GTB nieuws 9 oktober 2022

Oct.9, 2022
GTB 721.

DE BOEVEN VAN DE PIPELINES ZIJN GEARRESTEERD.

Ja, dat is vlug gegaan. De White Hats hebben de operatie van dichtbij
gade geslagen en gemonitord. Zij wisten van de poging af, dat de pijplijnen met gas vernietigd zouden worden.
Dat was niet zo moeilijk, daar Biden het zelf had aangekondigd, maar dat niet alleen, het lag voor de hand dat dit zou gebeuren.

Het nationale leger van de USA is nog voor 20% in handen van de Cabal. De White Hats/Q forces beheersen de andere 80%. Dus men moet voorzichtig zijn. Een interne oorlog kan vlug ontstaan, bij het overgaan van bepaalde grenzen…..

In dit geval betrof het een p-8 Poseidon anti submarine aircraft, die de aanval uitvoerde vanuit de lucht in opdracht van de Cabal. Daarom is de vernietiging niet 100% geslaagd door deze diepzee bom, want er is al gemeld, dat schade binnen een week hersteld is geworden en pijplijn 2 gewoon weer vloeibaar gas naar Duitsland kan pompen.

De bemanning is gearresteerd, nadat men terugkwam van een “controle van de schade” vlucht.
Verder heeft U kunnen zien, als U de goede doc. video gezien heeft van Tim Gielen, hoe de wereld controle in elkaar steekt middels de vier grote companies Blackrock, Vanguard, Hataway en State Street corp., die elkaars aandelen hebben, dus eigenlijk een klont vormen waarvan de eigenaren bekend zijn, de Chase guys, de Rockenfellors, de Morgans, de Rothschilds en nog een paar anderen. Samen vormen zij 0,001 % van de wereld bevolking. Dus zo’n 75.000 mensen, waarvan een gedeelte aan het hoofd staat van de grote companies die zij allen beheersen.

Natuurlijk zijn daar ook beperkte lokale gevechtjes onderling gaande, maar dat heeft verder niets te betekenen.
Ik heb jaren geleden al hele schema’s bloot gelegd van de Global Corporate Control, de piramides van de macht, de schema’s van het militair Industrial complex. Vele machthebbers hebben dat gemeld zoals Kennedy, Eisenhouwer, Edgar Hoover, Donahue van Hawaii Reagan en anderen.
Allemaal doorgestoken kaart. De geschiedenis verteld van Shell Oil, die benzine leverde aan Hitler via rafinaderijen in Venezuela en curaçao.

Ford moters die de diesel motoren leverden voor de tigertanks van Hitler. Rothschild financierde beide zijden. ( Zoals de ex-banker Ronald Bernard duidelijk aangaf ; elke oorlog die zij gezamenlijk opzetten is een verdien model. En het slapende volk levert aan beide kanten daarvoor hun zonen en dochters ). Hitler was dus ook een bastaard Rothschild.

En dus ook maar een bespeelde puppet in het verdien model. Daarom heeft men hem ook later na de oorlog naar Argentina gestuurd. En zijn dubbelganger zelfmoord laten plegen, in verband met het verbrande lijken bewijs.

OOK DAAR ZIJ WIJ WEER MASSAAL BELAZERD.
ZIJ ZETTEN DE VOLKEN TEGEN ELKAAR OP, (ZIE NU OOK HET WESTEN TEGEN RUSLAND) OM WEER WAPENS TE KUNNEN MAKEN EN NA DE VENIETIGING WEER MET HUN COMPANIES AAN DE OPBOUW MASSAAL TE VERDIENEN.
STEEDS HETZELFDE SPELLETJE…..

Maar het geld, daar gaat het niet om het is de macht. Steeds verder, steeds groter, steeds massaler. Daarom een Nieuwe Wereld Orde, dan kunnen zij met een knip van de vingers volken uitroeien…als zij teveel broeden of een te grote bek krijgen of teveel luxe opbouwen voor hen zelf. Dan knippen zij met de vingers, dat doe zij nu al en de kudde gehoorzaamd. Daarom moeten wij WAKKER worden en opstaan.

Een opgestoken schapenkop hakt men af, maar tienduizenden opgerichte schapenkoppen kunnen zij niet aan…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.