GTB nieuws 12 oktober 2022

 

Oct.12, 2022
GTB 724

ECR INVESTIGATOR; “ZIJ MOETEN ALLEMAAL DE GEVANGENIS IS VOOR DE MISDADEN DIE ZIJ HEBBEN GEPLEEGD.

DE ECR IS EEN EUROPESCHE COMMISSIE van Euro parlementariërs ,die een van de directeuren van Pfizer aan de tand voelt over “ het Vaccin”.
Mr. R. Rods, een Nederlandse afgevaardigde van de commissie leden vraagt rechtstreeks, zoals U in dit filmpje kunt zien of de “vaccins” effectief werken.
Ook hij gebruikt de term “vaccin”, terwijl wij ondertussen weten dat deze vrijwillige experimentele bio chemische injecties geen “vaccins” genoemd mogen worden, omdat het geen vaccins zijn.
Maar dat is niet waarom het gaat.

Hij vraagt aan een van de directeuren van Pfizer, mevr. J.Small, of PFIZER onderzoek gedaan heeft of het vaccin echt tegen “covid” werkt, voordat het op de markt kwam. Of De pharma industrie weet dat het vaccin echt werkt en voorkomt dat men besmet raakt met het zogenaamde Covid virus en verspreiding van de zogenaamde ziekte voorkomt.

HAAR ANTWOORD WAS DUIDELIJK NEE.!!!!!, DAT ONDERZOEK IS NIET GEDAAN…!!!!!

Mark Rutte en Hugo de Jong en ook vele andere bestuurders
hebben het volk bewust opgeroepen de prik te nemen, omdat men zich anders zeer asociaal gedraagt.
Mr.Rods vindt dat deze mensen het gevang in moeten en daar heeft hij helemaal gelijk in.. Miljoenen mensen hebben zich juist laten injecteren, omdat zij sociaal voelend zijn en zich niet a-sociaal willen gedragen.

De hele regering, inclusief oppositie heeft deze uitlatingen van hun leiders niet tegengesproken, maar hebben lipservice gepleegd en deze criminele uitlatingen juist ondersteund.
Laten wij nu eens kijken naar hetgeen onze criminele minister van gezondheid, KUIPERS, als een kip zonder kop zit uit te kramen.

HIJ ROEPT NU NOG STEEDS DE MENSEN OP OM ZICH TOCH MAAR VOORAL WEER TE LATEN INENTEN….!!!!!!!!!. DEZE MENSEN ZIJN MOORDENAARS VAN DE EERSTE ORDE. Ook hij moet direct uit zijn functie gezet worden en het gevang in….
Ziet U , zolangzamerhand wordt alles duidelijk. Het virus wat niet bestaat maar een computor creatie is. Het gelieg over de doden, het laten zien van nep filmpjes, het betalen van de zuurstofmoordenaars in de ziekenhuizen, het halveren van de beschikbare bedden, het verplichten van ouders en kinderen om hun zuurstof inname te beperken voor een niet bestaand virus, door middel van een nep doekje.

Daarbij ook de criminele pharma industrie faciliterend en te helpen deze smerige samengestelde injecties iedereen aan te smeren.

MR.RODS VAN DE ECR is er van overtuigd, dat dit interview met Pfizer alle grond onder de verplichting van een corona paspoort weg slaat.

Een paspoort wat miljoenen mensen discrimineert en de samenleving in zijn geheel verdeeld en kapot maakt.
Het is dus zaak, dat U dit filmpje in zijn geheel bekijkt en en zoveel mogelijk deelt op alle sociale netwerken. Alleen dan kunnen wij deze criminele regering voor het gerecht brengen, desnoods buiten europa, want zoals ik al maandenlang rond toeter is ons eigen juridisch systeem tot in de botten verrot en op zijn zachts gezegd corrupt en daardoor zeer onbetrouwbaar.

Dit is weer zo’n gevoelvolle klap voor de westerse gevestigde Cabal, waarvan Big Pharma een onderdeel van vormt.
Hopenlijk word dit filmpje ondertiteld in alle bekende talen.

BEDANKT MR. RODS, VOOR UW DESKUNDIGE HULP.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.