Uitspraak Hooggerechtshof – Covid vaccinaties zijn geen vaccins!!!

 

Nieuws van
Zwitserland

Uitspraak van het Hooggerechtshof Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covid-vaccins zijn geen vaccins. In de uitspraak bevestigt de Hoge Raad dat de schade veroorzaakt door Covid mRNA-gentherapieën onherstelbaar is.

Aangezien het Hooggerechtshof de hoogste rechtbank in de Verenigde Staten is, is er geen beroep meer mogelijk en zijn de beroepen uitgeput. Robert F. Kennedy benadrukte in een eerste verklaring dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale samenwerking van een groot aantal juristen en wetenschappers.

Natuurlijk opent dit oordeel internationaal iets, vooral hier in Zwitserland, dit oordeel zou golven moeten maken, want Zwitserland heeft hier een bijzondere positie met zijn federale grondwet. Enerzijds is de Neurenberg Codex in de grondwet met artikel 118b, en het misbruik van genetische manipulatie bij mensen verboden in Zwitserland, volgens artikel 119 van de federale grondwet. Dit wordt aangevuld met artikel 230bis van het Wetboek van Strafrecht, … Zo riskeren de daders tot 10 jaar gevangenisstraf.

Dit oordeel zou ook de rest van de wereld moeten doen nadenken, want de Code van Neurenberg is internationaal geldig en is ook opgenomen in artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten. In het geval van strafrechtelijke vervolging moet in de verklaring een verwijzing naar het Contergan-schandaal worden opgenomen om het belang van deze aanklacht extra kracht bij te zetten.

Het beleid gaat dus een hete herfst tegemoet.  🙏🏻🙏🏻🙏🏻 geen enkele media spreekt erover, noch in Zwitserland, noch in Europa. Het is aan ons om het woord te verspreiden

 

Bron: https://boersenwolf.blogspot.com/

 

3 gedachte over “Uitspraak Hooggerechtshof – Covid vaccinaties zijn geen vaccins!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.