GTB nieuws 17 oktober 2022

 

Oct. 17. 17 = Q
GTB 728. = 7+2+8= 17 = Q

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD 17/10 WEKENLIJKSE BERICHTEN.

HET IS GEDAAN…,!!!!! NATO EN DE KHAZARIAN MAFFIA HEBBEN DE KRIEG IN DE UKRAINE VERLOREN, EN NIET ALLEEN IN DE UKRAINE, MAAR OVER ONZE HELE PLANEET.!!!!

Alhoewel de filmindustrie en Zelenskyy met de NATO, via film en story’s de schijn hooghouden dat het niet gedaan is, en dat zij nog vol aan het vechten zijn. Blijft de werkelijkheid niet achter. Er zijn geen soldaten meer. Het Ukrainse leger is vernietigd en 80% van de geheime NATO eenheden zijn buitengevecht gesteld.

Rusland kan waar het maar wil, toeslaan. Zonder verliezen.
De verwachting is dat Rusland nog deze winter zal oprukken tot aan de Dnepr. Een oude grens. Verder zullen zij waarschijnlijk niet gaan.

Armageddon gaat niet gebeuren. De Khazarian Maffia heeft geen kernwapens in direct eigendom en Creepy  Biden heeft geen toegang tot de space forces, het pentagon, laat staan de kernmacht van de verenigde Staten. NATO weet dat en pleegt geen zelfmoord.

De wapen leveranties hebben geen zin meer, die halen het oorlogsgebied niet eens…..
Ook de corporation van America heeft op gehouden te bestaan. De payment deadline van 30/ september is niet gehaald en de uitstel tijd tot 14 Oktober is ook niet gehaald. De Rothschilds zijn voor het eerst de macht over de bank van Engeland kwijt geraakt.

Het eigendom van die bank hadden zij verkregen sinds de slag bij Waterloo, waar Napoleon werd verslagen….in 1815.
Ook Credit Suisse van Zwitserland, een bolwerk van de Khazarian Maffia en de Rothschild groep van Zwitserland zit in de problemen. Biden heeft afgelopen week nog getracht hen te helpen met een reddingactie, een gift van 7,5 miljard dollar, maar dat is druppel op de gloeiende plaat gebleken.

Wij moeten hen niet onderschatten, zij zijn nog steeds gevaarlijk en zullen weerwapens en bio wapens proberen alsnog de wijzers te draaien.
Maar zoals reeds vastgesteld met het looking glas fenomeen is de uitkomst, met whatever zij ook doen, steeds hetzelfde.

De wereld wordt bevrijdt van het slavenjuk waaronder zij de afgelopen duizenden jaren gebukt is gegaan, zonder dat zij dat ook maar enigszins wisten…. ( wordt vervolgd )

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.