Sta op volk! Leg je werk neer! Tijd voor ongehoorzaamheid!!

Gister was ik weer bij een demonstratie in Alkmaar..

Dat er nog steeds zoveel mensen zwaar in hypnose zijn van de mainstreammedia snap ik echt niet. Ook vele politie  weer die totaal niet zien dat we in een 3de wereldoorlog zitten. Als je dan oer het kabinet verteld dat dat de grootste criminelen zijn wil de politie er niks over horen…  We geven aan over de agenda2030 wat ze uitvoeren.

Ook begon ik er over dat er nu extreem veel ongelukken zijn, en dat de oversterfte behoorlijk is. Ze willen het niet horen, ze blijven wegkijken ook de politie..  En dan geven ze aan dat het in Oekraïne oorlog is.. Nee daar is geen oorlog!

Oekraïne is juist bevrijdt door Rusland doordat in Oekraïne daar jarenlang al een oorlog was en ze juist nu bevrijdt zijn!!

Gister de demonstratie liep niet hoe het allemaal moest gaan! We hadden netjes toestemming gehad, en op het laatste moment heeft de WEF gemeente met de cabal politie alles verdraait en verpest.

 

De politie (gestapo) met de cabal gemeente Alkmaar zijn hun afspraken niet nagekomen.. De boerenmanifestatie was op de hout tegengehouden.. Vele lopers en drummers ect zijn nog langs de tractoren en politie langs kunnen lopen, maar helaas het groep waar ik bij zat werden ingesloten… In de media hebben ze het weer net als altijd verdraaid en gaven ze aan dat de mensen op straat ons na gingen roepen met boe enzo, maar dat is helemaal niet gaande, de filmpjes die online zijn laten het omgekeerde zien en dat juist de mensen respect hebben voor ons en de boeren… zie hier een live via facebook . De eerste 20 minuten kan je zien hoe corrupt de agenten aan de gang gaan om alles te escaleren!! en daarna zie je hoe mooi de loop verder is gegaan, helaas dat heb ik zelf niet meegemaakt, vanwege wij werden ingesloten!!

De gemeente en politie hebben samen besloten om deze demonstratie te verpesten en dat gebeurd heel vaak bij demonstraties!! Dit beleid moet echt gaan stoppen, daar heel hoog tijd dat heel Nederland zijn werk neer gaat leggen en geen slaaf meer is van dit corrupte beleid!!

Politie en Romeo’s die ingehuurd worden om de boel te escaleren zijn de daders niet wij het volk!!

De journalisten van de corrupte nieuwszenders moeten de mensen in angst houden met alles en ons allen in het zwarte dag licht te zetten!!  Het is genoeg geweest wij moeten nu echt met zijn alle harder gaan optreden om onze vrijheid terug te krijgen!! Tijd voor hardere acties!! WIJ ZIJN HET VOLK! GENOEG IS GENOEG

 

Nederland heeft geen geldige grondwet, dus geen enkele wet of rechtszaak is rechtsgeldig in Nederland. De Staat der Nederlanden is niets minder dan een bedrijf met Rutte als bedrijfsleider, waar wij als levend mens geen gehoor aan hoeven te geven.

 

Wij burgers moeten nu harder gaan optreden en laten zien dat wij de baas zijn, want als goed onderzoek doet weet je dat Nederland niet eens bestaat! Hierdoor is dus niks geldig en is de politie strafbaar bezig om boetes uit te delen want die zijn ook niet geldig. Het is de hoogste tijd dat we dit criminele beleid waar we in zitten stoppen met zijn allen en dat we de criminele uit Den Haag laten stoppen en hun voor het tribunaal laten verschijnen wat ze de mensheid en de dieren en de natuur hebben aangedaan jarenlang.

Het vele geld wat ze ons hebben gestolen en dat ze iedereen als slaaf laten werken tot hun  67ste! Dat is geen vrijheid!!!!

Tijd dat iedereen zijn werk neer gaat leggen en opstaat voor het volk!!

Sluit je winkel, horeca, zorg, bouw iedereen leg je werk neer!!!! Hoogste tijd!

Hoogste tijd voor ongehoorzaamheid!!!

Laat je horen, laat je zien!! Sta op tegen deze tirannie!

 

 

Kabinet is al in januari 2021 afgetreden en kon geen nieuwe kabinet worden, dus dit kabinet is sindsdien in overtreding met alle wetten en regels!! 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.