GTB nieuws 1 oktober 2022

Oct. 13, 2022
GTB. 725.

HET EINDSPEL DER ILLUMINATI IS IN VOLLE GANG. DE ZAKEN GAAN STRAK STAAN.

Bronnen uit Duitsland met vertakkingen naar de Ukraine geven aan dat het gaat spannen. Rondom in de Ukraine worden nu specifieke doelen gefileerd door Rusland. Overal krijgen de gebouwen van verschillende geheime diensten nu bezoek van Russische raketten.

Zelfs het gebouw van de Duitse Ambassade is tot stof vergaan. Met chirurgische precisie ingrepen wordt de Ukrainse weerstand gebroken. Wij zien dat de opbouw van NATO troepen en materiaal ernstig toeneemt maar dat wordt door de Russen beantwoord. De communicatie tussen het Westen en de Ukraine wordt nu ernstig verstoord. De NAVO communicatie door de starlink satellieten is door Russische elektronische ingrepen geheel verstoord. Verder vindt er een mobilisatie plaats in Wit Rusland, die zich nu onverwijld aansluit bij Rusland.

Ook Belarus heeft intussen zijn troepen verplaatst naar de Poolse grens. ( 200.000 man) Omdat men verwacht dat de NATO, aldus de Duitse bronnen, vanuit Polen wil doorstoten naar de Russische grens om daar hun atoomraketten te plaatsen. China staat ondanks hun interne perikelen achter Rusland.

Wij hebben ook al gezien dat ge motoriseerde legereenheden van de NAVO getracht hebben de grens van Moldavië binnen te gaan, maar werden daar tegengehouden. Zij kregen geen toestemming om Moldavië binnen te gaan. De Westerse volken worden niet geïnformeerd en Rutte houdt zijn mond. De reden, dat men de Europese volken niet informeert is duidelijk.

Die tolereren deze handelswijze niet van de NAVO. Rutte is waarschijnlijk nog boos op Poetin die hem in principe voor lul neerzette voor de hele wereld als pedofiel.

Rutte is een stomme puppet. Hij verklaard publiekelijk dat Nederland in oorlog is met de Russen. Dat kun je absoluut niet doen. Hij gaat daar voorbij aan de eerste en tweede kamer, die het akkoord moeten geven voor zulke uitlatingen.

Daardoor maakt hij zich strafbaar volgens het wetboek van strafrecht. De eerste en tweede kamer doen daar niets op uit. Ook het uitwissen door hem van zijn regering related sms’jes is een strafbaar feit, dat is bij wet verboden.

Ik vermoed dat hij in zijn denkwijze al zichzelf als alleenheerser ziet, dat zie je ook al aan de autoritaire reacties op acties en opmerkingen van Kamerleden. Dat gaat in de trant van : . Daar ben ik het mee eens… of u zakt door een bepaalde grondbasis.

Deze man, die niet te beledigen is en die Nederland in de grond aan het boren is, is het niet waard aan de top van de ladder te staan. Grote staatshoofden in de wereld kenmerken zich door hetgeen zij presteren voor hun volk…..
Rutte gaat de Geschiedenis in als de meest slechte en onzelfstandige pedofiele Prime Minister die Nederland ooit heeft gehad.

Hij zal ook de geschiedenis in gaan als degene, die de VVD om zeep heeft geholpen.
De volken uit het Westen zullen niet toelaten dat zij door Dictators worden geregeerd. Daarvoor hebben zij teveel aan de vrijheid geroken en daarom zijn zij ook zo tolerant.

Maar die tolerantie kruik gaat net zolang te water tot hij barst. En barst ie eenmaal dan is het gedaan, meneer de pedofiel….

KNOOP DAT GOED IN JE DOVE OREN….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.