs komen.  Hun zien niet in dat de mainstreammedia en kabinet hun zo hebben gehersenspoeld en kunnen zelf niet meer helder erin nadenken.

ontwaken

Ik heb hun zo geprobeerd om te ontwaken, ik gaf ze aan dat ik ze niet kwijt wilde en dat ze de spuiten toen niet moesten nemen omdat het te snel gemaakt was, want een vaccinatie op de markt brengen duurt 10 tot 15 jaar. Ik stuurde ze ook verschillende kranten en flyers per post en met kerst 2020 was ik er nog wel 1 dag geweest en toen heb ik onder de salontafel neergelegd zodat ze het konden lezen, maar ze bleven volhouden dat alles rechtstreeks de prullenbak inging. Hoe krankzinnig is het he dat ze niet eens de moeite willen doen om het te willen lezen.

In de 2de wereldoorlog waren ook verzetskranten en dat wilde de meeste ook niet lezen en nu dus weer…

2014 had ik mijn familie terug, zo ook vele ooms en tantes van mijn vaderskant en sinds dit ben ik hun ook allemaal weer kwijt. Ook hun wilde ik allemaal waarschuwen voor de spuiten ect. Helaas hebben hun ook allemaal braaf hun spuitjes gehaald.. En het contact is daarmee weg… zo jammer, was blij dat ik hun terug had na vele jaren en dan moet deze criminele kabinet het verpesten!!!

Iedereen willen waarschuwen

 

Ook mijn moeder heb ik zo gewaarschuwd en ik stuurde haar toen via whatsapp informatie en werd toen op de app geblokkeerd.  Ook heb ik vele kranten en flyers in de brievenbus bij mijn moeder gedaan en plakte ik stickers op haar brievenbus over schade door vaccinaties en nog gaat er geen belletje rinkelen.

Ik bleef nog lang geblokkeerd en toen heb ik haar een kaartje gestuurd en toen had ze mij van de blok gehaald, ben ook aantal keren koffie wezen drinken en een aantal maanden geleden kreeg ik van de woningbouw een nieuwe badkamer en mocht ik ook wel eens daar douchen en ook was er een dag toen een persconferentie toen ik daar ging douche.

Eerst deden we een bakkie koffie en toen begon de persconferentie. dus ik zeg ik ga douchen want al die persconferenties die kijk ik niet.. Al die onzin die wordt verteld…  En dat mensen dat ook maar blijven volgen…

Ik snap zoveel mensen niet, en is eigenlijk ook wel triest dat ze nog steeds in de waan zitten van corona, en de mensen die geprikt zijn dat die niet eens denken van we hebben onze injecties gehaald dus dan zijn we toch beschermd wat ze denken en dan nog steeds de volgende oproepen gewoon weer in de rij staan voor hun prikkie.

Vakantie

Een aantal weken geleden was ik op de koffie en toen kwam de corona verhaal weer en ik gaf aan dat ze echt goed met nadenken dat ze de spuit niet meer gaat zetten. De laatste booster had ze verscheurt daar was ik toen blij om, maar ze vertelde me dat ze 13 oktober dus op vakantie gaat en als ze een spuit nodig zou hebben om dan op vakantie te gaan zou ze dat doen..

Ik gaf aan het is jou lichaam en toen kreeg ik zo een nare blik van haar terug.. Zo naar om dat te zien dat ze niet ontwaken. Ik heb vaak opmerkingen gemaakt van wie weet liegen ze wel op tv ect, maar kreeg ik de opmerking nee dat doen ze niet en ze gaf aan dat ze al vele vaccinaties gehad heeft in de vele jaren en ze leeft nog steeds…  ook geeft ze aan dat ze nog 4 jaar moet werken voor haar pensioen. Ik maak dan de opmerking wie weet haal je dat wel niet.. om haar bewust te maken dat die prikken niet deugen..

Het doet mij zoveel dat mijn familie niet wakker wordt en maar blijven luisteren naar de media en kabinet!! Ik wil mijn familie niet op zo een manier moeten missen dat ze straks allemaal vermoord zijn door het kabinet!! Ook al heb ik geen fijne jeugd gehad, maar ik gun niemand dat ze op deze manier vervroegd dus nu allemaal gaan overlijden..

 

16 dagen gaat mijn moeder op vakantie, gelukkig gaat ze dit keer niet allee op vakantie en gaat ze met een goeie vriendin van haar samen op vakantie… Ook al heb ik daar weer veel zorgen om want ik heb haar nu niet gevraagd of ze de volgende prik gehaald heeft,  vanwege ze daar alleen maar boos over wordt dus dan vraag ik dat maar niet meer…  Voor mij worden die dagen weer lang en hoop ik zo dat alles

 

2,5 jaar verder

We zijn al ondertussen 2,5 jaar verder en wetende dat je al die tijd al de waarheid spreekt over wat er nu gebeurd en dat je voor alles en nog wat bent uitgemaakt en je nog steeds bij je standpunt blijft en de waarheid blijft verspreiden…

Vele mensen uit de omgeving hebben mij als gek gezien, en zo was er een man een keer in de winkel die zelfs mijn boodschappen 1,5 meter afzette van zijn boodschappen op de band bij de kassa…  en een keer een man die mij de winkel niet inliet, gewoon een oude man die met zijn karretje voor de ingang ging staan zodat ik met mijn kar niet naar binnen kon..

Ook heb ik bijna mijn hele woonplaats voorzien van allerlei krantjes en flyers om de mensen bewust te maken…  en met de megafoon de straat op gegaan en ook op die manier mensen bewust maken dat we in een oorlog zitten.. Ook toen net die maatregelen begonnen met avondklok en alcoholverbod na 20.00

Al die maatregelen waren precies het zelfde als in de 2de wereldoorlog, mensen noemde me gestoorde gek ect… maar dat  boeide mij totaal niet.. Het enige wat ik wil is dat mensen inzien wat er gaande is…

Ik ben en blijf daarom ook een trotse wappie/snappie wetende dat het einde van de oorlog nu echt in zicht is!

 

 

 

Mijn hele leven strijd en vecht ik al voor een betere toekomst met wat ik allemaal mee heb gemaakt vandaar mijn strijdlust met wat nu gaande is.. Zo ook met de boeren wat er nu gaande is! Ze willen de boeren weg hebben waardoor de mensheid straks geen eten en drinken meer heeft.. En dus laten wij even zien dat we een land zijn in nood met acties.

 

 

 

 

Zo hebben we op Dutch valley ook heel veel boeren zakdoeken uitgedeeld bij de ingang.. Was een gezellige dag, maar het was mij die echt te warm…Werd die dag met tractor opgehaald vanuit huis en weer thuis gebracht.. Dat was ook zeker leuk om dat eens mee te maken.. 🙂

 

 

 

 

Einde in zicht

Ook waarschuw ik mensen met wat er staat te gebeuren aankomende weken, want het is echt het eind van de 3de wereldoorlog en wereldwijde vrede en vrijheid staat voor de deur..

We geven aan dat mensen genoeg eten en drinken ect in huis halen en we geven aan wat er precies gebeurd en nog geloven ze niks.. Dus boodschappen ect halen ze ook niet…

We doen zo ons best om familie en vrienden die niet wakker zijn aan te geven wat er staat te gebeuren, maar helaas bereiden ze zich niet voor..

Je kunt vele artikelen lezen wat er staat te gebeuren zoals wat is een ebs?  

Hoe je je kunt beveiligen tegen de spuiten ect

En wat houdt een black-out in wat staat te gebeuren en zoveel meer wat je kunt lezen..

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.