GTB nieuws 15 oktober 2022

Oct.15, 2022
GTB 727.

HOELANG…NOG ? HOELANG IS EEN CHINEES…

Hoelang duurt het nog…. tjonge tjonge jonge,
Elke dag kijk ik in de internet brievenbus en zoek het bericht: “het is gedaan, het is klaar. De Cabal heeft het bijltje neergelegd.. “Neen, nog niet. Vraag het aan Hoelang…
Elke dag weer een teleurstelling rijker.!!!

De sleutel ligt behalve in de Ukraine ook in China, een land wat op drie na het grootste is ter wereld. 240 x Nederland. Het grootste land is Rusland, dan Canada, dan USA en dan China. De meeste mensen zijn in China ; nl. 1,4 miljard, India op zijn hielen met bijna 1,35 miljard. China is door zijn structuur en heersers een prooi geworden voor de westerse industrie, dus de Cabal.

Echter het sterft van de geheime genootschappen en verbanden .
Daarom is het moeilijk ook, gezien de etnische samenstelling, te infiltreren en te analyseren. Ontzettend veel geheime bolsters, zoals de volgelingen van de Keizer, de Chinese Elders, de Falun gong en diverse draken genootschappen.

Een land, bijna net zo corrupt als de Ukraine. Dat krijg je als de partij bonzen regeren en niet het verstand…Een geweldige klus dus voor de White Hats om de Cabal er uit te vilteren. Nederland is een van Cabal vergeven club toestand en Nederland was de enige die zich aan de kust van China mocht vestigen.

De Nederlanders hebben met hun schepen en handelsgeest ( zo noemt men de neiging om op te lichten) vele chinezen bedonderd met arbeidscontracten en doorverkocht aan de visfabrieken in Canada, een soortconcentratie kampen, waar financieel als wel fysiek ontsnappen niet meer mogelijk was met 12 tot 14 uur werken per dag. 7/7., met een zeer hoog zelfmoord percentage.

De Nederlanders hebben de Chinezen over de hele wereld verspreid met hun smoesjes…goedkoop werkvolk….Toch zijn wij nog steeds welkom in dat Cabal land. Er zijn daar zoals al gemeld grote omwentelingen aan de gang. De club van de Keizer is de CCP aan het zuiveren, duizenden executies en arrestaties…. maar het duurt….het leger van Xi Chinping is paraat. Laatst nog 80 km militaire colonne voor Being…
Hoe dan ook , het wordt tijd. De tijd is rijp. De slogangs van “stay put..!!,”

“ Het beste moet nog komen”, “Heb geduld”. “Het is zover” , “ geloof in het plan” , beginnen lege woorden te worden…..
Van de White hats zijde hebben zij al zoveel bewijzen dat zij de halve wereld 5 x kunnen ophangen. Toch men wacht en wacht.
Waarom weet ik niet.

Hoe het in de ruimte staat: ik weet er niets van!!!!! Hoe zijn de krachten daar verdeeld. Zijn er nog dodelijke gevaren, die men eerst moet opruimen..??? Het zal wel zo zijn, maar als wij het niet weten, is dat verdomd irritant.
Al die regeringen in het westen zijn al geboekt voor de tribunalen.

De dommen schreeuwen nog, de slimmen beginnen hun mond te houden…. (Rutte en Kaag), die zien de bui hangen….wij zien die bui ook, maar het wil maar niet gaan regenen, zelfs onze monden staan droog van de spanning.

De Cabal probeert verkrampt weer de Vijfde spuit te lanceren, er zijn nog niet genoeg doden gevallen ( experts noemen weerzinwekkende getallen van 20 miljoen doden over de hele wereld…. ) en Kuipers lijkt wel op die lui, die hun hoofd boven de loopgraaf uitsteken…de onnozele ziel…..

Natuurlijk zullen er weer honderdduizend mensen zijn, die van Russisch roulette houden, maar dat is hun zaak, een ieder heeft een vrije wil.
Ik vind het jammer, dat die er nog steeds zijn…., maar het is niet anders…Onze Vader, die in den hemelen zijt..spreek slechts een woord..!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.