GTB nieuws 18 oktober 2022

Oct.18, 2022
GTB 728 2/2

Vervolg ;
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

RUSLAND HEEFT EEN AANTAL STROOMCENTRALES UITGESCHAKELD EN HET LAND ZONDER ELECTRICITEIT GEZET. Daardoor moesten ook de elektriciteit leveranties aan het westen stop gezet worden. Wat bijdraagt aan nog meer stroom ellende. De weerstand van de Ukraine en het westen is gebroken en Rusland neemt waarschijnlijk deze winter nog Charkow (Kharkov) en Odessa in.

Blackrock en Vanguard hebben Concours aangemeld, samen met met nog een aantal dominerende aandelen houders van de grootste companies in de wereld. De Aktien market ( de aandelen markten ) staan op instorten. Zo is de transport wereld al qua prijs 75% gezakt, daar Azië geen dollars meer accepteren als betaal middel. Echter de Dragon Family in China heeft laten weten dat zij de goudvoorraden, bedoeld voor de dollar, nu beheren en zeker gesteld hebben.

Rothschild heeft de macht over de Bank van Engeland op 14/10 verloren.
Daarom is ook de engelse minister van financien afgezet op die datum.
De militairen hebben de macht nu overgenomen in Engeland. Een goed teken. Alles gebeurd in stilte. De zuiveringen in Engeland kunnen beginnen. Ook in America is er van alles aan de hand. De gebouwen van de FBI zijn al aangevallen door speciale eenheden van de White hats.

De ontploffingen van automatische verdediging wapens en filmpjes zijn
op het internet te zien. De cleaning van de FBI gebouwen is nog steeds aan de gang.
Ook in Frankrijk begint het te spannen. Macron is gezien met een linker blauw oog, een teken dat het Evil Macron heeft overgenomen.

Macron probeert de wijzers te draaien. Hij heeft onlangs nog 30 miljoen doses covid injecties met een waarde van 450 miljoen euro’s laten vernietigen. ( Swiss heeft dat met 10,3 miljoen units gedaan).
Er vinden nu grote protesten plaats in Frankrijk ivm de zware prijsstijgingen en de lamlegging van benzine leveranties. Het staken van de bevolking is begonnen.( GTB ; er is een begin gemaakt van het einde proces.)

In America bereiden Trump en Tulsi Gabbard zich voor om het van Biden over te nemen. Alle tekenen wijzen daarop.
Ook is nu bekend geworden dat Bush in 1991 een contract heeft ondertekend van de babylonische talmudic Noahide Laws, een anti verbond tegen katholieken, boeddhisten en meerdere religieuze gemeenschappen.

Musk is in de problemen, zowel de Ukraine als wel de Russen zijn tegen hem opgestaan. Rusland vernietigd nu met laser stralen de starlink satellieten die door Musk ook grandioos misbruikt zijn.

Ook alle opnamen van het ruimte station Spacex zijn door hem gefaked in een giga zwembad onder water. Daar zijn opnamen van. Zo is hij ook rijk geworden. Dus uiteindelijk een onbetrouwbare man…alle opnamen die wij zien, zijn onder water gemaakt…

(GTB; Wij worden ook op dat gebied gigantisch belazerd en misleidt)
Mens wees echt op uw hoede, overal dreigt misleiding.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.