China was van tevoren op de hoogte van covid en begon al in augustus 2019 met het inkopen van relevante beschermende kleding

 

In een recent artikel onthulde de British Telegraph dat China vóór de Covid-epidemie begon met het aanleggen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het begon zelfs rond dezelfde tijd met het inkopen van de relevante apparatuur uit Australië, Europa en de VS.

Persoonlijke beschermingsmiddelen, gewoonlijk “PBM” genoemd, zijn uitrustingen die worden gedragen om de blootstelling aan gevaren die ernstig letsel en ziekte veroorzaken op de werkplek tot een minimum te beperken. Deze verwondingen en ziekten kunnen het gevolg zijn van contact met chemicaliën, radiologische, fysieke, elektrische, mechanische of andere gevaren op de werkplek. Persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen items omvatten zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en schoenen, oordopjes of oordopjes, veiligheidshelmen, ademhalingstoestellen of overalls, vesten en overalls.

Wat is er gebeurd?

De export van persoonlijke beschermingsmiddelen naar Amerika daalde tussen augustus en september 2019 met ongeveer 50%, een dramatische daling die belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties zorgen baarde. Experts zeiden dat China rond dezelfde tijd PBM begon te kopen uit Australië, Europa en de VS.

China is ‘s werelds grootste fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen en de daling van het aanbod van persoonlijke beschermingsmiddelen heeft nieuwe vragen doen rijzen over de timing van de opkomst van SARS-CoV-2.

Een gewijzigde tijdlijn zou een grote uitdaging zijn voor de theorie dat de pandemie begon in een viswinkel in Wuhan. De eerste gevallen werden in december 2019 gemeld.

Voormalige Amerikaanse functionarissen, waaronder dr. Tom McGinn (Senior Health Advisor bij DHS) en kolonel John Hoffman (Senior Research Fellow bij Food Protection and Defence Institute), ontdekten de anomalie. Hun carrières omvatten tientallen jaren in het Amerikaanse leger en de regering.

Wuhan

Nadat ze er niet van overtuigd waren dat het virus in december 2019 van de Wuhan Wet Market was gekomen, gingen ze op zoek naar alternatieve theorieën.

Na het doorzoeken van een Customs and Border Protection-database die Amerikaanse goederen bijhoudt, ontdekten ze dat China al lang voor het uitbreken van de door laboratoria overgedragen pandemie was begonnen met het aanleggen van PBM’s.

Kolonel Hoffman zei: “Je kunt ongeveer drie jaar terugkijken in toelatingsgegevens.” “Wat er gebeurde (dwz China’s boulimische aankopen van hardware) was ongebruikelijk”

De informatie werd door onderzoekers gepresenteerd aan het DHS Office of Weapons of Mass Destruction. DHS weigerde de zaak te onderzoeken.

Kolonel Hoffman nam contact op met HCA Healthcare, de grootste ziekenhuisketen van Amerika, en kreeg te horen dat dit niet gebruikelijk was.

David Asher, een voormalig ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken die een sleutelrol speelde in de reactie op de pandemie, is nu een senior fellow bij het Hudson Institute. Hij zegt dat het tekort ook deels werd veroorzaakt door de inspanningen van de Chinese regering om een ​​wereldwijde voorraad persoonlijke beschermingsmiddelen in de VS, Europa en Australië te kopen.

Wat wisten de Chinezen maanden voor het uitbreken van de pandemie?

Dr. Asher zei dat er in augustus-september 2019 een gestage uitbarsting van het aanbod uit China was. “De uitrusting van de Chinezen was zo groot dat Amerikaanse ziekenhuizen meldden dat ze hun gebruikelijke voorraad maskers niet konden krijgen.

Experts geloven nu dat Covid-19 mogelijk is gelanceerd door Dr. Shi Zhengli’s Wuhan Institute of Virology (WIV), waar door vleermuizen overgedragen coronavirussen werden bestudeerd.

De exportbeperkingen van PBM vallen samen met de verwijdering door het Wuhan Institute of Virology (WIV) van een database met gensequenties van vleermuisvirussen. Deze database is nooit hersteld.

