GTB nieuws 10 oktober 2022

 

Oct. 10, 2022
GTB. 722.

DE FINANCIELE TOESTAND VAN DE CABAL WORDT STEEDS DUIDELIJKER.

Het geld raakt op. Dat kun je zien doordat uit welingelichte bronnen duidelijk is geworden, de drie koninklijke families, de Britse , de Nederlandse en de Italiaanse de banken hebben overgenomen van de Rothschilds en de Rocken fellors. Om dat de financiële situatie precair wordt nemen de hogere echelons van de piramide het heft in handen.

Ook het Vaticaan heeft hun beleggingen teruggeëist en natuurlijk ook gekregen van Blackrock, state Street Corporation , Vanguard corp en Hataway groep.

Maar het was allemaal niet genoeg om de 30 september jaarlijkse betaling te doen om de corporation van America te laten voortbestaan.

De Cabal haalt nu van alles uit om geld bij elkaar te schrapen, maar ook de betalingen van de EU landen aan de Ukraine dekken de schuld betalingen niet.

Vergeet ook niet dat de goudvoorraden van het Vaticaan allang in beslag genomen zijn door de Q forces. En netjes ondergebracht zijn
Ook de Chinese Elders, een onwijs rijke groep hebben de Cabal te verstaan gegeven dat men hen niet meer ondersteund en verder geld leent. De bijdragen dekken de 2 triljoen niet die betaald moet worden volgens onbevestigde bronnen op het internet.

De grote vier werelds investment groepen, blackrock etc. hebben hun vermogen in de companies zitten, die door de corona tijden ook grote klappen opgelopen hebben en flink zijn afgeslankt voor de goede zaak.
Ook gefackte gasbetalingen en prijsverhogen brengen daar geen redding.

Daarbij lopen google , microsoft, amazon etcetera grote aandelen verliezen op de beurs op. Je kunt dus rustig zeggen, dat de financiële toestand van de Cabal ernstige vormen heeft aangenomen.

Dat is allemaal in ons voordeel, alhoewel….de macht nog steeds in handen is van de cabal club, omdat de zwijgende meerderheid nog steeds hun orders opvolgt. Als men wakker wordt is dat natuurlijk direct afgelopen….en dat proces is nu aan het versnellen….

Ook dat is een groot voordeel voor ons, omdat deze sneeuwbal niet te stoppen is….
Voor de mensen zich zorgen maken over het geheel, zeg ik;

RELAX EN PRAAT ER OVER MET DE BUURMAN…..OF BUURVROUW.
OOK DAT HEEFT EEN ZEER GROOT EFFECT. MEER DAN U DENKT…

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.