GTB nieuws 11 oktober 2022

Oct.11, 2022
GTB 723.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN…..GROTE ONTWIKKELINGEN IN DE UKRAINE, CHINA, ITALIE EN POLEN….

De Russen gaan het serieus aanpakken nu. Het gelul er om heen is over.
De brug werd zwaar beschadigd, de pijplijnen werd getracht te vernietigen en al deze aanslagen werden uitgevoerd door het westen, de Cabal. De RUSSEN hadden zich voorheen al uitgelaten over de gevolgen.

Dus nu zijn de raketten en vliegtuigen begonnen systematisch machtscentra in de Ukraine te elimineren.
Het leger van de Ukraine bestaat niet meer. Dus er is totaal geen weerstand meer van de Ukraine en praktisch geen verliezen voor de Russen. De oorlog is gedaan, al schreeuwen de westerse media nog zo hard, dat zij alweer terrein hebben gewonnen…..

China bevindt zich in turmoil, De Keizer van China, een afstammeling van de grote Dschingis Kahn is begonnen met het zuiveren van Cabal leden in de regering. Volgens BF zijn er al 1000 parlementsleden berecht en geëxecuteerd de laatste weken en de rest is gevangen gezet voor onderzoek naar corruptie en blackmailing en cabal lidmaatschap.

Daarmee heeft de Keizer zich blunt geschaard achter De PM van China, Xi Chinping. En er zijn aanwijzingen dat de grote 80 km lange legercolonne voor Being in dienst stond van XiChinping, ten einde de zuiveringen door te voeren. Dus daar vinden grote omwentelingen plaats.

Verder is prins William benaderd door de Secret Services van de UK dat hij zich klaar moet maken voor opvolging van koning Charles, die waarschijnlijk binnenkort gaat overlijden aan een hartverlamming.
Buckingham Palace is afgesloten en alle ramen zijn geblindeerd.

De voorbereidingen voor de begrafenis van Charles de derde zijn al begonnen. (GTB Weet u het nog , HIJ WERD BESCHULDIGD OP HET INTERNET VAN DEELNAME AAN SATANISCHE RITUELEN WAAR KINDERMOORDEN PLAATSVONDEN. ) Gebleken is dat hij zich niet heeft bezig gehouden met de gefackte moord op Diana….., zoals ik voorheen heb gemeld.

In Groot Brittannië, zijn voorbereidingen begonnen om de corrupte regering van Polen onderdak en asiel te verlenen. Er zijn berichten dat deze corrupte Poolse regering voorbereidingen treft om het land te verlaten…..
En dan Italië. Italië kiest de kant van Rusland en neemt niet meer deel aan de sancties van de EU tegen Rusland. De nieuwe regering heeft een deal gesloten met Rusland en krijgen volop gas en olie geleverd van de Russen tegen de lage prijzen…. Zij staan ook op het punt zich aan te sluiten bij de BRICS landen, ten aanzien van het goud gedekte roebel mandje. Ik betwijfel dat dat mogelijk is.

Ook de OPEC en Libië hebben de olie kranen voor de EU dichtgedraaid en zich daarmee geschaard achter de BRICS landen. In het totaal hebben zich nu 120 landen aangemeld bij de Brics voor lidmaatschap….., verdere 40 landen hebben interesse getoond.!!!

DUS HET GAAT NU HARD VOORUIT MET DE NEERGANG VAN DE CABAL…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.