Kolonel kolonel Hoffman en dr. McGinn ontmoetten ook senior wetenschappers van de EcoHealth Alliance. Deze non-profitorganisatie staat bekend om het doorsluizen van Amerikaanse financiering naar het WIV-lab van Dr. Shi Zhengli.

Om veiligheidsredenen verzocht een bron van de EcoHealth Alliance om anonimiteit en bevestigde dat de pandemie niet begon op de Wuhan Wet Market.

Studies ondersteunen dat Covid eerder bestond dan eerder werd gedacht

De CDC bracht een rapport uit 2021 uit waaruit blijkt dat een jongen uit Italië in november 2019 besmet was met Covid.

Wetenschappers in Milaan ontdekten ook dat in dezelfde maand een vrouw besmet was. Uit Brits onderzoek blijkt dat de uitbraak in oktober 2019 begon.

Experts zeggen verbijsterd te zijn over het gebrek aan onderzoek naar het PBM-tekort in een tijd waarin China de apparatuur verwoed aan het kopen was. Zij stellen dat dit neerkomt op een dekmantel. Experts beweren dat een onderzoek cruciale informatie zou opleveren die niet alleen zou helpen om de bron van de pandemie te begrijpen, maar ook om het publiek te beschermen.

Kolonel Hoffman voegde eraan toe dat “het falen van het DHS om verder te onderzoeken hen ertoe bracht hun plichtsverzuim te verdoezelen”, wat vervolgens verder werd verdoezeld om ontkenning van hun acties te verkrijgen.

Dit is het Telegraph-rapport dat talloze beweringen en bewijzen bevestigt over de oorsprong van de gefabriceerde pandemie voor de camouflage waarvan een vermeende Pandemic Exercise – de beruchte EVENT 201 werd gebruikt die op 18 oktober 2019 in New York plaatsvond – hetzelfde dag dat de World Military Games begonnen in Wuhan, China.

Event 201

Met het alibi van de pandemische simulatie getiteld EVENT 201, sponsoren de EVENT (The Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum, waarvan het hoofd een goede vriend is van de Chinese leider, en de Bill and Melinda Gates Foundation , organiseerde deze pandemie-oefening op hoog niveau op 18 oktober 2019 in New York, NY. De oefening illustreerde gebieden waar publiek-private partnerschappen nodig zullen zijn tijdens de reactie op een ernstige pandemie om grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te verminderen )

 

Toevalligheden tonen aan dat de projectwaarnemers in de landen van de Europese Unie en in de VS in ieder geval sinds de zomer van 2019 stand-by stonden.

En tot slot hebben we Bill Gates zelf. In 2009 berichtte The Guardian over de eerste bijeenkomst van de Good Club, de naam voor de kleine wereldwijde elite van miljardair-filantropen, waaronder Bill Gates, George Soros, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller en Ted Turner.

“Onderwerpen waren gericht op onderwijs, noodhulp, overheidshervormingen, de verwachte diepte van de financiële crisis en wereldwijde gezondheidsproblemen zoals overbevolking en ziekte”, schreef de Guardian.

En hier is een herinnering aan wat Gates het jaar daarop op TedTalks in 2010 zijn visie van “nul innovatie” verkondigde:

“Ten eerste hebben we de wereldbevolking. De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat zal ongeveer negen miljard zijn. Als we het echt goed doen met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat misschien met 10 of 15 procent verminderen.” [om 04:32]

Bron: https://www.telegraph.co.uk/
2 gedachte over “China was van tevoren op de hoogte van covid en begon al in augustus 2019 met het inkopen van relevante beschermende kleding”
  1. Je moet niet al die anti China of Rusland verhalen geloven. Het virus dat in China is losgelaten is in 2018 ontwikkeld in een engels laboratorium in opdracht van de VS. Bill Gates heefrt deze misdaad met hulp van westerse deskundigen uitgevoerd. DIT zijn de feiten, de rest is propaganda

  2. Je moet niet al die anti China of Rusland verhalen geloven. Het virus dat in China is losgelaten is in 2018 ontwikkeld in een engels laboratorium in opdracht van de VS. Bill Gates heefrt deze misdaad met hulp van westerse deskundigen uitgevoerd. DIT zijn de feiten, de rest is propaganda. Waarom word mijn reactie niet geplaatst? Het zou een dubbele reactie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.