GTB nieuws 20 oktober 2022

 

Oct. 20, 2022
GTB. 730.

SCHAAKBORD PUZZELS, SCHAAKMAT ONDER DE MAT….

JA, OOK DAT MOGEN WIJ NIET WETEN. Hier en daar vang je een glimp op, maar dat is dan ook alles. Al die puppets in het spel, al dat zogenaamde gedoe, al dat geklooi, het is allemaal een schaakspel.

Zie Zelensky, een puppet een toneel speler, ja dat weten wij. Zie Macron, Een blauw oog! Dat hebben wij al bij velen waar genomen.
Bush, de oude, Bush de jonge, Tony Blair, Clinton Hillary en Clinton Bill,
Epstein, en Pelosi, Huma Abedin en beiden broeders Podesta.  ik zal niet praten over het onnoemelijke aantal filmsterren, maar ook radio en tv sterren, bijv. Cher, Oprah, ja die ook, die had ook een blauw oog…..en ook tientallen andere moderators.

Allemaal overgenomen door het Evil. Ook Whoopy Goldberg, Madonna, .
Prins Chales, de pedo en de overleden elisabeth. Bij velen is het in paniek weggeschminkt, maar toch… niet teveel anders wordt lucifer boos.

Wij kennen beide schaakspelers, tenminste hier op aarde.
HET FIJNE IS, WIJ KENNEN DE UITSLAG VAN HET SPEL…. EN DIE IS POSITIEF VOOR ONS….!!!!!

Daarom leutert men ; ga rustig zitten en geniet met een emmertje popcorn etc. enjoy de show… maar zo’n fijne show wordt het niet.
Er zijn nog 7 laatste zetten te gaan. De CABAL ziet het schaakmat op doemen en de Q forces zien dat ook. De CABAL ziet dat de Q forces dat ook zien. WAT DE CABAL ook doet, hoe clever hij ook is, alle zetten leiden naar schaakmat. Het enige wat DE CABAL nog kan doen is tijdrekken.

Plaspauzes, masseer momenten…. maar de deur is dicht, hij kan geen kant op. De jury heeft het ook door. Het is het begin van het einde.
Alles wat nu nog gebeurd is het uitleven van woede, frustratie en de vernietigingsdrang, want zij zijn een slechte verliezer. Zij hebben nog nooit verloren. Zij kennen het gevoel niet… zij weten zich er geen raad mee.
Uiterste paniek, nu zijn zij gevaarlijk. Na duizenden jaren klapt de boel.

Nu zijn zij bereid de hele schaakkamer met de overwinnaars en al op te blazen. Maar ook dat weten de overwinnaars. Daar hebben zij zich er al lang op voorbereid. Zij hebben de machtstijdlijnen in 2012 in de Maya calender zien samenvloeien.

Er is nog maar een tijdlijn overgebleven, die van de goeden.
Die anderen spelen geen rol er meer in, die zijn samengevoegd tot die ene…..
Natuurlijk zijn die laatste zetten niet makkelijk. Wij mogen alleen geen fouten maken, dat is het enige, niet vallen, rustig de afstand uitrijden.

Oja, dan is er nog de externe zaak. De agressieve aliens…. maar dat
Is nog een ander hoofdstuk…. dat gaan wij ook nog opknappen. Als wij in staat zijn, als mensheid, duizenden jaren onderdrukking, misleiding en onwaarheid af te schudden, dan is dat vast een goede training voor de volgende klus., de Agressieve Aliens….

Als U tot de mensheid behoord, dan behoord U ook uw steentje, hoe klein dan ook, bij te dragen. Vergeet niet een vrachtwagen op snelheid met kleine steentjes is een niet te stuiten force….!!!!

Niet denken; mijn steentje missen zij niet, want als de buurman en de overbuurman net zo denkt als U, dan is het een lege vrachtwagen zonder kracht…!!!! You get it.!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.