GTB nieuws 19 oktober 2022

Oct. 19, 2022
GTB. 729.

ZIJN JULLIE BELAZERD MET DIE GRIEPPRIK.
ER KLOPT TOCH GEEN HOL VAN!!!!!!

Wat willen wij nou??? Nog zo’n vieze ziekmakende prik. JE BENT TOCH EEN SMEERLAP ALS JE DAT DE MENSEN NOG AAN DURFT TE PRATEN….
Ja, die mensen die zijn er nog. Die proberen nog even de schatkist te spekken, als staatspensioen en AOW niet meer betaald hoeft te worden omdat de oudjes dood gespoten zijn…..

Ja, het is toch bij de wilde knorhanen af dat men nog met de griepprik zwaait. Die prik komt toch uit hetzelfde huis als de “4 bad sisters.”

De ene CEO van Big Pharma is Afgezet, de ander is gevlucht. Het ene schandaal na het andere. Onlangs nog een directeur, die zei dat de serums niet getest waren of zij werkten om verdere besmettingen te voorkomen.
SMEERLAPPEN, MOORDENAARS, KILLERS. JA JA dat zijn zij echt…

En je bent toch helemaal mesjogge als je nog een prik durft te nemen. In europa alleen al bewezen doden door de prik ; boven de 40.000.
In mijn omgeving al 5 doden en niemand praat over de oorzaak, wat voor de hand ligt, dat het de prik is. Al die mensen mankeerden niets en binnen een paar maanden dood. Bloedklonters, hartstilstand en aneurysma’s. wat wil je nog meer.! Als deze 5 al niet geteld zijn, hoeveel doden zijn er dan in werkelijkheid gevallen in Europa.

Hoeveel. Het getal van 20.000.000 mensen over de hele wereld tot nu toe is dan zo gek nog niet.
Wij weten toch ook dat men tot op heden van dagen nog geen antistof heeft voor griep. Er sterven elk jaar ca. 900.000 mensen aan gewone griep door complicaties, ook die de griepprik hebben gehad.

DUS LATEN WIJ WIJ OPHOUDEN MET NET TE DOEN ALSOF HET WEL WERKT. HET WERKT NIET!!! PUNT UIT!!!!!

Omicron was een bacterie die in het lichaam geactiveerd werd door 5 G
En niet een variant van covid. Het heeft niets met covid te maken.
WORDT TOCH EINDELIJK EENS WAKKER….!!!!!

Heb je dan nog niets gehoord over het feit dat de eliten meer dan 6,5
Miljard mensen willen doden. Heb je niet gelezen dat 180 landen dit in de negentiger jaren al besloten hebben, en dat contract ondertekend hebben. Heb je Bill Gates dan niet horen roepen dat hij de wereld populatie met 15 % via injecties en prikken wil verminderen. Of denk je 15 % is niet 95%. Nou 95% kan hij niet noemen, want dan sluiten zij hem op.

En die nu preken dat je je moet laten spuiten, ga jij dan een spuit halen??????
Hoe stom kun je nog zijn. Zoals Ronald Bernard al de mensen in het gezicht slingerde,

HOE MOETEN WIJ HET NOG MEER DUIDELIJK MAKEN, VOORDAT JE DAT IN DE GATEN KRIJGT.
Nooit gehoord van Ronald Bernard. Nou, dan zet de tv maar eens uit en ga naar zijn video’s kijken dan leer je wat nuttigs…..

Wat heb je de afgelopen weken geleerd van die tv. Toch eigenlijk geen ene moer…. alleen maar geleuter over dat de Ukraine met zijn slappe corrupte zooitje bijna het machtige Russische leger heeft verslagen en dat Putin zijn laatste raket heeft verschoten. En gie gleuft dat….

Leg de krant opzij en doe die reclame box uit en begin eens na te denken over de situatie waarin wij ons bevinden, en hoe U uw steentje kunt bijdragen, om die situatie te veranderen.

Een ander, bijv. De buurman, de schuld geven dat hij niet genoeg gedaan heeft om u te beschermen en U maar uitvluchten zoekend, zodat U zich niet schuldig hoeft te voelen… stop daarmee.
Ga helpen, het is nog niet te laat. Weest kritisch en U bent toch zo sociaal voelend. Nou dan , het wordt tijd om er op te rammen , zijn zij nou helemaal gek geworden…..

Heeft de pedofiel Rutte soms gelijk, als hij Nederland naar de kloten aan het helpen is… wordt wakker, mens…!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.